Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
E bre hellfire prijatelju vidis da te svi podrzavaju......pazi samo da se ne zaljubis u startu,pa da ne bude trka sa preponama.....evo vristim od smeha.......puuuuuuuuukooooooooo sam breeeeeeeeeeeeeeeeee
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
nema toga kod mene...a i ako naidjem na prepone ima da ih s*ebem samo tako...ma salim se..
e bitno je da je otprilike jednoipomesechna sexualna apstinencija razbijena, i to chim sam prvi put posle mesec dana izasao u (naglashavam) NOCNI provod ja se omrsio..ne bih pozeleo bolju stvar za NG u tom trenu...a i red je da se Desanka odmori malo,naravno...joj ala smo prsli maxlo druze ...e i ja se ukochih od smeha jbte!
p.s. ma nek ide zivot!
eeeee...a kad se samo setim da sam hteo da zabodem na gajbi sa mojima...ajoj shta bih propustio....bruka bre! xeexe!
p.s. a jbg zamisli mene budalu upisao broj od male kod ortaka u fon...a lik izgleda kunta ceo dan isqljuchio mob j*bem ga nenormalna, mnogo se napio...
SVIMA vama strasno mnogo ZDRAVLJA i ljubavi,posebno za RASKORAK,valjda ce se javiti.
PS.Videla sam spot na TV i nista nisam lepo "VIDELA'" ,iskreno nadala sam se da ce bubnjar umeti da napravi mesto bolje.
A sve Vas ljubim i volim a sto je najbitnije da ste mi zdravi.
S ljubavlju,
Srce nisam ukucala kako treba,a bila mije zelja.
BUDALE I PAMETNI LJUDI JEDNAKO SU BEZAZLENI.NAJOPASNIJI SU POLULUDI I POLUMUDRI