Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
Moj dragi maxslo, izgleda da će meni budući život postati pravi HOROR...... usrala sam kod mame pravo..... nisam mogla izdržati prije neki dan pa sam se pukla tramalima i ona me provalila...... sad kontam ići iz kuće...... ma tresem se ko prut.... ali od srama...... javljam se za 20 min. odoh porazgovarati s njom..... OSJEĆAM SE KO POSLJEDNJI OTPADNIK, REDA, DISCIPLINE I ZAKONA.........
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Poz. procitaj me...i meni je sve totalni horor pa guram nekako...trazim pozitivu u sitnicama...proci ce i taj bed,vreme je cudo....nedaj se
poz. i za prijatelja Lizarda
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
izgledaa da nam je swima u zadnje wrijeme ziwot postao "horor'..koji inace obozawamo gledati(film)
PROCITAJ ME-JAWI SE CIM DOBIJES PP,NEMOJ DA ZABRLJAS NESTO WISE...
MAXLO,javi se da malo pricamo...ljubi te beba!
Procitaj me, izgleda da te mama konata udat Fino, neka te malo trenira
hehe sjeti se... ozenio se od kolegice brat, ono klasicna srbijanska svadba, sator, 200 zvanica, 2 dana dernek... nije proslo ni 2 mjeseca prica otjero mladu. Sto? kaze nije ni kajganu napravila :smt102
Jel prosla nova godina.........ova deca kod mene ne prestaju da bacaju petarde,kakve petarde,ko bombe da bacaju....imam tikove........na svaku se iscimam ko ludak.....poceo sam da se dernjam sa terase kao neki deda,a keva me gleda pa se krsti i levom i desnom....sine jel si dobro.....ma dobro sam nego ovaj sneg sve nesto pada a ja nikako da ga ocistim..auuuu....dosta vise stvarno sam ciknuo........ajde budite mi dobri
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu