Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
Bebo, procitah sve ovo sta ti se izdogadjalo i...sta da ti kazem, svaka ti cast i drz se! Ti jedna uzasno jaka i pozitivna osoba, i svima nam mozes biti primjer ovdje na forumu.
Sretno!!!
voli te jago
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
hvala vam ljudi,kuci sam ...dobro je -mora biti...kucna atmosfera lijepa...opustena,nije vjestacka...wolim was swe puno,i samo da ugrabim da vam cestitam novu!budite dobri,drzimo se jel tako?
hehhehe,a jeste valjda pjevam uz narodnjake nesto me tresnulo ..uglavnom bitno je da je 100% prirodno,no sugar added..kako ja volim reci...ma nesto sam pricala jutrs sa sobom,i dosla do nekih jako binih zaljucaka
dolazi mi drugarica iz djetinjstva,na je ostala u bg...eto,radujem se i zbog toga..najbolje je ovako kad si sretan,a nemas eki extra razlog za to...sitnice...
voli te tvoja beba!
narko sta si ti radio,gdje si bIo?veliki poljubac d mene i sve najbolje u 2008 :rock: :rock: :rock:
drago mi je da si veselica raspolozena...uvek postoji neki razlog zasto si lepo raspolozena ...
VT sto bi ti rekla aj cmok idem da blenem nesto sam u tri qu... ljubim te...javi se
NEKO TO OD GORE VIDI SVE! Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
VALJDA SI DOBILA ODGOVOR,GLUPO JE DA PROZIVAM IKOGA JAVNO...ma ja sam kriva,moram ja da koketiram i u takvoj situaciji...ali bola sam lost in space,prijalo mi je sto mi laska,jbg