NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

saša-ex

Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Post by saša-ex »

Uvek se trudim da budem realan, ma koliko se tebi nece dopasti, vi jednostavno ne mozete biti podrska jedno drugom, dva "slepca"(bez uvrede), ne mogu jedan drugom pokazivati pravi put. To sto imate dete nije neki dodatni motiv, imate ga vec dosta vremena pa vam to nije pomoglo. Sami sa subotexom necete puno postici, pa znate i sami da je najmanji problem da se skinete fizicki, tek posle dolazi prava borba...Moj najdobronamerniji savet vam je da odete u Reto centar, oni imaju program i mogucnost da pomognu bracnim parovima sa decom. Mozda vam to izgleda kao redikalan potez ali i vi ste u radikalnoj situaciji...
SAMO CEO ŽIVOT...
Modesty

Post by Modesty »

Ma BRAVISSIMO Sale,ne sjetih se.............TO JE SUPER RJEŠENJE ZA VAS DVOJE(TROJE) kad već nemate drugu alternativu da se razdvojite,vema treba neko čiste glave jer će biti toliko momenata gdje ćete "nesvjesno" ne želeći to izmanipulirati jedno drugo.....bila bi to agonija.
Liječila sam se i ja nekada davno 1990 u Drajzeovoj i Palotićevoj 1995....sve je to vrlo individualno za pojedinca ali vas je troje...djete će vam,po mom skromnom mišljenju dosta stradati medju vama....uz svu vašu dobru volju,ali "stvar" protiv koje se borite je trenutno jača.
Ja vam takođe toplo preporučujem da se obratite na PP ex-Saši.
Luna

Post by Luna »

ne treba ti nista uz subutex. on je dovoljno jak da te smiri i ukloni bol... sve ostalo stvara ovisnost jer su narkotici. sta ..opet ces biti navucena na nesto jbg. savjetovala sam ti katapresan jer nije narkotik i pomoci ce ti. sub je jak i vjeruj mi ne treba ti nista vishe uz njega. budi jaka. mozes ti to. zajedno...gurajte jedno drugo na pravi put.
pozzz
dobro jutro svima:)
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
mlmsr

Post by mlmsr »

hvala svima na tolikoj podrsci!U centar ne mozemo jer moji misle da smo cisti tako da bi saznali...jbg...
On je jak kao konj i kad kaze kraj za njega,a pogotovo za mene,to THE END!!!
Katapresan ne mogu da nabavim bez recepta,a ove lekove imam!lLjudi ja ne zelim da se navlacim na lekove da bi pobegla od ZLA,potrebni su nam samo za prvo vreme,meni jer sam depresivna sama po sebi,on i nezeli da ih pije jer se pre 2 god.siknuo u zatvoru na suvo pa sad misli da mu ni na slobodi ne trebaju!!!
Nama je ovo prvo skidanje zajedno.Ranije nismo ni hteli ni zeleli da se skidamo igrom slucaja on je otisao na koledz a ja kod mojih i tako smo se skinuli....
Sada imamo neku olaksicu,bar za mene,jer Lazar ide u selo sa mojima i vraca se tek za dve nedelje.
Jos nesto,ne skidamo se zato sto nemamo kesa ili zato sto to moramo da uradimo,vec zato sto smo videli da NE ZELIMO VISE DA ZIVIMO OVAKO...od danas do sutra i da samo mislimo kada cemo da se sredimo!!!!
Usvakom slucaju praticete moje skidanje iz dana u dan,ako budemo sjeb... verujte mi vicete prvi saznati....
ZIVI BILI PA VIDELI...I SAMI ZNATE DA JA NEMAM STA DA LAZEM VAS,NECU LAGATI VAS VEC SAMU SEBE...
Pa zaboravila sam naj vaznije :drinkers: za svo drustvo u cosku...
ljubim vas sve
LJUDI BEZITE IZ OVOG ZLA TJ.HEROINA.JER SVI MI ZNAMO DA NEMA NICEG LEPOG U TOME SAMO PROPADANJE I SMRT...LJUDI KAO STO SAM JA I ZELE DA SE SKINU ZELIM IM SVU SRECU KAO I SEBI...BEZITE IZ ZLAAA!
zvrky

Post by zvrky »

Uh uh pp jako popularan u poslednje vreme :-D to se trazi to se ceni :twisted: :partyman: :heart: ajde srecna vam nova godinica da bude bar za nijansu bolja od ove koja prolazi :D cmoka svima
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
mlmsr

Post by mlmsr »

HOCE LI MENI NEKO OBJASNITI STA JE PP.
VELIKI POZZ ZVRKY :drinkers:
LJUDI BEZITE IZ OVOG ZLA TJ.HEROINA.JER SVI MI ZNAMO DA NEMA NICEG LEPOG U TOME SAMO PROPADANJE I SMRT...LJUDI KAO STO SAM JA I ZELE DA SE SKINU ZELIM IM SVU SRECU KAO I SEBI...BEZITE IZ ZLAAA!
rajouno

Post by rajouno »

bice,bice nego sta ce...ziwijele pp- :D :rolleyes: uraaaa
PER ASPERA AD ASTRA...
zvrky

Post by zvrky »

Pa pp= privatne poruke :D trenutno sva komunikacija tece preko njih ...beze ,poz i tebi vejiki mlmsr :D
bebooo oce biti cenis li ??? :D
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
cokapeace

Post by cokapeace »

Može jedna gorka za umornu sa istoka?! :wink: :mrgreen: :drinkers:
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
Modesty

Post by Modesty »

Joj i ja big+h jednu ali nema ko da mi skuva...sa mlijekom i šećerom..mrtva sam umorna a trebam na put
Post Reply