Pozdrav
SLAZEM SE
naime, ja sam duugo i doogo i dolgo i long enough bila u nesvijesti..iako "apstinirala".
Medjutim..A "lako je 2. pricati"...ali-slusaj..tj PROcitaj
Skidala sam se-haha -skidala xy puta i terapijom kojom ne osjetis krizu-SUBITEXOM
Ali..SUBITEXA nije bilo u legalnoj prodaji..(kod nas).Qpovala sam ga od dilera (system iz jednog dzepa dope iz drugog hope)..
ne znam i nije ni bitno da li kod tebe moze u apotekama da se uzme
ALI
UVJERAVAM TE-nasto nemam pravo-al eto, drznula sam se...
Znas sta Ti fali?
OSMIJEH
Ne zelim da te ubjedjujem! naravno (neka se to podrazumijeva)--..ali MORAS DOCI DO SEBE!..A ocigledno te ima..Ko je ovo napisao..Ti il neko 2.?!
DOKAZAO I POKAZAO SI DA TE IMA..
ja sam se nekoliko puta "skidala"-Plasis se kao djavo od krsta?! Cega?-maximalne 3dnevne ili pak 10dnevne fizicke krize-ali "nacno je da je fizicka ona od 72h
Nisam ja naucnik.DALEKO OD TOGA.
a ti, druze moj
Uzdah
VJERUJ MI..
Tokom visegodisnjeg staza (postavljam i tebi i sebi pitanje)..Jel duze trajala fizicka kriza, momenti "raspadanja" ili sastavljanja..Pitanje je "samo" sa cime smo se sastavljali.
Ja nisam sa sobom, definitivno!
Dobijala sam ljekove (da ne nabrajam koje sve ne!) i kada sam bila strejt i isla na "Savjetodavnu terapiju" i u 2. stanju:):("vanrednom")
PRIZNAJEM! NISAM BILA SVJESNA
SVOJE NESVIJESTI
nE BIH..a vec te smaram..
Zeljela bih da mogu da ti citam 1. korak iz knjige. VJERUJ MI DA NISAM TIP KOJI VOLI DEFINICIJE, PRAVILA, KNJISKE METODE-
ali, samo tako je zapisano-ali samo tako STVARNO na osnovu iskustva SVIH nas koji smo na svijetu!
TZV psihicka kriza je stvar koja je "jacha", duza od fizicke.
E TO JE PITANJE! TO JE ODGOVOR
Citracu knjigu..parafraziracu "
Nije dovoljno golo apstinirati!
ONAJ KO JE NEZADOVOLJAN U APSTINENCIJI..vraca se.
A primjer tog postulata Ti upravo pise..
SVE STO SAM UZIMALA..Po 8 mjeseci sam apstinirala, ali, znala sam duboko i plitko u sebi da TO NIJE TO!..Tablete, sarene pilule za lilule..
KOje su mi "pomagale" su me sve vise odaljavale od same sebe!
Ne samo mene!
Bila za izbezumljena kada mi je PRAVI Ljekar-dostojan tog imena da terapiju u mojoj poslednjoj rundi u mechu..
Dao mi je nesto cime sam se ja hranila po ko zna koliko puta.NISAM MOGLA DA VJERUJEM-jer, u odnosu na ono sto sam :dobijala ranije..To je bilo kao..
Naime, VJERUJ MI, da bar meni..a Bog mi je svjedok kako Ti i ti ovo govorim..SAMO SU ME ODALJAVALE OD SILJA-OD SEBE!
Bojala sam se kao djavo od krsta..hvalata me panika! UH..Od Dr..tadasnjeg -tadasnje sam dolazila sa punom kesom-INSTANT resenja..tabletica svakakvih boja..samo ne one moje.
Mozda ja i nisam bila spremna da se "skidam"..ALI
te kese su me samo trenutno zadovoljavale..Imala sam nesto u rukama, ali ne i sebe.
SAMO TRIJEZAN SE MOZES VRATITI SEBI..KOlkogod boljelo, stagod se desavalo..Vjeruj..SEBI VJERUJ!
IMA LI TE????????
IMA
Ne govorim ti to ja..Ti si napisao
Znas da kazem(o)-znamo da psihicka kriza traje duze-uh kolko duze od banalne fizicke..Fizicku prebolujes kao grio ili pak..
A ova te moze vratiti..PSOHICKA!
zato se vracaj sebi!
a uz pomoc pilula za lilula ili SUBITEZA ili ili ili..
TO NISI TI
(da saljem ovo-da se gasim-
TU SAM!!!!!!!!!!!!