Nov Pocetak, nadam se...a nemam pojma kako?

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Modesty

Re: Nov Pocetak, nadam se...a nemam pojma kako?

Post by Modesty »

nemoj te tražiti gdje ste pogriješili,sada to nije bitno i to vam je samo dodatno opterećenje...znate dobro da ste sve radili iz najbolje namjere i nema potrebe da se mučite.To ionako sada neće riješiti mnogo,prošlost ne možete vratiti,niti menjati.Odrasla ste žena i znate da ka bi čovjek znao da će pasti,sjeo bi.......skoncentrišite se na sadašnjost,oprostite prevashodno sebi a zatim i drugima...samo vaš unutrašnji mir vam može donjeti konstruktivne odgovore i rješenja.
miratesman

Post by miratesman »

Da znam,sve je jasno.Ali mir mogu naci samo ako vidim svoje dete srecno.Ne trazim previse,samo da je zdrava.
Ah te majke,ma ni mi ne valjamo.Previse brige i ljubavi nekada ne donosi dobro.
Ali necemo vise o meni ,rekla sam cerki da se malo ukljuci u forum pa ce mo se negde sresti u prici.
Brinem za naseg simpaticnog Hellfira,ne javlja se a i komsije su u tisini.Da ih ne uhvati euforija praznicna -pa ne daj Boze neko zlo? Opet se nadam da ce se javiti i da je sve OK.
BUDALE I PAMETNI LJUDI JEDNAKO SU BEZAZLENI.NAJOPASNIJI SU POLULUDI I POLUMUDRI
Modesty

Post by Modesty »

Hellfire je sigurno na zlatiboru a komšinica je vjerojatno kod svojih......bilo bi baš lijepo da vaša ćerka dođe medju nas.
miratesman

Post by miratesman »

Draga modesti poslala sam ti PP a juce sam iako u zurbi zapisala jedan prekrasan grafit:
SAMO JE JEDAN KUTAK SVEMIRA KOJI VI MOZETE PREPRAVITI,A TO STE VI SAMI.
Kako ti se cini?
BUDALE I PAMETNI LJUDI JEDNAKO SU BEZAZLENI.NAJOPASNIJI SU POLULUDI I POLUMUDRI
zvrky

Post by zvrky »

meni se cini kao jako jako dobar grafit!!!!
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
hellfire

Post by hellfire »

tu je hellfire....bez brige...i puno vas pozdravljam! :D
nisam otishao na Zlatibor, mozda odem sutra ali ni to nije sigurica...jbg, ne znam...
miratesman...ne valja ti da preuzimash svu krivicu na sebe i da se jedesh iznutra....jer gledajuci moju majku na mogu a da ne primetim da je jako rastrojena i izmuchena mojom zaslugom...i govorim ti ovo je me jako boli sto sam mojima, a specijalno majci priredio neshto ovako strashno kroz shta su morali da prodju i kroz shta prolaze...zato ti govorim da sto je bilo loshe, bilo je...pokusaj da se pomirish nekako sa problemom i da se trudish da budesh pozitivna sa pogledom napred u zivotu...znam da bih ja voleo kada bi moji tako mogli, zato ti i kazem sve ovo...jer bi mi puno znacilo kad ih ne bi gledao kako pate zbog mene...a to loshe utiche na coveka, zeznuto je tada biti pozitivan...svojim pozitivnijim stavom ces pomoci i svom detetu...veruj mi..
pozdrav svima!
kako je BOBAN? sta se radi?
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
hellfire

Post by hellfire »

maxlo nam nije bash prisutan...?!
iskreno brinem...
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
Modesty

Post by Modesty »

Draga miratesman,grafit mi se sviđa i ja bih samo dodala...... da bi nešto promjenio,to prvo moraš upoznat i prihvatit.
Samo menjajuići sebe,možemo menjati svijet(druge) oko sebe.
Modesty

Post by Modesty »

Nisam dobila vašu PP,može te li je poslati ponovo?
maxlo

Post by maxlo »

Hellfire prijatelju tu sam....sad sam malo pisao kako mi je,procita ces....i ova nova godina,svi hoce da tih pet,sest sati bude kako su oni zamislili pa su u jebe..j euforiji sto mi smeta do bola,ali valjda sam i ja takav bio pa im oprastam hehe :D ....javi cu ti cim skinem program....uzivaj druze i trudi se da ti ne bude ko meni,znas ono nase pozitivaaaaaaaaaa :wink:
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
Post Reply