NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

manemoj

Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Post by manemoj »

Uspesan dan svima.msmrs lepo je sto se doneli takvu oduku ali morate biti zaista sigurno da to i iskreno zelite.To je za pocetak naj vaznije.
mlmsr

Post by mlmsr »

:drinkers: za svo drustvo na forumu od mene!!!Svima hvala na odgovoru,savetu i podrsci!Dragi je upravo otisao po SUB i to znaci da je od prvog definitivno kraj problemima.Jedva cekam da se skinem i javim vam se cista,mada cu vam tih dana traziti i moliti za podrsku.Nadam se da cu je dobiti jer vidim da ste svi ok.likovi sto mi se dopada :D
Samo me jos nesto interesuje hocu li moci da funkcionisem na njemu?
VELIKA PUSA OD MLMSR :)
LJUDI BEZITE IZ OVOG ZLA TJ.HEROINA.JER SVI MI ZNAMO DA NEMA NICEG LEPOG U TOME SAMO PROPADANJE I SMRT...LJUDI KAO STO SAM JA I ZELE DA SE SKINU ZELIM IM SVU SRECU KAO I SEBI...BEZITE IZ ZLAAA!
adam*

Post by adam* »

Najvaznije je da si odlucila da se ratosiljas zla najveceg.......ako imas sanse da dodjes do subotexa zasiguran ti je najbezbolniji silazak.........zelim ti da istrajes i da pijes tablete sto krace.........
cucla cucla cuclica
mlmsr

Post by mlmsr »

HVALA TI PUNO :lol: Necu ga piti duze od 7 dana,madam se da to nije puno!!!On je upravo doneo SUB od 2mg tabla za njega tabla za mene,jel to dovoljno ako znas? :?:
LJUDI BEZITE IZ OVOG ZLA TJ.HEROINA.JER SVI MI ZNAMO DA NEMA NICEG LEPOG U TOME SAMO PROPADANJE I SMRT...LJUDI KAO STO SAM JA I ZELE DA SE SKINU ZELIM IM SVU SRECU KAO I SEBI...BEZITE IZ ZLAAA!
Luna

Post by Luna »

dobro jutro....doduse vec je podne al eto :-D :mrgreen: :wink: ....
zvrks -prodajem auto jer je k.... Curi mu ulje stalno. sve sam zivo promjenila no ono opet curi jbg. :axe:
mlmsr-dobrodosla....ja sam bila na subutexu i uspjela sam se skinuti bez ikakvih problema. Prije toga sam bila na metadonu godinu i po -fuj...nista s tim nisam ostigla osim sto sam se navikla na to i jedva skinula. SUb je odlicna stvar ...samo prati terapiju...dop ti ne treba. neces imati potrebe da ga uzimash...samo morash biti jaka. doktori obicno daju i katapresan(clonidine) u pratnji sa subutexom-i onda nemash ni malih kriza. sve je onda do tebe i do psihe. morash se boriti-ako nista zbog djeteta. sta ce ono bez bez tebe??? morash biti jaka.
jebesh dop....ne treba ti to. Sasha ti dobro savjetuje...trebali bi se odvojiti neko vrijeme...barem malo. tako ce te sigurno oboje uspjeti.sve najbolje....
pozz svima
ps jago jesi ziv sta se radi???
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
mlmsr

Post by mlmsr »

Pozzz Luna,da se odvojimo je ne moguce jer nemamo gde da odemo ni on a ni ja,ali znamo oboje da je to najbolje.On je taj koji ce,ako ja budem rekla ajde da uzmemo reci NE,i odrzavati nas u zivotu.Da nezna neko da li MAPROTILIN I KSALOL idu uz SUB,stvarno sam ne obavestena koji lekovi idu uz njega,i kada koji da pijemo?
E,BAS SAM SMOR SAM NESTO ZAPITKUJEM??? :cry:
Molim vas izvini te ali mi je pomoc sada najpotrebnija,a najgore od svega je to sto sam u ovome pune 4godine a toliko sam NEOBAVESTENA!!!KOKOSKA,sta cu!? :?:
Modesty

Post by Modesty »

najtoplije vam preporučujem uz skidanje ili odmah posle njega i odlazak kod psihoterapeuta...zašto da se mučite sami,ne samo da je teže nego je i daleko nesigurniji uspjeh.
Maprotilen sam ja piula ali ne sa subom......postoje daleko bolji antidepresivi,npr. cipralex ali za kombinaciju..to ću ti javiti kad pitam svoju doktorku.
adam*

Post by adam* »

ksalol (ili xanax) je keva .............mislim da ti je je to najbolje.............
cucla cucla cuclica
mlmsr

Post by mlmsr »

:evil: DRAGA MOJA MODESTY POLUDECU TOLIKO SAM BESNA,LJUTA DA MI DODJE DA ISTRESKAM SVE OKO SEBE!!!Vec desetiput pokusavam da ti odgovorim,nadam se da cu sada uspeti,i taman da posaljem komp se jednostavno ugasi,sam od sebe,NACISTO JE POLUDEO!!!Sad vise i neznam sta sam htela da napisem...A,da pre dve god.sam se lecila u Drajzeru i bila cista osam mes.dok nisam pocela da radim i dosla do para,blokove sam pila svojevoljno bez nadzora tri mes.Tada smo Miki i ja bili odvojeni jer je on bio u Zabeli uzimao je kada sam se ja navukla i pocela da mu unosim petice,on je od toga uzimao vrlo malo a ostalo prodavao,svo vreme sam ga lagala da sam cista samo kad njemu donesem uzmem,a ustvari sam se radila kao STOKA!!!Kada je izasao ,tada sam ga ja zajeb.i dala mu da uzme samo jednom,to jednom se nastavilo do danas!!!Ustvari sto ti ja sve ovo pisem,pa zbog odlaska kod psihoterapeuta...znaci u Drajzeru sam isla na razgovore kod svoje doktorke i ti razgovori mi nisu pomagali.Onda sam pokusala u domu zdravlja da bi mi oni rekli da nemogu da mi pomognu jer sam narkoman i da idem u Drajzer,tako da od toga nema nista jer nemamo para da idemo kod privatnog. :?
Ma ovako cemo uspeti jer cemo jedan drugog podrzavati i odvracati od zla,mada cu ja traziti i od vas pomoc i podrsku i nadam se da cu je dobiti!!!Sve u svemu u NG. ulazim sa novim pocetkom.Jedva cedam da krenem... :D
A ti ako ti nije problem raspitaj se kako idu ovi lekovi uz suboteks:KSALOL I MAPROTILIN,jer to imam a za nesto drugo mi trebaju recepti a ja ih nemam!!!VELIKI POLJUBAC OD MLMSR
mlmsr

Post by mlmsr »

ADAME* IMAM KSALOL I MAPROTILIN ZNACI DA DOBRO IDE UZ SUB.SADA KADA DA IH PIJEM? :?:
Post Reply