Nov Pocetak, nadam se...a nemam pojma kako?
Moderator: sanela
Re: Nov Pocetak, nadam se...a nemam pojma kako?
naravno da ne slušaju samo narkomani njihovu muziku,kvalitetnu muziku slušaju svi oni koji razumiju šta je kvalitetet ali ne možemo zanemariti ni tu čnijenicu da njuhovu muziku slušaju večinom narkomani i oni manje stretni jer je poznata činjenica da se na neki način identificiramo sa sebi sličnima(nestetnima) ili pak sretnima...identificiramo se sa onima koji nam se sviđaju,koje slušamo,čitamo,gledamo,volim po bilo kojem osnovu a znamo kakvi su životi cjenjenih i pomenutih pokojnika uglavnom bili.
Poz BOBAN, Modesty i maxlo...tu sam ja...heh mali-veliki drug...kako me nema?..pa ostavio sam smajli
, znachi tu sam i smeshkam se...
salim se...odlichno sam, dobar i poslushan...a pre svega SLOBODAN! (sigurno kapirate na sta mislim) i tako...uglavnom sve super...ima bezveznih trenutaka ali ih sjebem nekako...preguram...
Kako ste mi vi drushtvance? gde cete za novaka?

salim se...odlichno sam, dobar i poslushan...a pre svega SLOBODAN! (sigurno kapirate na sta mislim) i tako...uglavnom sve super...ima bezveznih trenutaka ali ih sjebem nekako...preguram...
Kako ste mi vi drushtvance? gde cete za novaka?
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
Ej srećo,baš mi drago da si dobro i da si tako optimističan..i sama sam ti takva
za Novu ću najvjerovatnije na trg u Bg a ti?

Najverovatnije sutra palim na Zlatibor ponovo i tamo sam za novu i par dana posle nove, malo da jedem pechenog vola i pijem vrucu! (salim se, za vrucu naravno...)
A ako ne odem na Zlatibor onda sam u krugu porodice...nema zezanja za ovu novu godinu, tachnije i ne ide mi se nigde neshto specijalno...zajebte!
a jbg, sam sam sebi napravio tako...ma i ne bunim se sto ne mogu tj. necu...bice ih josh...ehhh
A ako ne odem na Zlatibor onda sam u krugu porodice...nema zezanja za ovu novu godinu, tachnije i ne ide mi se nigde neshto specijalno...zajebte!

a jbg, sam sam sebi napravio tako...ma i ne bunim se sto ne mogu tj. necu...bice ih josh...ehhh

u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
ma super ti je to i jedno i drugo...vjeruj mi,ima draži u tome biti u krugu poredice.
- miratesman
Modesti Ti si fantasticna, a svi Vi- divno je druziti se sa Vama.Imam osecaj da sam mlada dok setam po ovom forumu.Nije tesko malo pisati i o muzici koja je deo svacijeg odrastanja i starenja.Ja starim uz "tehno- mix" i sl. sto ne razumem najbolje.U kuci imam problem i druzeci se sa Vama pokusavam da shvatim ZASTO bas meni to da se desi,zasto mom detetu koje je imalo sve pa opet je u problemu.Tako sigurno misle i Vasi roditelji.
Svakako treba da mislimo lepse,da zaboravimo na strahotu koja Vas je dovela do dna a i roditelje.Svaka cast"Eka"-bendu-neka im je laka zemlja,ali ne verujem da su dobar primer mladima.Ja uzivam slusajuci "Bozilak" i Toseta i sada u svojih 50+ godina.
Zelim Vam svima puno ljubavi srece a pre svega ZDRAVLJA u narednoj godini
Svakako treba da mislimo lepse,da zaboravimo na strahotu koja Vas je dovela do dna a i roditelje.Svaka cast"Eka"-bendu-neka im je laka zemlja,ali ne verujem da su dobar primer mladima.Ja uzivam slusajuci "Bozilak" i Toseta i sada u svojih 50+ godina.
Zelim Vam svima puno ljubavi srece a pre svega ZDRAVLJA u narednoj godini
BUDALE I PAMETNI LJUDI JEDNAKO SU BEZAZLENI.NAJOPASNIJI SU POLULUDI I POLUMUDRI
Hvala Vam draga,na svoju veliku korist i sreću,počinjem i ja to shvatat. 

Postovana gospodjo i ja sam dobio sve u zivotu na poklon i nisam umeo to da cenim jer se nisam mucio za nista.Pa ipak nemora da znaci da je to to nadamo se da ce jednog dana odgovor doci sam kristalno jasno zasto i zbog cega je problem kod vas u kuci.Fokusirajte se na nadu da ce sve biti o.k jednog dana uz boziju pomoc.pozz 

Pozdrav Hellfire drago mi je da si o.k nedaj se :axe: pozz
- miratesman
Ja iskreno verujem i nadam se,ali sam i svesna da sam kao roditelj negde pogresila a nikako da pronadjem gresku.Ne mislim da bi to bilo resenje problema ,jer ono iskljucivo zavisi od Vas,ali meni kao roditelju bilo bi lakse.Mozda cak da svu krivicu preuzmem na sebe,samo da problem nestane iz moje kuce.
Stvarno sam mnogo nesrecna, a verujem i Vasi roditelji,to ce te shvatiti kada budeti imali decu-zapravo to je Zakon prirode.
Sve Vas ljubim i pozdravljam i verujem da ce te pobeci od ZLA,jer nista nije lepse od svesnog uzivanja ili neuzivanja i u sreci i nesreci-kad ti nista ne remeti red stvari u mozgu,pa taman bio bol do smrti veruje te mi na rec.Sva pomocna sredstva su postapalice koje menjaju Vas kao ljude-izgubite indetitet,a mi roditelji postajemo suovisnici i neznajuci.
Ali ide N.Godina i nadam se najboljem i veryjem u Vas.
Od srca za sve Vasa sve najbolje.
Stvarno sam mnogo nesrecna, a verujem i Vasi roditelji,to ce te shvatiti kada budeti imali decu-zapravo to je Zakon prirode.
Sve Vas ljubim i pozdravljam i verujem da ce te pobeci od ZLA,jer nista nije lepse od svesnog uzivanja ili neuzivanja i u sreci i nesreci-kad ti nista ne remeti red stvari u mozgu,pa taman bio bol do smrti veruje te mi na rec.Sva pomocna sredstva su postapalice koje menjaju Vas kao ljude-izgubite indetitet,a mi roditelji postajemo suovisnici i neznajuci.
Ali ide N.Godina i nadam se najboljem i veryjem u Vas.
Od srca za sve Vasa sve najbolje.
BUDALE I PAMETNI LJUDI JEDNAKO SU BEZAZLENI.NAJOPASNIJI SU POLULUDI I POLUMUDRI