KAO SHTO VIDITE,SVE JE VECI BROJ LJUDI SA PROBLEMIMA KOJI SU NAMA DOBRO POZNATI.
MISLIM DA,KO JE U STANJU I KO OSECA DA MOZE,TREBA POKRENUTI SHTO VECU PRICHU JAVNO O PROBLEMIMA KOJE NOSI DROGA.ZNAM,NIJE TAKO JEDNOSTAVNO,ALI SMATRAM DA NASHA ZEMLJA NEMA NIKAKVU EDUKACIJU NI U JEDNOM STAROSNOM DOBU,NAROCHITO KOD NAJMLADJIH.NIJE,LJUDI,OVO ZEZANJE,HAJDE DA AKO SMO VEC TU GDE JESMO PROBAMO I SAMI DA DOPRINESEMO EDUKACIJI,ZA KOJU SMO SVI UGLAVNOM BILI USKRACENI.DA NE POSECUJEMO OVAKVA MESTA SAMO ZABAVE RADI I AKO IMA NEKO KO JE STRUCHAN,A CHITA OVO,OVDE NE UKLJUCHUJEM ONOG MANEMOJ DIPLOMIRANOG I NNJEMU SLICHNE,VEC NEKOGA KO NA NARKOMANE IPAK GLEDA KAO LJUDE I ZNA DA SMO I MI PRE NEGO SHTO SMO POCHELI DA SE DROGIRAMO BILI KAO I OSTALI,PREDLOZI NEKI NACHIN DA SE SMANJI BROJ NOVIH NA OVOM POLJU.
VOLJAN DA POMOGNEM,KOLIKO MOGU,MOZDA I VISHE.POOZZZ SVIMA.......
APEL
Moderator: sanela
Re: APEL
Koja je tvoja kvalifikacija "apstinentu" na osnovu cega procenjujes neciju strucnost???Da li ces me ti i gde ukljuciti to je tvoja stvar,ali posto si tako iskren i otvoren,spreman na podnosenje mnogih zrtava i sve sto ide uz to,nemoj se samo zadrzavati na mlataranju po forumu,nego radi nesto konkretno.Posto me iskljucujes iz toga,ja ti necu dati predlog kako da krenes,ali veruj mi bicu jako srecan da vidim da si pokrenuo i istrajao u svemu tome,da zemlja bruji o tebi,da se vode zestoke kampanje na celu sa TVOJOM MALENKOSCU,DA SU NOVINE PUNE CLANAKA I DA SE ODRZAVAJU RADIONICE,A TI GOSTUJES,PRICAS,PISES I POTPISUJES.Onda cu te predlagati gde god budem imao priliku.Takvih kao ti ima na stotine,ali...i ZAMOLIO BIH TE DA MI POJASNIS KAKO IZGLEDAJU I KO SU TI slicni meni"...Veoma zahvalan unapred "manemoj"...
- joesspappa
Ljudi evo ga Artur...
Drzite Artura...
:axe:

Drzite Artura...
:axe:
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
E, moj diplomirani manemoj,nije stvar u pojavljivanju u medijima bilo koga,vec da se putem medija,ako znash josh neku funkciju istih sem pojavljivanja nekoga da bi se predstavio,nego da se iskoriste da se pokaze ljudima da nije istina da je program dr. lidije sharac neispravan,a shto se tiche struchnosti,ti se prvi ne bi ovde raspravljao nego dao drugima,ako meni necesh,predlog ili pomoc,shto bi i trebalo da radish,pa onda vidi ko mlatara i ko je ovde na pogreshnom mestu diplomirani knjishki moljche,malo prakse bi ti prijalo ako mislish da radish svoj posao kako treba,a da pljujesh kolege o tome da ne govorim.mozda bolje da ja tebi dam neke savete i nece biti problem samo javi shta te zanima,poshto inache i radim kao koterapeut,praksa psiholoze,knjige samo za profesore i polaganje ispita....
pozz i javi ako te neshto zanima manemoj.
apstinent i to,kazu struchnjaci,u onih jedan posto ako si nekada chuo za tu informaciju.
pozz i javi ako te neshto zanima manemoj.
apstinent i to,kazu struchnjaci,u onih jedan posto ako si nekada chuo za tu informaciju.
Ocito da ni u medije nisi upoznat jer vidim da ne znas njihovu funkciju.Ako si ti mislio da pruzis neku pomoc u davanju korisnih saveta koje si na zalost izucio na sopstvenom primeru i za veliku pohvalu,shvatio da si na pogresnom putu,ja to zaista pdrzavam,ali...Medije nisu te koje ce kad ti eto sednes ,ocukas pismo ,posaljes i oni to procitaju.Ne mislis li mozda da to sto ti posaljes netreba da potvrdis?Onda bi svi slali ,pisali,svasta i eto,citalo se,pisalo itd...Dakle,ako zelis da uradis nesto korisno,ti lepo poitaj u neki javni servis ili vec nesto slicno i kazi:Ja sam prosao kroz program dr .Lidije,smatram da joj je nacinnjena nepravda i zelim da svojim primerom to i dokazem,da ljudi ne bi pogresno mislili o njoj.E tada ce ti mozda dati sansu.Dalje,mozezs li mi objasniti,kad vec SVE znas,kako to da tako uspesan,kvalitetan,konstruktivan,kreativan,izvodljiv i SVIMA DOSTUPAN program dr.Lidije Sarac do sada,za toliko godina postojanja,nenadje nijednu javnu reklamu,diskusiju,pohvalu od strane eksperta,nasih i svetskigh?U kom registru je upisan,od koga odobren,gde patentiran i zasticen?Izvoli,slusam!
Ovde sam naisao na dosta dobrih saveta vec datih od strane ljudi koji su porpilicno uspeli da povrate samopoverenje i samopouzdanje.Na forumu ima dosta stvari vec ispisanih i ti to treba da sednes i da iscitas.Moji predlozi bi se samo preklapali sa vec napisanim,i znas,covek je jedinka za sebe,svako ima razlicit sklop u glavi i razlicito razmisljanje te bi davanje nekih dodatnih saveta iziskivalo neki ipak licni kontakt.Veliki br ljudi je ovde na dobrom putu i svako je vec u nekom programu te bi bilo dobro da istraju u tome.S,toga baci se na citanje foruma kompletnog,a onda mozda i nadjes neke odgovore koje te zanimaju.
Mene ako bude nesto zanimalo dodatno,ja cu se tebi licno obratiti,posto si to i predlozio.
pozz od kako ti rece knjiskog moljca...
Ovde sam naisao na dosta dobrih saveta vec datih od strane ljudi koji su porpilicno uspeli da povrate samopoverenje i samopouzdanje.Na forumu ima dosta stvari vec ispisanih i ti to treba da sednes i da iscitas.Moji predlozi bi se samo preklapali sa vec napisanim,i znas,covek je jedinka za sebe,svako ima razlicit sklop u glavi i razlicito razmisljanje te bi davanje nekih dodatnih saveta iziskivalo neki ipak licni kontakt.Veliki br ljudi je ovde na dobrom putu i svako je vec u nekom programu te bi bilo dobro da istraju u tome.S,toga baci se na citanje foruma kompletnog,a onda mozda i nadjes neke odgovore koje te zanimaju.
Mene ako bude nesto zanimalo dodatno,ja cu se tebi licno obratiti,posto si to i predlozio.
pozz od kako ti rece knjiskog moljca...
kad malo vise udjem u stos i skuzim tko je tko i sta onda cu baciti svoj komentar a do tad cu samo gledati i smjeskati se sa strane
pozz svima
pozz svima
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.