Nov Pocetak, nadam se...a nemam pojma kako?

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

komsije

Re: Nov Pocetak, nadam se...a nemam pojma kako?

Post by komsije »

ma zdravo je to.hehehehe.
``zli razgovori,kvare dobre obicaje``
adam*

Post by adam* »

ma naravno da je zdravo.............mazenje samo moze da ti produzi zivot..........e da........to je najjaca gudra na svetu........kada se sada setim koliko sam ignorisao devojku/e kada sam se gudro dodje mi da se skratim za Q...c/papan
Sta sam sve lagao samo da izbegnem njen dodir/bljak fujjj uzas/.......biljka izdegenerisana........jebiga........sha' cu??
Furamo dalje.............
cucla cucla cuclica
komsije

Post by komsije »

ako stigne nema veze,ponovicu,ja kad razmisljam o tome,da sam recino decko,muskarac,i kao idem a ono mi visi izmedju nogu,debi ja to stavila..
ocu da kazem,ma neznam,ali volim sto sam devojka.
``zli razgovori,kvare dobre obicaje``
hellfire

Post by hellfire »

xa xa xa...komshije ala si ti bre prsla ko shisharka! o chemu ti razmishljash...pa i ja kad sada razmislim o toj temi i kad vec prichamo budalashtine i perverzije kojekakve..sta bih i ja radio sa rupom medju nogama da sam zensko...razmishljao sta da stavim u nju a? :D :D
e a da jesam zensko, j*boooo bi se ko lud bre! stvarno vam kazem...bio bih zesca j*bachica...i meshao bih za medalju, olimpijsq! :wink:
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
rajouno

Post by rajouno »

komentar je suvisan,niste normalni hahhaaahaa :D :D :D :D :D :D
PER ASPERA AD ASTRA...
hellfire

Post by hellfire »

:-D
hellfire

Post by hellfire »

(e, a sad ide moja kraca ispovest)
Imam oba roditelja, ziva i donekle zdrava (a to donekle najvishe kazem zbog mene konjine)...nisu razvedeni...svadja naravno ima kao i u vecini porodica...imam mladjeg brata sa kojim se (naravno) ne slazem najbolje...tachnije uopste...
Matorci su mi privatnici i sasvim ok situirani i sto se novca i stvari tiche nikada mi nishta nije nedostajalo...uvek dobra i markirana odeca...zurke...zezanja...devojke...mozete da pretpostavite otprilike...i tako...(vraticu se kasnije na ovo)
Dalje, sto se skole tiche bio sam "dete koje obecava"...a sta sam uradio?? prokockao neke stvari povodom toga kao niko...Odlichan djak u osnovnoj,vrlo dobar u srednjoj...sve do 3. godine kada sam okino godinu...vec sam bio u drushtvu gde se gudra uzimala, valjala...itd..ali do 3. godine sam bio ajd dda kazem OK.
I sta se deshava zatim? Okinem ja godinu i vrlo brzo se jako razocharam u vecinu stvari u zivotu (ne pitajte kako)...bio sam talenat za kosharq i trenirao sam je sve dok nisam povredio ligamente leve noge i tada sam se dugo oporavljao a u medjuvremenu sam izgubio volje da se vratim da treniram (to je dodushe bilo u prvoj godini) a od prve godine je i pocelo moje upoznavanje sa drogicama...U komshiluq gde sam odrastao bilo je vec ljudi koji su bili u raznim kombinacijama tako da mi je sve manje-vishe bilo dostupno...Uhvatio sam se drushtva iz srednje i sa njima polako pocheo...vutra, exeri, herion, kokain(kad se imalo)...dodushe travu sam slabo pushio jer sam uvek imao loshe 3pove, exere gutao na techno, psy zurkama a hors je bio samo vikend shema...neko vreme...dok nisam sve druge droge izbacio iz upotrebe i dok mi hors nije postao jedini hobi (da se tako izrazim)...tako sam otprilike pocheo da upadam sve dublje i dublje...
Sa kevom sam uvek imao odnos pun razumevanja i podrshke i mogao sam sa njom (hvala bogu mogu i danas) da razgovaram bash o svemu...dok mi je sa matorim skroz drugachija pricha...da ne zaboravim da spomenem da mi je otac jedno vreme bio alkoholichar, medjutim od operacije zeludca i chira, prestao je sa alkoholom...chini mi se da je to bilo 1999.god. I nikada nisam (za ove 23) godine imao normalan odnos otac-sin sa njim...mnogo smo razlichiti, i verujete li da se oko niti jedne stvari ne slazemo i da sam uvek ziveo pod jakim pritiskom od strane njega...sa zivcima sam popustio jer me je ubijalo u pojam to sto je uvek gledao da mi uskracuje neka zadovoljstva i zelje koje sam imao cak i kao dete...dok mi je keva uvek gledala da nadomesti te njegove "zabrane" , samo da se ne bih patio jer ju je bolelo to sto matori ima obichaj da mi radi, ne znam zasto ali prosto je covek takav, specifichan...sve se to na kraju svelo na to da sam pocheo zbog mnogih stvari da mrzim sopstvenog oca...stalno mi je falilo njegove paznje koju nikako nisam dobijao, samo omalovazavanje i ponekad psih. maltretiranje(bar sam ja to tako dozivljavao)...jel mi verujete da mislim da je njihovo saznanje i trebalo da se desi upravo da bih dobio njegovu paznu, mada to mi i nije bila zelja jer sam s vremenom navikao na to tako da mi je postalo sve jedno...ali ipak me je u poslednjih skoro mesec dana i pored svega iskreno iznenadio... ali na neki nachin pomalo kasno...
Sto se keve tiche vec sam spomenuo kakav odnos imamo, ali me ubija to sto vidim koliko se muchi i koliko se muchila da mi pruzi sve u zivotu i zato me boli sta sam joj priredio, jer znam kakve je nade polagala u mene...i sto vidim da je sve ovo ubija, polako...sto bih voleo da vratim vreme...eh kad bi se to moglo...
Znam X sluchajeva gde su ljudi bili u daleko gorim situacijama pa nisu otishli u qrac kao sto sam ja uradio..ali jednostavno mi je bilo svega previshe i morao sam pronaci drugu realnost...ta realnost je bio heroin...nazalost...(nastavice se dok mi dodje inspiracija,toliko za sada...)

a inache nisam bio bash raspolozen ranije da pishem o sebi i svom drogiranju, jer bih time tonuo u zesci bedak...sad mi je vec lakshe i bolje, pa mogu o tome...
poz! hellfire...
maxlo

Post by maxlo »

Dobro je sto si promenio malo temu,samo pisi...kako si krenuo ova tvoja nejebica pocela da prelazi i na mene heeeee :wink: poz. iz sneznog BG-a.............. :oops:
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
hellfire

Post by hellfire »

hahaha...e pazi ovo..

"J*bem, j*bacu...ko prochita, njega cu!" :wink: :-D

:wink:
hellfire

Post by hellfire »

shala mala...nemojte zameriti...neshto sam prso danas...pozitivno, naravno...
Post Reply