Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
ma i ja imam onaj biomed 6 za gojenje ali ne znam, nikad ga nisam pio redovno tako da i ne znam za uchinak...a ovih zadnjih 20ak dana jedem i po 4-5 puta dnevno a jedem ko stoka...pa 6 kila za nepunih 20 dana to je extra...nisam verovao kad sam video cifru pre neki dan...ma samo kad bih ove cigarchine bacio znam da bi bilo josh bolje, bio bih buca! ali nema pojma, ja sam chak za ovih 20ak dana josh vishe pocheo da troshim cigare, kashljem ko lud ovih dana...i to sam se sa winston light-a vratio na camel pa vi vidite...a mislim kad bih prekinuo da pushim da bih se ugojio samo tako i bio ko zmaj!
a inache me j*be to sto imam tu odliku koja je karakteristichna za zene, meni veliki deo dobijene kilaze ode u guzicu...da vidite vi to dupe..pa svaka bi ga pozelelaza stiskavac!
p.s. jutros sam pojeo skoro 3/4 tepsije bureka sa mesom i ne mogu da dishem tj. da se sastavim, evo lezim u kucam na lap topu jer ne mogu da sedim za PCem normalno... strashno...
Bas sam razmisljao da promenim temu... .KAKO DA SE UGOJIM.....ali kad citam ove postove sve mi voda ide na usta...debeljuce moje...hellfire care ti si vec poceo da juris cice,taman da ti te kile sto si nabacio odu na pravu stranu...
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
ma kao pokushavam neshto ali ne ide jer slabo izlazim jbga...a iskreno recheno i ne izlazi mi se josh..mislim ne bih da uchestalo izlazim josh uvek...bojim se starih navika josh uvek pa valja da prodje josh vremena...
prochitaj post na mojoj temi i videcesh shta je bedak brate moj...pa ces me skapirati bolje oko praznjenja baterija u chemu je problem...bash bedak jel da? (odgovori posto prochitash moj post i vidish o cemu se radi)
Pravo da ti kazem ni meni se nigde ne izlazi bas zbog tih stvari sto si naveo....a sto se tice posta ja sam ti vec odgovorio...D.M. sta bi mi bez nje u ovim ludim danima uzivaj prijatelju samo umereno
Moram samo da vas upozorim da ne preterujete bas sa kilazom jer moze sve to da se pretvori u muku.
Ja sam sada u fazi skidanja kila jer ga precera........(188cm-90kg)........
Ne treba preterivati nicemu pa ni u jelu(jedan od smrtnih grehova-prozdrljivost)....znam da vam se organzam budi i trazi njupicu ali kontrolisite se koliko mozete jer se evo ja patim sa trbusnjacima,sklekovima,bucsicama.....sada to vec polako pocinje da mi pricinjava zadovoljstvo jer se vide efekti.........(biceps ko glava)........samo da dodje lepse vreme da se privatim' moje najbolje drugarice bicikle........
Vezbanje je jedna od vecih extaza koje sam ja provalio..........(pre svog drogiranja sam 4.god isao u teretanu)
U pravu je adam za kilazu,jebn je posle skinuti naslage....a sto se tice prirodne ekstaze i ja sam se 10g. aktivno bavio sportom dok sve nije otislo u k...c....nema boljeg osecaja posle dobrog treninga....
Eto ja jebeno ne kapiram nas "sportiste" koji smo se nasli u ovoj gunguli droge........sto je najgore drogirao sam se skoro deceniju dok nisam osetio da nesto nije u redu-mozda zato sto smo bili u fiz. formi i imali zdravo telo........nem' pojma......dobro ja znam sta je mene povuklo(ceo zivot se bavim muzikom)......meni su party-ji bili posao 10god.Bez exa nisam ni ulazio u discoteku ili bar noktohvat speed-a.........sto je najgore to mi je bilo potpuno normalna stvar kao kaffa i cigara pred penjanje na skelu.......sada da vidim nekog klinca koji mi je drag da to radi, isamarao bi ga.