komuna da ili ne ????

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

jiggi

Re: komuna da ili ne ????

Post by jiggi »

konacno dobra vest nisam pokupio hepatitis a bio sam ubedjen da ga imam eto tako :-D
davor

Post by davor »

To je dobra vijest ,pravo dobra vijest!!!
Znaci gotovi nalazi,pa ti bi mogao brzo u komunu...
Najbolje stvari u zivotu su besplatne!
Modesty

Post by Modesty »

Divno...u komuni sam imala tako krasnih trenutaka,stekla doživotna prijateljstva kakva se mugu steći samo tamo......držim ti palčeve..pred tobom je jedan vrlo zanimljiv period života
jiggi

Post by jiggi »

ubrzo,ubrzo valda cu doci u kontakt sa svojim mozgom tamo.sinoc sam konacno izasao i naravno govedo ostaje govedo opio sam se da mi je auto ostao pred diskotekom a moj strokavi mozak je kontao kako da zavrsi kvoter sva sreca sto je taksista sto me je vozio prijatelj mojih i naravno zna skoro sve a ja sam suvise lenj da pesacim tako da je sve ispalo ok,a i sestra bi mi zabila stolicu u usta posle svega sto je prosla tako da ni alkohol nesmem(bolestan mozak) odo da napadnem krevet glava ce mi eksplodirati i imam osecaj da mi se macka omacila u ustima.
Modesty

Post by Modesty »

samo ti idi i prepusti se...sve će biti u redu sa mozgom
komsije

Post by komsije »

svima nam se desava,ljudi smo jebiga..
``zli razgovori,kvare dobre obicaje``
jiggi

Post by jiggi »

pa evo da se javim jos sam kuci verovali ili ne jedva cekam da odem,ono bio je bozic sve je bilo ok cak mi je i matori dosao ma ono super dok naravno nije popio i poceo sve redom da nas pumpa i onda katasrofa.ono zapitam se jel normalnih porodica ima samo u reklamama tuga.zbog njega bi ostao jer bar nace moci da cima sestru i kevu a moram otici zbog sebe i tako .........
Modesty

Post by Modesty »

tako mi je drago što te raduje odlazak u komunu..ne brini za sestru i majku jer kad se vratiš bićeš im daleko korisniji,prvenstveno sebi...Ljubi te modesty
Boban

Post by Boban »

Jiggy brate,prvo moras pomoci sebi da bi drugom mogao pomoci sa takvom situacijom oko sebe covek se tesko odrzava jer nam je dobro poznato emotivno stanje narkomana na pocetku apstinencije, nadi broj zovi komunu idi tamo imas vremena i mira da razmislis o svemu.Posle kada ojacas neki problemi pocnu cak da se resavaju i sami od sebe.Ustani i kreni u tu borbu u kojoj pobeda donosi istinsku slobodu.pozz :D
davor

Post by davor »

Evo ako ce ti biti lakse kod mene je situacija bila isto katastrofa,buraz i ja drogeri a stari alkos...
Ali ti sad imas mogucnost da pocnes polako da mijenjas stvari u svoju korist i da jednog dana ti budes taj koji ce biti apsolutno normalan i glas razuma u porodici,to se kod mene desilo..
Mislio sam da je to nemoguce ali vidi sad kod mene situacije,ja dobar,buraz u komuni (ide nabolje)a stari skoro pa i nepije :D hvala Bogu...
Zato idi buraz...
Najbolje stvari u zivotu su besplatne!
Post Reply