Traganje za ekstazom

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

lizard

Re: Traganje za ekstazom

Post by lizard »

neka slatkog, hvala bogu nije svaki dan bajram :D
u zadnjih 20tak dana sam se udebljo 8kila :-D , nisam vjerovo, pa sam vagu noso po plocimama, reko da nisu krive :shock:
BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...
maxlo

Post by maxlo »

neka slatkog, hvala bogu nije svaki dan bajram
Uzivajte :-D
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

Hvala na pozdravima, takođe...... ali brate kod mene je obrnuto, ja fakat poprilično fino jedem, ali ništa da mi se primi i stvarno ne znam šta mi se dešava u organizmu..... možda imam gliste hahahaaaaa...... evo samu sebe nasmija...... ili jaka kiselina...... ma ne sad ozbiljno, šta god pojedem čovječe meni se ništa ne prima, starci kažu zato što sam previše živčana, nervozna, ma ne znam ni sama ali mi stvarno fali kila, ko me god vidi prva rječ je aaaaaaa....... što si tako smršala, eto dalje da ti ne pričam....... još ću sebi komplex nabiti ako već i nisam.... nisam sigurna...... dajte mi recept kako da se ugoim.... po časopisima samo nakve dijete, ništa za gojaznost kokad su svi ljudi otišli u k.... krasni.............. pardon.... ma jebi ga stari kad je tako....... pozzzzzz
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
maxlo

Post by maxlo »

UH UH ne znam sta pametno da ti kazem.....pazi kada sam nervozan i ja funkcionisem kao protocni bojler,ako me razumes he he.........poz. i drzi se,nemoj posle da bude kako da smrsam :wink:
lizard

Post by lizard »

hahaha meni pricas o nervozi. ne znam sta da ti kazem, ja pijem B-komleks (kako kad) samo sto vise jedem vazda sam gladan, jedem ujutro, podanu, navece, u po noci, u tri po noci... nemam pojma jednostavno vazda jedem :-D
BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...
hellfire

Post by hellfire »

e jeste prsli... :-D
Ja sam nabacio za ovih 20 i kusur dana punih 6kg...e to me je obradovalo kad sam video cifru na vagi, nisam mogao ochima verovati...ali istina!
A sad me k'o na klinac neshto boli zeludac (ima sat vremena i jache), ubijaaa!...odoh da popijem neki ranisan ili bilo shta jer vec postaje pomalo nepodnoshljivo...chitamo se sutra, POZ!
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

Ma pijem ja gutu nakvih vitamina te za ovo te za ono, ali kila neće pa neće....... ja sam naglo smršala 8 kg i nikako da povratim barem par kila, ujutro ne doručkujem, pojedem kašiku dvije meda i veliku šolju kafe ispušim nekoliko cigara, pa me to zasiti i jedem tek kad osjetim glad, kad bih doručkovala redovno možda bih i dobila koje kilo, ali već mjesecima pokušavam da se natjeram na doručak ali nema šanse.... jednostavno mi se ne da..... ko da je nekakav šejtan ušao u mene.... fakat ću morati poraditi na tome...... kad sam se natjerala da se skinem sa raznih droga i prokletog kokaina e vala se mogu i natjerati da jedem ujutro...... jebi ga, samnom uvjek neki problemi..... da mi je dočekati jedan dan normalna, znaš već na šta mislim..... da ne pomislim ni na jedan problemćić nego da sam ono baš rahat..... valjda sam toliko zaslužila da mi se ispuni ta mala željica..... :D :D :D
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
rajouno

Post by rajouno »

eto i ja pijem b-komplex,i propolis..i stvarno jedem ,i non stop sam gladna..ali ne mrdam sa 50kg..valjda metabolizam ,sta li je..mada se pitam kako se swi koji se skinu,ugoje(widno)..a meni se cini da sam smrsala(meni licno ne smeta,uvjek sam voljela malu finu guzu,i kukove onako izrazene)..mada i idem na trcanje cesto,meso ne jedem skoro uopste-mozda ribu i morske plodowe...procitaj me,i meni swi kenjaju da sam vjesalica :-D
woli was beba :D
PER ASPERA AD ASTRA...
joesspappa

Post by joesspappa »

Evo kad se svi hvale i ja da kazem da sam se od skidanja pa sledecih 6 meseci gojio po 3 kg mesecno... 6x3= 18kg...
Da, da... i sta da vam jos kazem extra se osecam iako nemam sta da navucem na ovo dupe debelo. :)
A sta sam jeo, ja sam jeo sta sam hteo, tramvaj ceo i oblaka jedan deo... pio i onaj biomed... skoro 2 kutije popio, pa ostatak dao bivsoj, koja se pravo osusila bila. Malo je i njoj pomoglo. Mada mozemo da pijemo i 333 qrca ako nam psiha nije uredu... Zato lepo na umor pa lagana vecerica, obilan dorucak i jak rucak... I dve tri uzine... i jbg, napravite raspored pa jedite uvek u isto vreme...
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
maxlo

Post by maxlo »

Tacno,bitno je napraviti raspored i pridrzavati se toga....celokupnog dana ne samo uzimanja hrane....meni se polako vraca apetit,nema dorucka naravno...samo kasika meda sa blokom,a vec posle podne keva pocinje da me tera iz kuhinje.....Dobro jutro dobri ljudi :wink:
Post Reply