Traganje za ekstazom

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

maxlo

Re: Traganje za ekstazom

Post by maxlo »

Pozdrav za prijatelja lizard,hvala......slusam neku rege ziku...opustencija sam fazon.....ok dan da ne poverujes..............
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
lizard

Post by lizard »

:D evo jedne mudre :-D nepoznatog autota: "Svako vrijedno postignuće, malo ili veliko, sastoji se od nekoliko koraka: početka, borbe i pobjede."
BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...
maxlo

Post by maxlo »

Ura za pobedu bre....
rajouno

Post by rajouno »

nego sta samo VICTORY!tu sam uz vas,malo u skripcu sa vremenom ..ali vas pratim svakako!svaka cast lizardu,maxlu i hellfire-u!samo se drzite..i naravno nasoj KOMSINICI dragoj! :D :D :D :D
PER ASPERA AD ASTRA...
komsije

Post by komsije »

hvala ljudi,ali mislim da i ovde unosim negativu,a vama to svakako nije potrebno,pa verovatno neko vreme necu svracati,ako uspem,pa kad dodjem sebi........
``zli razgovori,kvare dobre obicaje``
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

Ljudi nesmjemo se prepustiti negativi, to će nas srozati još više, i onako smo svi u ku... jebeno vrijeme za nas skidače sa govana, a sami smo krivi zato samo pozitivno..... sami sebe trebamo natjerati da radimo i razmišljamo trezveno koliko je to moguće, svi smo u različitim fazama...... i pitamo sami sebe kad će proći, oj bože samo dokle više ovako..... ja najviše plačem ili se sama tješim jer nemam nikoga ko bi me ono kako je meni potrebno utješio....... posebna smo mi sorta ljudi, sebični i bezobrazni....... ovo mislim za sebe pa možda se neko i nađe u ovome, ko zna...... niko nam ne može pomoći nego mi sami sebi to je tako ljudi i nema nam druge nego stisnuti zube i čekati da vrijeme učini svoje..... Big pozzzzzzzz i samo pozitivno ljubim te :D :D :D
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
lizard

Post by lizard »

kono nisi ti negativac u ovoj prici, drzi se!

Porcitaj me maxzuz selam :D :D :D
jesmo malo na svoju ruku, sumljam da ce to vjeme promjetinit....olaksti sigurno :-D u medjuvremenu se treba drzati samo pozitiveee :smt023 :smt023
BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...
maxlo

Post by maxlo »

Gde ste bre pozitivci moji....evo danas se naterah nekako da uradim nesto korisno,mala radna akcija po gajbi...joj bre ova nova godina,koja bese 07 ili 08 he he....ni mobilni mi se ne pali kakva crna n.g....ma bice ih bre vazno je da sve ide po planu i programu :wink:
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

Ma danas ko i jesam dobre volje, evo maloprije išla do pozorišta trebala igrati neka pretstava pa je odgođena na žalost....... i borim se da ne povratim, od silnih tulumbi i baklava, stvarno nisam normalna koliko sam se prežderala, ma ne znam brate gdje mi je stalo, stare mi....... evo jedem suhog hljeba, za ne povjerovati, ali fakat mi je muka prava....... a i od života... haha... hehe.... pomalo od svega..... pozdrav svim ljubiteljima slatkiša..... javite se slatki...... :rolleyes:
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
maxlo

Post by maxlo »

Poz. procitaj me...samo ti ruckaj,bolje od toga da bude muka nego od zivota....kiss :D
Post Reply