ZVRKY
Moderator: sanela
Re: ZVRKY
samo da se jawim mojim ljubavima,super sam prosla juce ...samo sto je eto pocela malo pricu io tome kako bi sad trebali mal da budemo oprezniji,jer te godisnjice treba propratiti ,eto cisto covjeku tada prorade neka sjecanja..(na pricu da je kriza jaka posle god dana..)nemam ja pojma ,nmam jadr nikakwe krize wezane za gudru-a to sto me ponekad pukne-to je ziwot !woli was wasa beba!
ps.weceras mi stize onaj 'mali' za komp..'ladno mi je neko preuzeo email ,zato mi posta ne stize..hehhe modesty ko zna kakve su te tvoje slikice
ko li ih sad gleda
hehheee
ma blam ga blo da dodje,zbog onog sto se napio pre neko vece ,pa me zvao u ponoc da dodjem kod njega..nije bilo sanse da ga urazumim-i na kraju me covjek napusi,nemoj onda vise nikad u zivotu da i mi se javila heheee
sutradan je bilo..'joj izvini molim te,majka mi je svasta rekla ..kad sam pogledao u imenik tek tad sam vidio da sam tebe zvao..hehhe kakav sam debil..docicu danas sigurno.ahaaa"
E PA DANAS IMA DA DODJE!INACE BIJEM :axe:
ps.weceras mi stize onaj 'mali' za komp..'ladno mi je neko preuzeo email ,zato mi posta ne stize..hehhe modesty ko zna kakve su te tvoje slikice

ma blam ga blo da dodje,zbog onog sto se napio pre neko vece ,pa me zvao u ponoc da dodjem kod njega..nije bilo sanse da ga urazumim-i na kraju me covjek napusi,nemoj onda vise nikad u zivotu da i mi se javila heheee
sutradan je bilo..'joj izvini molim te,majka mi je svasta rekla ..kad sam pogledao u imenik tek tad sam vidio da sam tebe zvao..hehhe kakav sam debil..docicu danas sigurno.ahaaa"
E PA DANAS IMA DA DODJE!INACE BIJEM :axe:
PER ASPERA AD ASTRA...
- PROČITAJ ME
Re: ZVRKY
mila da ti pošaljem mnogo, mnogo poljubacaaaaaaa.........

Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.