OVDE SU NARKOMANI KOJI SE BORE ZA DALJI ZIVOT BEZ DROGE....
Moderator: sanela
-
Re: OVDE SU NARKOMANI KOJI SE BORE ZA DALJI ZIVOT BEZ DROGE....
ma imao sam i to iskustvo objasnjenje je zbog digogodisnjeg uzimanja mozak neluci dopamin i slicne gluposti i treba da prodje par meseci dabi dopamin doveo sve u normalu A DO TADA JA ESKIVIRAM SVAKU RIBU.zato i pitam zna li neko za neku hemiju da to ubrzam jer ovo je los trip pravo jedino odgovara mojoj devojci jer je u svedskoj jos3-4 meseca pa zna daje necu varati
.ZATO MI JE POTREBAN SAVET POSTOJI LI NEKI LEK KOJI CE MUI POMOCI DA MI SE SEXUALNI ZIVOT VTATI U NORMALU .CITAO SAM DA SE POJAVIO NEKI LEK U AMERICI ALI SAM ZABORAVIO IME INACE MI NIJE PROBLEM DA GA KUPIM.Koje je vreme potrebno ili IME NEKOG LEKA .TO MI JE STRASNO POREBNO AKO NEKO IMA SAVET ILI ZNA NESTO
mani lekove opet neka hemija.Vrati se prirodi
RAKKIA CONNECTING PEOPLE!!!!!!!!!!!!!!!
mani lekove opet neka hemija.Vrati se prirodi
RAKKIA CONNECTING PEOPLE!!!!!!!!!!!!!!!
hahahahah,nema šta,teme je usko vezana za narkomane koji se bore hahahhahahahha....sorry,prosti neitdržim da se nasmijem hahahhahaha
- joesspappa
Zapravo ovo je jako ozbiljno pitanje, nije ni najmanje smesno. Covek se lako deprimira kad shvati da mu je seksualni zivot otishao u q. I sta bi sad... da ponovo uzme dop da bi bio najbolji i najaci... Da obnovi carobni krug. Kada se covek skine stvarno nema dopamina u organizmu ni trunke. Jer je zlezda koja je zaduzena za lucenje istog skoro ugashena... I potrebno je da se navikne da ponovo radi... I to je suva cinjenica i istina. A kolicina vremena koje je potrebno da se obnovi "rad" je individualna... i najbolje resenje je ipak priroda... sport, trcanje, smeh... Od vestackih sranja i praparata moze samo da bude "malo" i "privremeno" bolje. I sto je najgore oni ce dati samo laznu sliku da je sve u redu. A da li je? Da li ce se opsesivnost da si ti "glavni baja" smanjiti... ? Da li stvarno mislish da ce lek kome si ime zaboravio resiti tvoje probleme? Ako si vec zaboravio , da nije bolje da konzumirash ginkobilobu, umesto "vijagre" i ostale hemije?
A to sto ces prevariti devojku, samo zato sto nije tu i mislis da je to uredu, odnosno mislish li, ili ti je to samo opravdanje ono klasicno narkomansko opravdavanje svojih postupaka kako je ona kriva za to jer, zaboga, njoj to odgovara da budesh impotentan...!?
A to sto ces prevariti devojku, samo zato sto nije tu i mislis da je to uredu, odnosno mislish li, ili ti je to samo opravdanje ono klasicno narkomansko opravdavanje svojih postupaka kako je ona kriva za to jer, zaboga, njoj to odgovara da budesh impotentan...!?
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
takodje...jako bitno....pij NONI. Ili u kapsulama ili u tecnom stanju. On regenerise mozak i celije...daje snagu i obnavlja misice i mozak. Procitaj malo o tome na netu. Vidjeces da ce ti pomoci. Takodje vitamini i rekreacija. Bavi se nekim sportom. Probudi tijelo. Znam da ce zvucati sega ali...malo se i sam posveti sebi. Vjezbaj...sam. Jbg neces biti prvi muskarac koji to radi. Sam sebe kontrolisi i iztreniraj.
poslusaj ove savjete...kao i od josepape. korisni su i pomoci ce ti.
sa srecom.....
poslusaj ove savjete...kao i od josepape. korisni su i pomoci ce ti.
sa srecom.....
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi