Traganje za ekstazom

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

adam*

Re: Traganje za ekstazom

Post by adam* »

Uuuuuuuu komsho al' se ti raspisa majko mila.........bar tastaturu podesi.........hahahahahahahahahha...........
cucla cucla cuclica
komsije

Post by komsije »

MA SAD SAM SE RASPLAKALA.NAKANILA SE DA DOVRSIM ISPOVEST,PA USPOMENE.JEBOTE.
``zli razgovori,kvare dobre obicaje``
rajouno

Post by rajouno »

de,de...polako svi smo imali tih teskih momenata prisecajuci se,ali ja kako sam izbacivala to iz sebe osjecala sam se bolje,nije vise bilo potisnuto-bilo je vidljivo hiljdama ljudi...i samo sam picila dalje...sad mi smijesno kad se vrati na pocetak,zvucala sam kao paranoicna pi*da :D
maxlo,ajd pa olaksaj sebi dusu i javi kako je bilo :D
Adame,fino te je vidjeti :D :D :D pozz od mene :wink:
PER ASPERA AD ASTRA...
adam*

Post by adam* »

uF,,,,,,,,,,,,,sada mi je krivo sto sam napisao komshi'nci............SORRY.........nisam procitao ispovest..........ako si plakala dok si pisala sve ti je "oprosteno".........................
Pozdravljam te Rajouno..........
cucla cucla cuclica
komsije

Post by komsije »

ma prvo sam bila sva euforicna,i lupala gluposti,i onda ajde da pocnem da pisem..i eto..ok je bre..
maxlo

Post by maxlo »

Pozdrav dobri ljudi......usran dan u BG bar meni......spremam se za prvi susret sa mehanicarom za glavu....idem da mi otvori ove cepove po mozgu,kazu ljudi pomaze.....nego od kad sam dosao ovde na forum rekoh sebi da prestanem bar sa lazima za pocetak...jos jutros sam procitao komsinu ispovest,ali evo tek sada se skockah da napisem nesto...to nisam pominjao u ispovesti...na sahrani moga oca koliko god da sam se trudio da pustim suzu nije islo koliko sam bio uradjen...a sada sedim u sobi jos uvek sav uplakan,ne mogu od jutros da dodjem sebi....sve se krijem od keve da me ne vidi....sramota me je i ne zelim da joj otvaram ranu...usran dan....stvarno mi je tesko da pisem o tome.....komso samo napred,izbaci sve karte....jos jedan veliki poz. voli vas maxlo
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
komsije

Post by komsije »

tacno znam kako se osecas..samo se ti isplaci..
maxlo

Post by maxlo »

Jebiga....ortak koji je trebao da me vodi kod doce je imao danas neku frku,nebitno....nema veze...imao sam ja danas dobru terapiju sa samim sobom....stvarno tezak dan...ne mogu o tome vise da pisem opet cu da uletim u totalni bed....od doce ne odustajem,potreban mi je definitivno...bitno je da se sad osecam skroz ok posle dve cuke tusiranja...poz.
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
komsije

Post by komsije »

sutra je novi dan,i za mene,i za sve nas.
hellfire

Post by hellfire »

drzi se matori...sto ne budesh mogao sam u glavi da reshish, tu je doca...i ne brini mnogo inache ti bedak ne gine...a znamo svi sta biva od dosade i bedaka, uglavnom...samo gledaj iskoristi dan da pichi shto pre...ja se isto trudim i ide mi nekako...polako neke "izgubljene" stvari vracam na svoje mesto...jbg!
dodushe jedino me u bedak bacaju neka 2 duga shto mi ostadoshe...ufff, gde se sad setih toga u p*chq materinu! a nem pojma kako mojima da kazem, a sam da se organizujem za to ne mogu nikako u sadashnjoj situaciji...neshto moram smisliti kako da trazim od matorih...jbte al sam popizdeo sad, a treba leci spavati...izvin'te sto psujem...ma odoh u rebus skroz sad! :roll:
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
Post Reply