Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
ja u prvoj ili drugoj srednje,pala mi ta ideja na pamet,a ja tad na dopu,ekserima.ma sta mi dodje,odem sa par drugarica kod direktora i psihologa u skoli sa idejom da napravimo kao neki skolski centar,za edukaciju dece,nesto tipa preventiva,i zamislite,oni nam kazu nemate vi iskustva...a ja kako sam bila luda jos sam mogla vise saznati pa upisati hemiju,pa spravljati samo za sebe.hehe.
ali nije to lose,jedino treba da pozivi budu besplatni,i da mozda treba da otvore neku kliniku za ljude koji nece da se skinu pa da im daju doze,cisto da ljudi u zikri neprave toliko problema i sranja.
xexe...to da bi moglo biti besplatno, u pravu si...a za ovo drugo bash ne znam...
To mu dodje isto kao kad bi rekli "dajte da se legalizuje sva gudra", mada...mozda bi tada bash manje bilo zavisnika...ono u fazonu "sad je to dozvoljeno pa i nije zanimljivo toliko" salim se, naravno!
pa na to i mislim,mozda ,a mozda i ne..mislim bilo manje narkomana,ili kad bi se izmislili nesto sto neskodi,a non stor imas osecaj zadovoljstva,kao neki implant za receptore.
zamislite.
a sto se tice ovog centra,po meni je ovaj forum na neki nacin,bas to,jedino sto je problem sto nemaju svi komp ili internet,i u svakom slucaju i to ce se promeniti,a ovaj forum e bas nesto sto treba da se ,pa recimo reklamirajer sve sto zelis moes da saznas.