Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
pa da...taj fazon...ma prosto recheno, mozes da se otvorish toj osobi samo tako...pogotovo ako provalish da stvarno hoce da ti izadje u susret i da ti pomogne a ne da te posmatra kao "sluchaj"...i sve sto kazes ostaje medju vama...ako ni zbog cega drugog onda bar po zakonu terapeut mora da cuti, a ti mozes o chemu hocesh... xexe! (salim se malo)
pozdrav narko, i tnx na podrshci...
videti vi sta je prijateljstvo(maxlo i herlafe),kako se oni dpunjuju i ohrabruju...samo tako nastavite.
i da dr puno znacii,pa ja se nikad nebih skinula,meni za toliko godina nika nijje palo napamet da se skinem,ali dr cuda cinii.
Pocheh i ja sa blokatorima od jutros, odradio matori test na hors i opijate i negativan naravno! ma sve extra bre!
Osecam se odlichno...lakshe se dishe ako nishta drugo...ako me razumete?!
maxlo druze...kako mi ti napredujesh? drzish li se?
sasa je jedna diwna persona,i kamo srece da bar trecina ljudi posjeduje njegowe kwalitete..bas bih woljela da vidim koji je to mozak pisao-komsije,gdje mogu to vidjeti?