P.S. 2
A zapitajte se koliko vas je kostao svaki poziv dok ste zivkali dilera?? pa kad vas u zikri ostavi da chekicate ko budale...pa zovi opet i opet??!!
NEK KAZE NEKO DA NISAM U PRAVU??? setite se...
Call Centar za bolesti zavisnosti!!!
Moderator: sanela
Re: Call Centar za bolesti zavisnosti!!!
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
Taj centar ne sluzi da bi se lecili preko telefona nego sluzi za neke informacije i poneki savet u datom momentu a mogu vas i uputiti gde i kome da se obratite takodje u datom momentu,ili vam se jednostavno desi da vam je potreban neko za razgovor pa okrenete njih u svakom slucaju ne moze da skodi nikome a da pomogne moze i to dosta.
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Dr. Boro- Miklosiceva-pogledati pod "ispovesti-Vlado M."...i sve ce vam biti jasno...
Takvi brojevi moraju biti besplatni,ovako su stavljeni u isti red sa horoskopima, tarotima i ostalim sranjima...
Roditeljima u panici nece biti dovoljno po par minuta, moji razgovori sa njima su znali da traju i po dva sata. Ne vidim nista pozitivno u ovoj prici, da im zarada nije na prvom mestu, mogli su da naprave dil sa Telekomom i da to budu besplatni brojevi, kakve vec imamo za razne stvari...
Takvi brojevi moraju biti besplatni,ovako su stavljeni u isti red sa horoskopima, tarotima i ostalim sranjima...
Roditeljima u panici nece biti dovoljno po par minuta, moji razgovori sa njima su znali da traju i po dva sata. Ne vidim nista pozitivno u ovoj prici, da im zarada nije na prvom mestu, mogli su da naprave dil sa Telekomom i da to budu besplatni brojevi, kakve vec imamo za razne stvari...
SAMO CEO ŽIVOT...
Slazem se sa toobom Sasa! zato je info linija coca-cole besplatna
sve za cijenu tranzicije 

BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...
Bez obzira na to sto usluga nije besplatna, dobro je sto se neko ipak setio da pomogne pa i na ovakav nachin...taj broj u svakom slucaju nekome moze pomoci tj. moze se dobiti savet, da te upute gde treba i slichno...
Niko nije lud da po 2 sata na ovakav nachin(tarifu) prica sa nekim u call centru, ali kao sto zvrky kaze, mogu da pomognu...da daju info(ukratko recheno) pa ima toliko ljudi koji nemaju pojma o ovim stvarima i situacijama i kako pomoci sebi a kod roditelja pitanje je kako pomoci svom detetu...e za to sluzi ovaj call centar...ukratko trazis info o tome i tome i gotovo...nije niko lud da odradjuje tamo neku terapiju preko fona ili slichno...a nije nikola kojo u andjelima bez veze rekao " Srbima je u krvi ljubav prema novcu itd..."
Prema tome shta tu chudi? bash nishta...
U svakom slucaju kazem da je ideja o call centru odlichna i podrzavam je u potpunosti...
Niko nije lud da po 2 sata na ovakav nachin(tarifu) prica sa nekim u call centru, ali kao sto zvrky kaze, mogu da pomognu...da daju info(ukratko recheno) pa ima toliko ljudi koji nemaju pojma o ovim stvarima i situacijama i kako pomoci sebi a kod roditelja pitanje je kako pomoci svom detetu...e za to sluzi ovaj call centar...ukratko trazis info o tome i tome i gotovo...nije niko lud da odradjuje tamo neku terapiju preko fona ili slichno...a nije nikola kojo u andjelima bez veze rekao " Srbima je u krvi ljubav prema novcu itd..."
Prema tome shta tu chudi? bash nishta...
U svakom slucaju kazem da je ideja o call centru odlichna i podrzavam je u potpunosti...
a pod 2.
Ovaj Call Centar mnogo moze da znachi ljudima iz unutrashnjosti Srbije koji nemaju ama nikakvog pojma gde se (najblize njima) obratiti za pomoc, i shta chiniti... I sam sam iz unutrashnjosti pa zato ovo i govorim...mozda je ljudima u BG-u i okolini neshto lakshe povodom toga, ali verujte ljudima iz unutrashnjosti zemlje ovaj call centar moze pomoci po pitanju nekih stvari (najpre informacija) puuunnooooo...!!!
Ovaj Call Centar mnogo moze da znachi ljudima iz unutrashnjosti Srbije koji nemaju ama nikakvog pojma gde se (najblize njima) obratiti za pomoc, i shta chiniti... I sam sam iz unutrashnjosti pa zato ovo i govorim...mozda je ljudima u BG-u i okolini neshto lakshe povodom toga, ali verujte ljudima iz unutrashnjosti zemlje ovaj call centar moze pomoci po pitanju nekih stvari (najpre informacija) puuunnooooo...!!!
UOSTALOM, VREME CE POKAZATI...
Najveci problem u celoj prici je sto to nije drzavni projekat nego su se skupili neki likovi koji "hoce nekome da pomognu" a sve na kraju zvuci jako naivno(1m-30din a najvise 10m).......
Ovo je toliki problem kod nas(posledica ratova i sada tranzicije-nismo mi jedini kome se ovo desavalo) da bi trebali da izglasaju zakon u skupstini o tome-breeeeeeeeeeeeee!!!
Uzdravlje'
Ovo je toliki problem kod nas(posledica ratova i sada tranzicije-nismo mi jedini kome se ovo desavalo) da bi trebali da izglasaju zakon u skupstini o tome-breeeeeeeeeeeeee!!!
Uzdravlje'
cucla cucla cuclica
u kojoj skupstini???????????
U toj na RTS2 koja ide ceo dan...........jbg , mozda smesno izgleda(& ledja nas jos bole) "ali mi nemamo drugu".........hm........samo da su moji bili malo manje patriote sada bi isao na casove tenisa u Bern-u.......sreca moja sto genetcki nisam nervozan lik jer sam nekada jakoooooo ljut na ceo svet.
cucla cucla cuclica