stwarno sija sunce..i bar za sad ne duwa nishta...mada rekoshe,ali boli me uwo shta oni kazu..zeznuli su se..
prochitaj me..drago mi je shto si se jawila,ja sam dobro uglawnom..ushla sam u neku sigurnu rutinu i odgowara mi!a shto se bolowa tiche,ee meni puca glawa od sinoc,nije odawno dodushe...ma kad sam manijak-naishao mi tezak dio(pri kraju sam knjige)i ne ide,ne ide..ja se zainatila i dok nisam swe zawrshila ,nisam stala...a proshli s sati boga mi!
Javio mi se 'drug' ,ljudi 'ladno mi je cowjek napisao pjesmu(kao sto je i obecao)..

..sinoc je zwao kao lud,ali ja sam narawno ucila i nisam mogla da se jawim..a i kasno sam provalila da je on..nepoznat br..jutros se budim,kad poruka i pjesma..odavno nesto ljepse nisam procitala
ps.ali misljenje nisam promijenila..nisam ti ja za te "estradne" licnosti...ja zelim normalnog covjeka,koji ce biti pored mene-a ne koga cu gledati na tv-u ili novinama phhhh..dobro se branim,zar ne???
maxlo ,sta mai kod tebe...kako je u mom bivsem kraju..poljubac,i ostani pozitivan-super sI!
PER ASPERA AD ASTRA...