Chist otprilike 15-16-17 dana (nisam se bash zaludjivao racunanjem, ne valja to raditi nikako)...a psyha odlicno...mislim, kako sam se nadao da ce mi biti sto se psihe tice, u poredjenju sa tim odlichno sam brate...iznenadio sam samoga sebe, iskreno recheno...
A ti?
Nov Pocetak, nadam se...a nemam pojma kako?
Moderator: sanela
Re: Nov Pocetak, nadam se...a nemam pojma kako?
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
Sobzirom da sam danas popio prvi blok posle sedam dana sobe kao dobro je.Pozitivan sam sto je naj bitnije.Drago mi je sto je tebi dobro.
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
znaci i ti si, da kazem tek poceo...kao i ja...jbg, sta reci?! Zelim ti jednako srece kao i sebi...da izguramo ovo njesra potpuno!
Drzi se i samo nastavi biti pozitivan!
Drzi se i samo nastavi biti pozitivan!
VERUJEM U NAS

i ja verujem u vas
``zli razgovori,kvare dobre obicaje``
svi,svi,svi...
``zli razgovori,kvare dobre obicaje``
URAAAAAAAAA
ALELUJA......CMIKIC ZA MOJE OPTIMISTE I BORCE
Xe xe xe!!! a jeste ludi majke mi...!
U svakom slucaju, hvala vernim navijachima na podrshci... :smt023
maxlo brate...kroz isti qrac prolazimo obojica u isto vreme, a i priche su nam sluchne koliko sam mogao da primetim u tvojoj temi...extaza, psychodelija...hors, itd...slichna prica, uglavnom...samo sto sam ja za vreme vojnog roka bio u BG-u, Dedinje (mozes da zamislis, a vezano za tvoj post oko toga, znas vec...)...rekao sam ti vec da koliko srece zelim sebi samom, isto toliko zelim i tebi u ovoj borbi...budi mi pozdravljen i drzi seee!
Voli vas sve, hellfire
A shto chini Modesty?

U svakom slucaju, hvala vernim navijachima na podrshci... :smt023
maxlo brate...kroz isti qrac prolazimo obojica u isto vreme, a i priche su nam sluchne koliko sam mogao da primetim u tvojoj temi...extaza, psychodelija...hors, itd...slichna prica, uglavnom...samo sto sam ja za vreme vojnog roka bio u BG-u, Dedinje (mozes da zamislis, a vezano za tvoj post oko toga, znas vec...)...rekao sam ti vec da koliko srece zelim sebi samom, isto toliko zelim i tebi u ovoj borbi...budi mi pozdravljen i drzi seee!
Voli vas sve, hellfire
A shto chini Modesty?