Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
ja i pametna hahahahha slatko me nasmija..malo sam ti konfuzna jutros dušo,imam neke uznemirujuće misli(nema veze sa gudrom)no dobro,biće sve Ok
koncentracija mi je katastrofa,eto neznam ni na kojoj sam temi..aaaaa,sjetila sam se hahahhahaha ali sam zaboravila o čemu je riječ hahahhaha.....pukla me ova druga kafa
bebo šta ćeš da otkažeš,pa jesam li ja toliko otkačila.....jesi li se trebala naći sa nekim drugom....pa neznam,vidi prema vlastitom nahođenju,kako se budeš osječala...nećeš nita na silu i radi reda a da budeš u bedu
eh curkice moja,ja pricham o tome 10 -15 dana..kako me zwala prw ljubaw,koja je inache u medjuwremenu postala(poznati pjewach) ...ali pishem i otome da smo razl wjere,da to nikako ne bi bilo "odobreno" ni od str njegowih,a tek mojih...
Aaaaaaa pa i ja sam pisala o tome dosta i na PP je li tako....ma che sono brava
koliko se sječam,rekla si da ćeš mu dati šansu u smislu da ćeš popričati otvoreno sa njim,pa ako ti to nije toliko frka,uradi to,ustvari ako ti je uopće stalo u suprotnom nema smisla da se mučiš....to moraš ljubavi sama sa sobom odvagati.....a dok ti važeš,ja ću te poljubiti u kosicu
ja otkazala,mislim zashto podgrijawati neshto od chega nema wajde...jedino ako bash nawali chowjek (wecheras stize iz bg)..pa sutra da se widimo..mada mislim da je prewishe dostojanstwen i ponosan...odlichno!