eh,sad mi je zao shto sam to naprawila..shto smo tako zawrshili...jer nisam wishe imala prilike da mu ishta kazem,posle par mjjeseci se ubio..znam da ni on nije bio tad saw swoj,i ja sam bila nenormalna..ali i ja sam bila mishljenja,kad me moji nisu tukli necesh ni ti...jbg,sad sam chak i oslobodjena bilo kakwe optuzbe,jer njega nema wishe...mnogi mi kazu da bolje shto ga nema,nego da ziwi onakaw propali ziwot...ali,ja bih swe dala da je ziw,pa makar na drugoj planeti......
sad kad si me podsjetila,pitam se kako sam uopshte sad normalna,kako sam uopshte ostala u pameti ,s obzirom shta sam preziwjela zadnjih 3-4 god...mogu ti reci da je veliki uspjeh poslije swega ziwjeti,koliko toliko normalno...bez tableta za smirenje..jer moj problem nije bio samo droga,wec milion nekih drugih trauma...ali hwala ziwotu,za takwu shkolu-weliku uslugu mi je "uchinio"...ljubim te
lizarde,bolje budi dobar..i mazi je i pazi..jer i ja sam nekad bila dobra dewojchica,sigurno mu nije bilo ni na kraj pameti da cu naprawiti takwo neshto...ali nikad ne znash u kom zbunu chuchi zec!

hehee,shalim se narawno!cmoka
PER ASPERA AD ASTRA...