Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
jebiga ljuti me to... nije da ljubav dilaju jeftino ko dop... pa onda još moraš sve to kroz razna sita, nacija, vjera, stalež, jebiga tužno mi je to... veliki zagrljaj od n.
I start to think, and then I sink, into the paper like I was ink...
nego shta je,nego tuzno...kao da se ljubaw nalazi swaki dan,i ono donesu ti je na wrata kao chestitku..ali je*esh ga...trebali bi da se widimo do kraja nedelje...i dalje se chujemo swaki dan..imate swi puno poljubaca i zagrljaja od bebe!!!
ps.otworicu na od "jutarnju kaficu" pa tamo mozemo ujutru da chawrljamo...da nas sanela ne "zbrishe"
hehe poljubac i za tebe!!!
lijep zawrshetak dana...lijepo se osjecam,pochela sam da chitam neku literaturu o ljekowitim biljkama,o nekoj charobnoj "shwedskoj granchici"-ili sweden bitter..sastawljenoj od 10 wrsta chuda i chudesa....lijek za milion wrsta bolesti..ma shta sam swe u toj knjizi pronashla..(kupili je zbog ochuha i njegowog problema)...pored najjzlocudnijih bolesti,lijek je i za nerwozu,miran san,swezinu lica,malokrwnost,bolest bubrega,za epilepsiju,akne,hematome,prechishcawa krw,dowoljno je da nekoliko puta dnewno udahnesh malo njenog mirisa...i nikakaw lijek za opushtanje i nerwozu ti ne treba...prodata je knjiga u 8 000 000 primjeraka...nisam nabrojila josh ogomilu chuda koje lijechi oziljke,problem sa warenjem,osip bilo kakwe wrste...rane na i u tijelu...itd.ima da se kupi gotowo u apoteci,ja stawrno ne znam ali ja se mnogo dobro osjecam..pored toga shto idem na trchanje,pochela sam da mazem lice tim "sredstwom"...jutros sam popila kashichicu rastwora sa chajem od kopriwe..hiljade ljudi je napisalo ikustwa swoja,i koliko im je knjiga pomogla.ja sam fascinirana...amazing...idem uchiti malo swa sretna
woli was baby
ostati prizemna, naravno da ću ostati prizemna draga, jer ja svojima ne smijem spomenuti slavlje N.G a kamoli nekog derneka, koncerta ma i običnog večernjeg izlaska do 11 sati..... meni ti je samo dozvoljeno da obavim šoping po danu i eventualno ponekad naveče poslije posla da popijem kafu sa jaranicom i to pod uslovom da se kući nacrtam u 8 sati.... ma šta da ti pričam, sjebada do bola, tako da sam prestala i planirati i razmišljati o bilo kakvoj vrsti provoda.... naravno ti i ja baš imamo nekako sličnu situaciju što se staraca tiče..... ali vjeruj mi ja sam totalno poravnila i sad za sad pomirila se stim...... kao dok oni ne vide da sam ja sva svoja i ko normala.... ma niđe veze majke mi...... pa ne mogu biti bolja i prisebnija nego što sam sada nego kad završim sa ovom jebenom terapijom i kada dok kaže da ne moram više uzimati, eto ko tada ću ja biti normala po njihovom...aaa pitanje je da li i tada..... baš sam u govnima...... ali neka proći će i ova ilegala i bit će kao što kažeš još Novih G. pa i tada ne znam kako ću ih furati sviju mi, ono bez ičega...... naravno da ću morati bez popratnih vitamina, ali IMA SOKA...... SOKA MI DAJTE...... haha.... joj da me možeš vidjeti sada ne bi vjerovala svojim očima koja sam čvaka od cure..... volim i ja tebe mila.....
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.