Nov Pocetak, nadam se...a nemam pojma kako?
Moderator: sanela
Re: Nov Pocetak, nadam se...a nemam pojma kako?
samo budi iskren,reci joj sve simptome...
OK, hocu...
A sada odoh malo u setnju sa kevom...KONACNO da izadjem malo...YUPIIIIII
A sada odoh malo u setnju sa kevom...KONACNO da izadjem malo...YUPIIIIII
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
P.S. A kad se vratim, pisacu vam kako sam se proveo...heh! 

važi,čekamo sa nestrpljenjem

ha haha ! Evo me...da vas ne drzim predugo u neizvesnosti! da se ne zapitate ko zna sta...to nikako ne dozvoljavam
Ma ako mi verujete proveo sam se super(bez zezanja)
Setnja mi je prijala samo tako...ma sam izlazak na vazduh iliti "zrak" je bio maximum prosvetljenje...e jedino je kisa malo s*ebala stvar!
Ali sve u svemu prijalo mi je, ali bash!

Ma ako mi verujete proveo sam se super(bez zezanja)
Setnja mi je prijala samo tako...ma sam izlazak na vazduh iliti "zrak" je bio maximum prosvetljenje...e jedino je kisa malo s*ebala stvar!

Ali sve u svemu prijalo mi je, ali bash!
jooj baš ti zavidim i meni bi prijala šetnjica...non stop sam u kući
ali nemam društvo trenutno
ali nemam društvo trenutno

- miratesman
Dobio si pravi odgovor u vezi lekova,ali oni su bili neophodno upravp u pocetnoj fazi skidanja, asada je na antideprisivima vec 2 godine.To je lorazepam i pije ga po potrebi a ne vise od 3 dnevno.Kazem to je vec u fazi resocijalizacije.Lorazepam i flormidal ti pomazu da se smiris,da se skoncentrises na neke stvari,citanje ,filmi i sl. i da mozes da zaspis.Moja cerka je imala problem sa spavanjem i sada jos uvek ga ima.Popricaj svakako sa doktorom.
Drago mi je dasi dobro.Pravi si momak.Samo napred i slusaj roditelje.Nista se na ovopm svetu ne desasva tako lepo da bi brinuo sto si zatvoren u kuci.Veruj mi i ja sedim u kuci ,dopisujem se sa Vama i drugim ljudim.Nista posebno, a svaki dan bez dr.je pravo bogatstvo.
Drago mi je dasi dobro.Pravi si momak.Samo napred i slusaj roditelje.Nista se na ovopm svetu ne desasva tako lepo da bi brinuo sto si zatvoren u kuci.Veruj mi i ja sedim u kuci ,dopisujem se sa Vama i drugim ljudim.Nista posebno, a svaki dan bez dr.je pravo bogatstvo.
BUDALE I PAMETNI LJUDI JEDNAKO SU BEZAZLENI.NAJOPASNIJI SU POLULUDI I POLUMUDRI
- miratesman
Izvini u vezi antidepresiva-pogresila sam u pitanju je ksalol od 0,5 ml.Nisam ni ja bas strucna kad su lekovi u pitanju
BUDALE I PAMETNI LJUDI JEDNAKO SU BEZAZLENI.NAJOPASNIJI SU POLULUDI I POLUMUDRI
Strpljen/spašen....volja i vjera u sebe i bolji život su najbolji pokretači i antidepresivi.......samo polako....evo ja sam na dobroj terapiji ali koja tek traba početi djelovati.....nervozna sam ali ne i malodušna...jednostavno želim uspjeti.....problem nije nastao preko noći,niti se preko noći može riješiti.
Izdrži dragi moj,živi od danas do sutra i kao što miratasman kaže,svaki dan bez droge je bogatstvo....skupljaj ga strpljivo i na kraju ćeš uživati u njegovim plodovima.
Ljubi te tvoja prijateljica Modesty
Izdrži dragi moj,živi od danas do sutra i kao što miratasman kaže,svaki dan bez droge je bogatstvo....skupljaj ga strpljivo i na kraju ćeš uživati u njegovim plodovima.
Ljubi te tvoja prijateljica Modesty
Hvala miratesnan za savet u vezi tvog neposrednog iskustva sa tom klasom lekova...Ksalol sam imao priliku da probam od 1mg i ok mi je dejstvo...
A sutra na kontrolu kod DR. pa cu joj reci za flormidal i lorazepam, a i ksalol pa cemo videti sta ce da kaze na to...valjda cu je nekako izmuvati da mi da to...ili bar bilo sta od toga...
Jer imam utisak da neko vreme (a nadam se sto krace vreme) necu moci bez antidepresiva (prvenstveno) a i spavanje mi je "malo" za*ebano iako vise nemam zikru...a upravo to spavanje najvishe ubija coveka u pojam...barem mene! Ma guram kako znam i umem i stvarno neka sve drugo loshe ide pravo u 3 p*zde lepe materine! Eto!
Nego...imam jedno manje-vishe nebitno pitanje, ali me zanima tek ondako...Svako jutro ovih dana kada se probudim osecam se preumorno(a nikada se tako nisam osecao ranije), tesko mi okrenuti se u krevetu i osecaj je kao da sam celu noc radio najgora fizikalisanja...taj osecaj potraje max 10ak min. i onda sam normalan...jel to propratna pojava od lekova ili sta?
POZDRAV za Modesty, oops pardon, pozdrav za srce moje PDT_Love_07
A sutra na kontrolu kod DR. pa cu joj reci za flormidal i lorazepam, a i ksalol pa cemo videti sta ce da kaze na to...valjda cu je nekako izmuvati da mi da to...ili bar bilo sta od toga...
Jer imam utisak da neko vreme (a nadam se sto krace vreme) necu moci bez antidepresiva (prvenstveno) a i spavanje mi je "malo" za*ebano iako vise nemam zikru...a upravo to spavanje najvishe ubija coveka u pojam...barem mene! Ma guram kako znam i umem i stvarno neka sve drugo loshe ide pravo u 3 p*zde lepe materine! Eto!
Nego...imam jedno manje-vishe nebitno pitanje, ali me zanima tek ondako...Svako jutro ovih dana kada se probudim osecam se preumorno(a nikada se tako nisam osecao ranije), tesko mi okrenuti se u krevetu i osecaj je kao da sam celu noc radio najgora fizikalisanja...taj osecaj potraje max 10ak min. i onda sam normalan...jel to propratna pojava od lekova ili sta?
POZDRAV za Modesty, oops pardon, pozdrav za srce moje PDT_Love_07