Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
malmase, da nisam opichen,jesam ali za post u vezi artana gresis...nikakav post o artanima nisam slao...cak ih nikada nisam ni probao a kamoli da pisem o njima!
mora da je neka greska u pitanju...jedino sto sam cuo od drugih o artanima to je da j*bu kevu kako razbijaju...valjda ne gresim,ako se dobro secam reci jednog "ortaka" po nozdrvi!heh... :snakeman:
e od danas poslepodne je vec malo drugacija prica...jedva ubedih matoru da mi da vecu dozu rivotrila...tacnije 3\4 (strasno i smesno,a opet s druge strane tragikomicno ako me kapirate) i mogu reci da lakse disem a sto se tice pritiska, 130\80 tako da je se srcani vratio u normalu(srecom) jer sam mislio da ce mi chuka prsnuti...jel mi verujete da kada odem na kunt ja sam i tada zadihan neverovatno,lezim a kao da trcim...a najgore stvari mi se vrzmaju po glavi zbog tolike zadihanosti i pritiska (mislim, s obzirom da se kljukam sedativima i sl.) ne bi trebalo da je takva reakcija organizma...ne znam, nisam DR.
Ali sam zato zbog brige oko toga izmerio pritisak bar 10ak puta :rolleyes:
odok da pojedem nesto pa se chitamo kasnije...poz!
covece pijes samo tri rivotrila dnevno.pa svi su prsli oko tebe,izgleda da si ti jos najnormalniji.
opet kazem,to je na nervnoj bazi,ej bre sa dva mica,na diklofen,normalno je da se treses.
To ti je sasvim normalno stanje u krizi sto se tice lupanja srca sedativi imaju mali udeo u tome to mora da prodje a brze ce da prodje sto manje lekova pijes jer lekovi opterete organizam pri brzini izbacivanja otrova iz njega.Nemoj da se plasis oko toga to je normalno pogotovo ako si pio neke lekove uz dop dok si uzimao.nastavi borbu na kraju te ceka sloboda.Ja sam se skinuo na suvo ne gubi volju i neplasi se nemoze ti nista.pozz
Last edited by Boban on Fri Dec 07, 2007 9:47 pm, edited 1 time in total.
komsije to nisu ni cela 3 rivotrila dnevno nego ukupno 1,5 ali 3x dnevno (po pola tablete) zamisli ti to...hehe...krajnje smesno lecenje ali jbg, ko te pita...ma bitno je da se ja vec od juce a i danas osecam sasvim OK s obzirom na to kakav sam bio prva 2-3 dana, verovatno mozete da zamislite...mislim s obzirom na preporucenu "terapiju"! Ja sam odmah znao cim mi je doktorka rekla sta ce mi prepisati da od toga u sustini nema nista i da sam blago receno na*ebo! I znao sam kakav me pakao ceka, ali jbg, trebalo je to matorima objasniti a kao sto svako od vas moze i da pretpostavi moji ni da cuju za neke druge i podnosljivije metode (npr. methadon) znate vec onaj fazon tj komentar matoraca tipa: "doktorka je tako rekla i drugacije se ne sme i bla i bla i bla..." i sve u fazonu kako je rec doktorke amen i tacka...a u stvari doktorku zabole ona stvar kad malo bolje razmislim...sta je briga skidao se ja na suvo ili nekim medikamentima...jbg! Ja licno, a sigurno i vecina vas koja procita ovaj post mislim i tvrdim da se sa uopstenim problemima kakve mi (narkomani) imamo ne pristupa na takav nacin, u mom slucaju "ne*ebavajuce, u sustini"
NEKA ME NEKO SLOBODNO ISPRAVI AKO GRESIM...A NE GRESIM SIGURNO!
E UPRAVO IZ GORE NAVEDENIH RAZLOGA (A IMA IH DOVOLJNO) MI JE ZAO STO JE LECENJE U B.B. PUKLO DO DALJNJEG( DA NE NAVODIM RAZLOGE PONOVO, VALJDA STE CITALI MOJE POSTOVE) I ZBOG DOKTORKE Lidije Sarac, ZA KOJU SAM CUO ZAISTA SVE NAJBOLJE STO SE TICE RADA SA NARKOMANIMA...I to kao iz inata sve pukne bash kada sam dogovorio sa mojima da se javim kod nje na lecenje...sta ti je maler jbte! I NA KRAJU SAM ZAGINUO SA OVOM LUJKOM OD DOKTORKE...ALI NEMA VEZE.BITNO JE DA FIZICKA KRIZA VEC PROLAZI...PA IZ TOG RAZLOGA IMAM JEDNO PITANJE KOJE POSTAVLJAM U NAREDNOM POSTU!!!
(obratite paznju na sledece pitanje, i saljite savete ali zaobidjite komune jer nisam bas zeljan za zapalim tek tako na minimum god. dana tamo negde...nije to bas toliko prosto uciniti!) DOSTA MI JE BILO VOJSKE A KAMOLI JOS I KOMUNA( pod ovom komentarom ne mislim nista lose, ali prosto smatram da nisam za to...ne znam)
Dakle...iz svih mojih dosadasnjih postova u ovih nekoliko dana namece se jedno bitno pitanje(koje inace svaki bogovetni dan sam sebi postavljam, a famozno pitanje glasi: STA JA DA RADIM KAD KARANTIN PRODJE? KAD MI SE OD STRANE MATORACA PRUZI tj. UKAZE POVRENJE I PRILIKA DA IZADJEM NAPOLJE, MEDJ. SVET? ILI NAJJEDNOSTAVNIJE RECENO: K A K O D A LJ E !?
Eh da...zaboravih da odgovorim na post od strane BOBAN-a
Matori, i mislio sam da je u pitanju upravo to sto si i sam rekao u vezi ubrzanog disanja i povisenog pritiska i slicno sto si naveo( ima smisla)...u svakom slucaju hvala sto si mi potvrdio sumnje! Pozdrav!
Oprosti ali nisam ftjela ni da pročitam tvoja zadnja 2 posta..čitam te od početka..previše si se brate okupirao razmišljanjem o tom miligraži...ja sam bre žensko pa sam se skinula skoro na svuo....uradili su to i mnogi prije mene i niko nije umro od zikre.....znam da ti je teško...skidala sam se mnogo puta,zadnji put prije 20 dana...ali brate,daj,koliko sam primjetila,prošla su već 4 dana...sad će ti biti sve lakše i lakše.........ako imaš problema sa pritiskom,pa neka te vode doktoru a ne da ti ga liječe ovdje na forumu...oprosti ako ti djelujem grubo,vjeruj da sam sušta suprotnost tome ali neda mi se više čitat to kukanje...i to od jednog muškarca.........znaš li da se njih hiljade po zatvorima pod teškim okolnostima skidalo na suvo i to da nesmije nitko primjetiti???? Daj,digni malo tu glavu sa poda i pogledaj ispred sebe........a tio šta ćeš dalje,to možeš samo ti sam odlučiti,nitko ti nemože dati validan odgovor jer smo svi kao pojedinke različiti i idemo različitim putevima....nešto što je nekog spasilo,meni je pogoršalo situaciju,KUŽUŠ?!
Imaš par dobrih komuna,imaš ustanove,tj. ordinacije...dake nije ti veliki izbor...odaberi..odluka mora biti samo tvoja.....dobro razmisli i raspitaj se o obadvjema varijantama i vidi gdle se ti više nalaziš..samo ne dozvoli da ti se liječenje u ordinaciji učini komotnijim,jer ćeš vjerojatno u tom slučaju biti u kućnom pritvoru a komuna ti opat daje jednu drugu mogućnost...nisi sam,drugi misle za tebe,organiziran ti cijeli dan...sport,rad,jelo,odmor,drugari koji te razumiju...i radi se o relativnom kratkom periodu naspram cijelog tvog života......ovo sve važi samo u slučaju da si najozbiljnije odlučio da promjeniš svoj život i postaneš svoj i slobodan čovjek.
hellfire wrote:Dakle...iz svih mojih dosadasnjih postova u ovih nekoliko dana namece se jedno bitno pitanje(koje inace svaki bogovetni dan sam sebi postavljam, a famozno pitanje glasi: STA JA DA RADIM KAD KARANTIN PRODJE? KAD MI SE OD STRANE MATORACA PRUZI tj. UKAZE POVRENJE I PRILIKA DA IZADJEM NAPOLJE, MEDJ. SVET? ILI NAJJEDNOSTAVNIJE RECENO: K A K O D A LJ E !?
Pokushaj da zivish!!! Slobodno!! Bez okova!
Dan za danom.
Ne opterecuj se sta ce biti sutra i sta je bilo juce...
Znam da ti ovo sad deluje kao SF prica, ali to je jedino ispravno. Ako malo bolje razmislish tebe nisu tvoji stavili u karantin, nego ti sam. Zato sto tako zelish. Bice tesko, ali moras sebe da nateras da zivis za svaki minut slobode.
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
Za Modesty:
Razumem sve sto hoces reci u vezi mojih postova...mada kad smo vec otvoreni jedni prema drugima moram ti reci da tvoj post pomalo grubo zvuci i da mi nije jasnoi cime sam zasluzio takvu kritiku...i na osnovu tvog posta ne bih bas rekao da pratis moje postove od pocetka jer bi onda drugacije tumacila ono o cemu sam pisao, a to ti kazem iz prostog razloga sto me pravis pi*kom bez ikakvog povoda niti razloga i zato ti ipak predlazem da procitas moje prethodne postove, ali stvarno da ih procitas...jer si ocigledno pogresno skapirala ono o cemu ja ovde govorim i pitanja koja postavljam...ja ovde nisam dosao da bi me ti "prepametna za sve nas" isprozivala na ovako grub nacin..ako si prosla zikru onda onda samu sebe postavi u moju sadasnju poziciju i porazmisli malo kako bi se ti osecala da te neko napadne na nacin kao ti mene...a jos bez povoda...
Sve stio sam napisao, pitao i rekao u svojim postovima sigurno nisam uradio da bi me neko zalio a ponajmanje osoba kao ti...jer ne mogu da zamislim sta je u mojim postovima moglo da izazove tvoju gore iskazanu reakciju...to sto me plasi povisen pritisak i ubrzano disanje? e pa izvini molim te sto sam se zabrinuo za samoga sebe...ti si kao sve znala prilikom nekog problema i sve znas koliko mogu da primetim...
Uzgred budi receno... i ti izvini ako sam bio malo grub...stvarno nisam takav inace...samo kad sam izazvan (pogotovo kad nema narocitog povoda,kao sada)
Opet napominjem da razumem i prihvatam sve sto si rekla,ali ponekad trebas malo pazljivije birati reci...pogotovo sa ljudima koji imaju neke poteskoce...trebala bi toliko razumeti upravo iz prostog razloga sto si i sama navela da si neke stvari prosla...SIGURNO TI TADA NIJE BILO SVEJEDNO NITI OPUSTENO, KAO STO NIJE NI MENI...
NO HARD FEELINGS...