DJAVOLICA
Moderator: sanela
Re: DJAVOLICA
Idemoooooo,idemoooooo,..idemoooooooo ,....he,he,heeeeeeeeeeee :smt041 \:D/ \:D/ :smt045 :smt045 :smt026 :smt026 :smt026
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
jUTRO PAPPA,POŠTOVANJE I OSOBNI NAKLON...JA ĆU JAČU, SREDNJE SLATKU
Meni gorku-sladak mi život...

...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
This must be a bad trip
Tu sam,tu sam..... :smt045
Samo radim 5 poslova istovremeno pa ne mogu da Vas sve pohvatam.... :rolleyes: :rolleyes:
:rolleyes:
Samo radim 5 poslova istovremeno pa ne mogu da Vas sve pohvatam.... :rolleyes: :rolleyes:

Di si makić,jesil na poslu ili radiš doma?
Buaaaaaa......na poslu sammmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!
:rolleyes:

ma,modesty ebem mu misha...srce mi kuca mnogo jako i znam da bih pored njega bila princeza..u prawom smislu rijechi...diwan je momak,bolje od wecine "nashih" koje znam...mnogo smo se woljeli bre,i to je moja majka prekinula odjednom,tako shto se jawila na fixni i rekla mu da nikad wishe ne okrene taj broj-tad nije bilo mobinih...pisali smo pisma...kako mi je samo teshko bilo,swih owih 10 god sam bjezala od njega,iako sam znala gdje pjewa,nastupa...jer sam znala da ako se sretnemo-desice se owo-a znam da je nemoguce...ma ne znam toliko sam se okrenula swojoj wjeri,molitwama,bogu..crkwi...swe on to razumije i za swaku je wrstu dogowora ...ni njemu nije swejedno,ali kaze da uwijek kroz ziwot ide tamo gdje ga srce wodi....danas me je zwao 5 puta iz holandije,po sat wremena,morala sam tel da drzim na punjachu...uh ne znam...kazite mi koju...ponekad i meni treba neko da da sawjet...ili je owo za OFF topic ..ne znam,postawicu tammo mozda...
uubila sam se opt od uchenja,i trchanja...bilo je prelijepo gledati zalazak sunca i trchati-oborila sam rekord 45min hehehe
bole me ligamenti,ne znam dal ce to samo da prodje.....
ipak ne ostajemo sami,stize tetka :axe:
jossepapa,ja sam ti najkasnije do pola 10 izjutra na kawici...pa nawrati...mimoishli smo se u 5 min...
poljubac za moje hrabre lepotice
WOLI WAS BEBA BRE
uubila sam se opt od uchenja,i trchanja...bilo je prelijepo gledati zalazak sunca i trchati-oborila sam rekord 45min hehehe
bole me ligamenti,ne znam dal ce to samo da prodje.....
ipak ne ostajemo sami,stize tetka :axe:
jossepapa,ja sam ti najkasnije do pola 10 izjutra na kawici...pa nawrati...mimoishli smo se u 5 min...
poljubac za moje hrabre lepotice

WOLI WAS BEBA BRE
PER ASPERA AD ASTRA...
znaš bebo šta mislim..............mi smo krojači naše sreće i nesreća a ne naša rodbina,komšije pa čak ni roditelji.
rekla sam mu da ne mogu.ne mogu ebi ga,misam bila sjebana ne pamtim ...ne mogu ni da pishem....rekao mi je da dobro razmislim,da mu swe owo teshko pada-ali poshtowace swaku moju odluku.bash je sad morao da se pojawi ,u pm..kao da nisam zasluzila malo mira,nashla sam mirnu luku...
sad cete reci da sam labilna,i da nisam dowoljno chwrsta,kad je to uspjelo da me izbaci iz rawnoteze..ali ne,na zemlji sam kazem..on nije bilo ko,i cijeli ziwot sam ga woljela na neki nachin...chim sam widjela da se sjebajem,zakljuchila da je najbolje da odmah sijechem-i poslala sms...wracam se eto u swoju mirnu luku.i swi sretni i zadowoljni...ebite se swi,mogu swima da wam drzim predawanje o ziwotu..."kao,ne wide mene pored njega,wec nekog ozbiljnog momka,obrazowanog..."
phiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :vom: :vom: :vom:
samo da nije to shto jeste(DRUGE WJERE)-ne bih ih nishta pitala,samo bih rekla moj izbor....wi uziwajte...
nisu mi oni kriwi,wec moja unutrashnja borba sa sobom-chak i da mi kazu-idi,budi sretna...osjecala bih se kao izdajica,chitaw ziwot bi me to proganjalo...ebi ga,ebi ga
kiss
sad cete reci da sam labilna,i da nisam dowoljno chwrsta,kad je to uspjelo da me izbaci iz rawnoteze..ali ne,na zemlji sam kazem..on nije bilo ko,i cijeli ziwot sam ga woljela na neki nachin...chim sam widjela da se sjebajem,zakljuchila da je najbolje da odmah sijechem-i poslala sms...wracam se eto u swoju mirnu luku.i swi sretni i zadowoljni...ebite se swi,mogu swima da wam drzim predawanje o ziwotu..."kao,ne wide mene pored njega,wec nekog ozbiljnog momka,obrazowanog..."
phiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :vom: :vom: :vom:
samo da nije to shto jeste(DRUGE WJERE)-ne bih ih nishta pitala,samo bih rekla moj izbor....wi uziwajte...
nisu mi oni kriwi,wec moja unutrashnja borba sa sobom-chak i da mi kazu-idi,budi sretna...osjecala bih se kao izdajica,chitaw ziwot bi me to proganjalo...ebi ga,ebi ga
kiss
PER ASPERA AD ASTRA...
ne znam više što bih ti rekla...meni osobnmo to nikada nebi predstavljao problem..ali nismo svi isti i nema to veza sa stabilnošću i labilnošću...to neka te ne brine ljubavi.....na kraju krajeva,bitno je da se donese neka odluka..kakva god je,naša je...........ljubim te baby