VODOLIJA.....svašta-nešto :)

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

cokapeace

Re: VODOLIJA.....svašta-nešto :)

Post by cokapeace »

Nadam se da ste raspoložni i za nekog "Glupog krimosa".... :smt075 :-D
FLORIDA: Majkl Harison i Kevin Karter iz Boynton Beacha su uhapšeni i osudeni za oružanu pljacku i ubistvo. Pljacku su izveli pokušavajuci da skupe novac za školovanje na policiskoj akademiji.

VIRGINIA: Charles Robertson (19) iz Virginia Beacha bi se možda i izvukao nakon pljacke banke, da nije napravio niz glupih grešaka. Nakon što je blagajnici predao papir sa zahtevima, pokupio je pare i potrcao ka vratima. Shvativši da je zaboravio ceduljicu, vratio se nazad do šaltera, uzeo papiric i istrcao napolje. Tek je trceci ka kolima, shvatio da je i kljuceve zaboravio u banci. Ipak je nekako uspeo da izbegne policiju i stigne kuci. Kada ga je cimer pitao gde su kola koja mu je pozajmio, zbunjeni Robertson je rekao da su ukradena. Nakon toga, cimer je pozvao policiju i prijavio kradu. Nepunih 20 minuta kasnije, policija je traženi auto našla par desetina metara dalje od banke. Nakon što su ustanovili da kljuc pronaden u banci odgovara prijavljenim kolima, policajci su otišli na adresu koju im je cimer ostavio i uhapsili Robertsona.

NEP. LOKACIJA: Engleski pljackaš je isplanirao savršenu pljacku; Sve je bilo na svome mestu: Banka, oružje, vreme napada, skrovište i odgovarajuci saucesnik koji bi vozio kola. Realizacija je, medutim, pošla naopako; Dok je sa vrecom para na ledima trcao ka mestu sastanka, saucesnik ga je slucajno zgazio.

NEP. LOKACIJA: Pljackaš je ušao u banku i stao u red pred šalterom, kao i svaka normalna mušterija. Kada se približio njegov red, stavio je ski masku i izvukao pištolj. A onda je nastavio da ceka da dode njegov red, da bi opljackao banku.

NEP. LOKACIJA: Avgusta 1975. godine, tri coveka odlucila su da opljackaju Kraljevsku Banku Škotske, iz Rothsaya. Medutim, poduhvat je od pocetka krenuo naopako. Kada su lopovi jurnuli u banku, zaglavili su se u rotirajucim vratima na ulazu. Nakon što im je obezbedenje pomoglo da se izvuku, zahvalili su se i izašli. Minut kasnije, krenuli su u novi juriš. Ovaj put su uspeli da produ, i objavili su da žele da uzmu 10 000 dolara. Secajuci se prvog pokušaja, službenici i mušterije su poceli da se smeju, verujuci da je to samo šala. Vodja bande je, misleci da prisutni smeju zato što je to previše novca, spustio zahtev na 1000 dolara. Kada to nije upalilo, zahtevali su 100 dolara. Na kraju, vodja je zamolio da svako dobije barem po dolar. Kako smeh nije jenjavao, jedan pljackaš se iznervirao i pokušao je da uozbilji prisutne. Skocio je na pult i uperio pušku u jednu od službenica. Medutim, kako nije bio baš spretan, okliznuo se, pao na pod i slomio nogu. Videvši da od pljacke nema ništa, preostala dva lopova su rešila da pobegnu,ali su se opet zaglavili u rotirajucim vratima.

NEP. LOKACIJA: Dvojica lopova su rešila da budu originalni pa su, umesto banke, pokušali da opljackaju ATM aparat (mašina za automatsko podizanje novca). Kada su uspeli da iscupaju aparat iz zida, spakovali su ga na kamionet i prekrili ciradom. Ono što ova dva genijalca nisu znala je to da ATM aparati imaju skrivenu kameru. Zahvaljujuci toj kameri, policija ih je brzo našla i pocela da ih juri. Kada su videli patrola kola, glupi lopovi su stali i poceli da objašnjavaju policajcima da voze veš mašinu.

NEP. LOKACIJA: Kada je priglupi pljackaš, na lošem engleskom poceo da objašnjava da želi da opljacka banku, snalažljiva službenica mu je objasnila da za pljacku mora da ima otvoren racun u banci. Nesudjeni lopov je razocaran otišao.

NEP. LOKACIJA: Plan je bio da jedan od trojice pljackaša udje u banku pred kraj radnog vremena, veže službenike u sefu i vrati se po ostalu dvojcu. Medutim, tip je zaboravio da uzme kljuc od službenika, pa su radnici ostali zakljucani u sefu a lopovi van banke.

NEP. LOKACIJA: Grupa lopova je angažovala izvesnog coveka, da vozi kola nakon njihovih pljacki. Tip se nije proslavio; Nakon prve zajednicke pljacke, vozac se uspanicio i ukocio auto. I kad su policajci stigli, nesudeni vozac je i dalje pokušavao da pokrene kola. Na sudu je utvrdeno da tip, ne samo što nije imao dozvolu, nego nikad u životu nije ni vozio automobil.

NEP. LOKACIJA: Dva francuska kriminalca pomislila su da je genijalna ideja uci u banku kroz zid susedne zgrade. Nakon višesatnog kopanja i bušenja, uvideli su da su pogrešili lokaciju - umesto u sefu, našli su se u klozetu banke.

NEP. LOKACIJA: Grupa lopova pomislila je da bi bila dobra ideja krasti kola sa onih kamiona koji voze nove automobile do prodavnica. Sve je išlo glatko, dok nisu shvatili da svaki automobil u rezervoaru ima samo litar goriva.

NEP. LOKACIJA: Jedan 14-godišnjak i jedan 15-godišnjak pojavili su se pred sudijom Lerijem Seidlinom, optuženi da su ukrali 25 kola za samo dve godine. Nakon što su decaci pušteni, shvatili su da nemaju novca za kartu do kuce. Ubrzo zatim, ukrali su autobus dvadeset-šesticu i vozili ga sat vremena, da bi ga na kraju zakucali u ogradu.
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
cokapeace

Post by cokapeace »

Ooooo,pa tu si ti.. :D Pa ,DOBRO JUTRO srce moje!
Kako si mi pavala ?!

:smt060 :p :smt049 PDT_Love_18
This must be a bad trip
MAKI

Post by MAKI »

Neko me je bio ušuškao tako lepo pa sam sada.... :smt026 :smt051 PDT_Love_14 PDT_Love_22
cokapeace

Post by cokapeace »

He,heee...voli da se šuška........ :lol: ...I JA VOLIM DA SE ŠUŠKAM....buuuaaaaaa :roll: :-D
This must be a bad trip
cokapeace

Post by cokapeace »

Ufffffffffffff..........umalo da zaboravim...VT NNS BREEE!!! :smt060 :smt060 :smt055 :smt057
This must be a bad trip
MAKI

Post by MAKI »

I jaaaaaaaaaaaaaaaaaa tebeeeeeeeeeeeeeee VT NNS.... :smt058 :smt057 :smt050 :smt049
Ću da dobijem i noćas šuškanje ? :smt059 :smt056 :oops:
cokapeace

Post by cokapeace »

Hee,he,heee..Naravnooo!!! :wink: Samo nemoj previše da mi se razmaziš...uvek ja zaglavim ko' Charli Brown sa Snupijem...češkam do besvesti :rolleyes: :lol: PDT_Love_09
Attachments
ccc...PAZI - UJEDAMMMMM... :)
ccc...PAZI - UJEDAMMMMM... :)
2384.jpg (16.11 KiB) Viewed 1050 times
This must be a bad trip
Modesty

Post by Modesty »

Jutro djevojčice moja......ciao Coko kućice stara PDT_Love_2 ;-) 3