Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
hahahaaaaaaaa prowali shta sam uradila,blokiraju mi smajlici ..pa se ja tako nerwiram,stalo mi je da ti stawim srce srcasto...i ja ti fino uzmem copy|paste..i widish swe i datum kada su nastali
ne znam zashto mi nece smajliciiii???
Veliko veliko nego sta svi u njega stajete ali iapk jedan mali delic cuvam samo za odabrane jednu malu sferu gde su zasticeni od svih vetrova i oluja volim i ja tebeeee najmnogoooo :smt049 :smt049 :smt057
NEKO TO OD GORE VIDI SVE! Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
zaboravila sam na kuju sam temu ušla..ali kakve to sad veze ima..htjedoh vam reći da sam danas 2 sata radila neke psiho testove tako da me mozak(moja majka kaže,ono što mi je ostalo od mozga) BOLIIIII
jebe ta,moš mislit pitanja: sličnost između muhe i hrasta.....a možda temu da otvorim hahahahhaha
ebi ga sad si me zaintrigirala,moram opet danas ici da gledam....ali desna mi je zapala za oko :smt082 :smt082 :smt081 :smt081 :smt044 :smt044 :smt044
wolim teeeeee,falish mi ujutru da awetamo.... :smt057