DJAVOLICA

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
rajouno

Re: DJAVOLICA

Post by rajouno »

znam druze kako to ide,kad se sredish i pochnu obaweze..nemash wishe wremena da swaki dan blejish u komp,shto ne znachi da treba napustiti forum!sanela nedam forum! :smt018 :smt062 :smt068 :smt110 ..forum zasluzuje weliki =D> =D> =D> =D> :smt041 :smt041 :smt038 :smt038 :smt026 :heart: :heart: :heart:
ewo i ja koja uchim dosta sati dnewno,umirem od glawobolje...i umjesto da odmorim ochi,gledajuci zalazak sunca...ja ne mogu da odolim da widim shta rade moje bebe..shto ne znachi da nece biti dana kad ce mi glawa biti kao "bronzin"..tako da me ni knjiga ni forum nece gledati :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
ljubac od mene,bila sam juche na trchanju,pa me uhwatila upala -stawila sam 3 jastuka na stolicu koliko me swe boli...ah da wolim bol hhiihiihihhihihi :smt075
PER ASPERA AD ASTRA...
Modesty

Post by Modesty »

EJJJ Ljudi,vratila sam ize od Maje....ona je legenda.....sama mi je govorila stvari u koje sam ja unutar sebe i sama od sebe počela da kontam.....znate šta?????:MOJ PROBLEM NIJE DROGA.....RJEŠAVAT ĆEMO NEŠTO DRUGO ŠTO ME VODI RECIDIVU,MOJ PROBLEM!....ne mogu vam baš reći o čemu se radi ovako javno niti ga još točno znamo ali krenule smo u dobrom smjeru......i znate šta još mi je rekla:SVJETSKA ZDRAVSTVENA ORGANIZACIJA NE SMATRA DA JE NARKOMANIJA KRONIČNA I NEIZLJEČIVA BOLEST!!!!
rajouno

Post by rajouno »

eto kazem ti da je to po meni prawa osoba,ali da je ne ofiramo po forumu...samo joj prenesi pozdraw ..i widjecesh mnogo ce ti otworiti ochi,bukwalno da zawirish duboko duboko u sebe i pokushash pronaci problem koji te muchi...a onda raditi na njemu...widish da se wec bolje osjecash. :!:
PER ASPERA AD ASTRA...
Modesty

Post by Modesty »

definitivno bolje...bili su me ubili u pojama a i neznaju cijelu moju priču.....hvala vam cure moje drage,iskrenu,trenutno najdraže...nemam sada ni bližih ni prečih od vas par na forumu...i ona je pozdravila vas sve-
cokapeace

Post by cokapeace »

Drago mi je da ti je bolje.
Vidiš da nije sve tako crno!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
Modesty

Post by Modesty »

da...bolje sam ali mi je jutros bilo tako loše da sam se skoro srušila...samo sam uspjela izgovoriti:MAMA!
Gornji pritisak mi je bio :rolleyes: 65...koma...ali dobro sam sad :D
rajouno

Post by rajouno »

swe ce se to moja draga zwati "juche",ja nisam wjerowala,ali je zaista tako...morash wjerowati u sebe,i bash swe do tanchina izbaciti iz sebe,zawiriti u one najmrachnije djelowe swoje dushe...morash imati powerenja u maju,plemenitiju osobu nisam odawno upoznala.
PER ASPERA AD ASTRA...
Modesty

Post by Modesty »

je krasna je zbilja,.......ja sam u biti sretna što je ona rekla ono što je meni govorio moj unutarnji glas....zar to nije ekstra stvar........naslućujem ja i o čemu se radi ali polako,sad sam u pravim rukama i na pravom putu i neću dozvoliti da me više itko svojim lošim iskustvima baci u bedak.... :smt043 ........ :smt051
rajouno

Post by rajouno »

ljubi te beba tako hrabru!!!
PER ASPERA AD ASTRA...
Modesty

Post by Modesty »

Oooo bebironće kako se raznježim kad vas čitam...ovo je zbilja čista magija....može da priča tko šta hoće ali ja ovdje osječam iskrenost i toliku količinu pozitivizma da mi dođe samu sebe da zagrlim kad već nemam nitkog bliže :( ;-)
Locked