POMOC,PLEASE JER PSIHA ME UBIJA!!!

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

naćuška

Re: POMOC,PLEASE JER PSIHA ME UBIJA!!!

Post by naćuška »

Prije nekoliko sati upala sam ko padobranac u tvoju priču,a da je nisam pročitala otpočetka!Pročitala sam tvoju borbu protekle godine i mislim da je komuna pravi izbor za tebe.Preporučila bi ti priču Maria Bandića "Ludilo bez kraja" koja govori o tome kako i koliko mu je pomogao Reto-centar.Drago mi je šta si s vremenom shvatio da ti mama nije neprijatelj,koliko se žrtvovala za tebe i šta ste napokon uspjeli uspostaviti kvalitetnu komunikaciju!Vidiš šta ti se sve izdogadjalo i još si živ.Nadam se da si ovaj udar shvatio kao zadnju opomenu i da ćeš izdržati do odlaska.Moj ti je savjet da dozvoliš tim ljudima da ti pomognu.Možda će ti se neke stvari činiti glupe i besmislene,ali sve je to itekako važno.Mislim da si veliki borac i da ćeš uspjeti!TEŠKO JE,AL SE MOŽE!!!
marko PSY

Post by marko PSY »

Potpuno razumem momke koji su tamo i sva pravila prihvatam bez pogovora.Ali na satanku mi je raceno da moram da regulisem sa sudom da bih usao u centar.Znaci da dok mi traje sudjenje na koje moram da se odazivam nemogu biti primljen u centar.E sada je sve na sudiji a realno cisto sumljam da cu uspeti da objasnim sta je reto centar jer u mom gradu priznaju samo bolnice!
Ali resio sam da po svaku cenu posle 21-og palim za Reto centar pa makar raspisali poternicu!!!
Pozdrav!!!!!
:D
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

pozdrav uz tebe sam......samo naprjed braca, sve će to doći na svoje, vjeruj mi ......ja sam uz tebe kao i ostala ekipa sa foruma......ali za sve treba tog prokletog vremena što nas uistinu ubija u pojam.......ali opet kad sve saberem i oduzmem opet se radi o vremenu......čuvaj se... :) :) :) :lol: :P :P :P :axe:
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
marko PSY

Post by marko PSY »

Samo da vam se javim iako sam svaki dan bar po cuku vremena sa vama!Jos uvek sam o.k. i smislio sam kako cu regulisati sto se sudjenja tice.Cuo sam se sa Arsenom i rekao mi je da posle tri meseca boravka u Reto centru mogu da dobijem potvrdu da se tamo nalazim.Tako da cu videti sa advokatom da sledece sudjenje posle 21-og bude zakazano za tri meseca sto znaci da cu do nove godine sigurno biti u Reto centru.Dotle cu se maksimalno potruditi da ostanem cist!
Pozdrav!!! :wink:
cokapeace

Post by cokapeace »

:goodman: PDT_Love_18 :smt023
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
Boban

Post by Boban »

Super,drago mi je samo napred i čuvaj se!!! pozdrav :D :D :D
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

Vozdrica druže...... :rock: :rock: :rock: :drinkers:
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
volim_zivot

Post by volim_zivot »

pročitah vecinu postova....fakat ti se divim...samo naprijed....želim ti sve najbolje 8)
Nezrela ljubav kaze: Volim te jer te trebam. Zrela ljubav kaze: Trebam te jer te volim. Erich Fromm
aleksandra

Post by aleksandra »

I ja ti zelim sve najbolje i izdrzi do 21.
rajouno

Post by rajouno »

marko shta se deshawa ,prochitala sam shta je u medjuwremenu bilo...nisam bila tu..ali znash da sam za tebe uwjek tu..donio si prawu odluku,poshto sam skoro prawnik ,znam kako to ide sa sudom,nejawljanjem...boli njih k shto ti idesh u "neki" reto cetar-nijh samo zanima red,zakon,i batina-a ljudski ziwoti..ma to je nebitno,ko nas je*e...ali ebi ga to im je job!jawi mi jesi uspio da sredish shta!
ljub te beba PDT_Love_18 :heart: :heart: :heart:
PER ASPERA AD ASTRA...
Post Reply