VODOLIJA.....svašta-nešto :)

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Post Reply
cokapeace

Re: VODOLIJA.....svašta-nešto :)

Post by cokapeace »

I, naravno, samo za tebe Maki,dušice :wink: :

BIK / RAK

Spoj elementa Vode i elementa Zemlje daje u ovoj kombinaciji prevlast osećanja nad razumom. Ova dva znaka različite prirode imaju zajedničku pasivnu snagu, postojan karakter, promišljenost i upadljivu sposobnost čvrstine pred svakim događajem ili nepredviđenom promenom. Ipak, ovo su manje snažna bića. U ovom spoju, snaga volje jednog Bika i manje usklađen karakter, ali osećajnost i svet ideja Raka biće u stalnom previranju.

Kod ovih osoba preovlađuju smisao za udobnost, fizičku i moralnu, kao i potreba za materijalnom i afektivnom sigurnošću. Veoma srdačan, vezan za svoje i za dom kao puž za svoju kućicu, Bik - Rak sa velikom postojanošću ostaje veran onome što izabere. Za svoje bližnje on predstavlja neku vrstu stožera, čvrstog stuba, koji im omogućuje da se ne izgube kada treba proći kroz životne oluje. Osećanje odgovornosti ne dopušta mu da olako donosi odluke, naročito ako bi mogle da ugroze one koje voli. Retko se može videti kako beži pred teškoćama, ako mora da ih savlada da bi sačuvao ono što ima.

Narcisoidno potvrđivanje, jurenje za prestižom i društvenom ambicijom nisu za Bika - Raka naročito facinantne. Ipak, ovo je ličnost koja ima znatne praktične sposobnosti, umešna da odbrani svoje interese i poslove, sposobna da savršeno organizuje sebe i svoj život, i pored toga što živi pod jakim uticajem osećanja i čisto unutračnjih utisaka. Zato ovaj spoj često pokazuje bogatstvo duše i intelekta.

Kada u horoskopu preovlađuje Rak, život je za ovakvu osobu ogroman san, reka snova, u kojoj može da uživa koliko joj je drago, sa veoma maštovitom senzualnošću. Jer, njeni unutrašnji svetovi nisu predeli tišine: oni crpe iz detinjstva i iz intrauterine aktivnosti. Tu Bik - Rak stiče jednu ljudsku dimenziju koja ga često razlikuje od zajednice smrtnika, ali ga ne udaljava sasvim od materijalističkih iskušenja. Ipak, on nije njihov rob, budući da je njegov duhovni život obojen romantizmom i hedonizmom i da se izdiže iznad čulnih radosti, koje podvlače njegovu sklonost ka miru i zemaljskoj sreći. Porodica je njegov Zemaljski raj, a kuća njegov vrt...

- Vaša egzistencija je u velikoj meri pod uticajem porodičnih slika i porodičnog života. Vi ste mirniji, stidljiviji i osećajniji nego tipičan predstavnik Vašeg znaka i dajete prednost kućnom i porodičnom okruženju. Sanjarije Vas stalno vezuju za detinjstvo i vode Vaša osećanja i izbor. Rak u Vama budi sanjalaštvo, ali Vas Bik vraća u realnost, sa svim dobrim čulima. Veza ova dva znaka je ugodna za život. Volite jednostavne radosti, porodicu, kuću i imate autentični dar za življenje.

Iako ne delujete prodorno, sposobni ste da na svoj nenametljiv način dođete do materijalnog dobitka, ali i do duhovnog, jer imate mašte, ideale, sentiment. Spontani ste samo onda kada se osećate sigurno. Nadvladani osećanjima kojima ne možete da zagospodarite, potreban Vam je zaštitnički oklop, mekani omot koji Vam daje sigurnost. Ipak, iako ste biće bogato prelivima, sposobni ste da pomirite san i javu. Vaša vernost u prijateljstvu i ljubavi je više nego uočljiva i često Vam donosi sreću...

Ako niste znali - istu kombinaciju znaka i podznaka u svom horoskopu ima i Salvador Dali. On Vam, u neku ruku, dođe kao "Astrološki blizanac"...
PDT_Love_27 PDT_Love_18
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
cokapeace

Post by cokapeace »

Nešto mi ne ide ..za Blizanca..pokušaću kasnije ponovo,ok?
This must be a bad trip
cokapeace

Post by cokapeace »

Hi,hii,pazi ovo !!! Pa BIKOVI su gore prošli čak i od vodolije na kvadrat- što se tiče horoskopa-
BIK

Bik simbolilizuje probudjenu energiju, strast i ljubav prema lepoti i udobnosti...

Njime vlada Venera, a tu je Mesec u egzaltaciji, sto Bika cini senzualnim, plodnim i zeljnim ljubavi. Venerin uticaj je Biku podario glad za umetnoscu i kreativnim dostignucima, narocito u muzici: tu je Bik poznat i kao gospodar grla i glasa. Bikovi najvise uzivaju u svojim malim ritualima, narocito u jeli i lencarenju u postelji. Mogu da budu posesivni i kad nesto vole ucinice sve da to i dobiju.

Ambiciozni su, zahtevni i vole da zaradjuju. Nerado priznaju svoje greske a jos im je teze da mole za oprostaj.

DOM JOJ JE OAZA MIRA

Zena Bik je stvorena za ljubav i za partnera ce uciniti sve. Veoma je zenstvena i izgledom i ponasanjem. Zena Bik je odlucna, tacno zna sta hoce i ne gubi dragoceno vreme na nepotrebne sitnice. Voli da joj laskaju i da joj se udvaraju i kad joj muskarci poklanjaju lepe i skupe poklone.

Odlicna je domacica i mnogi patrijahalno vaspitani muskarci upravo biraju nju za zenu. Voli svoj dom, svoju oazu mira, i sve ce da ucini da ulepsa zivot sebi i svom partneru.

Njeno glavno oruzje u zavodenju je zenstvenost, spokojnost i ljubavna igra kojoj ne moze da odoli nijedan muskarac. Vrsna je ljubavnica ali se i cesto poigrava sa muskarcima. Medjutim, kada se zaljubi, gubi kontrolu. Ipak, strahuje od prevare, pa je povremeno nagriza ljubomora, a to je velika opasnost koja se moze zavrsiti raspadom veze. Kada otkrije prevaru, krice bol i tugu i nece se nikome poveriti. Nevernost nikada nece oprostiti, a ljubav ce potraziti s nekim drugim.

Nije slucajno da su se u ovom znaku rodile najpoznatije trovacice!

HE;HE;HEEEE!!!!I ,posle ja tebe pokušavam da uplašim?!

ZA VOLANOM

Kada bi sproveli anketu ko je najsporiji i najoprezniji vozac na drumu, sigurno bi Bik bio na prvom mestu. Njemu se ne zuri jer voli spor ali siguran tempo. Veliki je protivnik brzih voznji i jako ce ga naljutiti vozac koji ga trubljenjem provocira. U takvoj situaciji, Bik ce pokazati svoju tvrdoglaviju stranu prirode i prkosice nestrpljivom vozacu tako sto ce se skloniti ispred njega puzevom brzinom.
Smiren i s «konjskim nervima», na spustenoj zeleznickoj rampi gde svi oko njega besomucno trube, Bik ce sedeti mirno i koristiti priliku za odmor. Uostalom, poznato je da pripadnici ovog znaka mnogo vole da se odmaraju, jer su flegmaticni i komotni.
Bik nije panicar, on je savestan i sabran vozac. Njegove reakcije, refleksi i snalazljivost nisu bas na zavidnom nivou. Da bi Bik razmotrio neku situaciju, uvek mu treba dosta vremena. Nedostaje mu smisao za improvizaciju i trenutnu snalazljivost. Zato se cesto dogada da u saobracaju, u trenutku kada treba brzo da reaguje, Bik zakaze.
Njega cete retko da vidite da na drumu nekog pretice. Njemu se to jednostavno ne da. Ako se to ipak dogodi, znajte da mu gori za petama. Nije ljubitelj «besnih» automobila, njegova prakticna priroda voli porodicne automobile koji su komotni i stabilni na drumu.
Osim toga, Bik je vrlo ekonomican, pa bira automobil koji relativno malo trosi. prirodno skroman, radije ce da se odluci za neko mnogo manje upadljivo vozilo kojim ce lakse manevrisati u gradu.

BIK I PODZNACI

Bik je vas solarni znaki sto znaci da se Sunce nalazilo u znaku Bika u trenutku vaseg rodenja. U istom tom trenutku, pojavio se na Istoku znak koji vas podznak. Koji je od ukupno dvanaest zavisi od casa i mesta vaseg rodjenja. Veoma je vazan jer moze da harmonizuje ili napravi zbrku sa vasim znakom...

BIK-PODZNAK OVAN
Vas sentimentalni zivot je isto tako buran kao i vase noci. Veoma zelite da uspete na profesionalnom planu i trudite se da u tome budete najbolji.

BIK-PODZNAK BIK
Kada vi nekome date svoje srce, to je onda zauvek. Vas partner tada postaje posesivan. Ali, cinjenica je da vi umete da se snadjete...

BIK-PODZNAK BLIZANAC
Materijalna strana Bika je smeksana zahvaljujuci lezernosti Blkizanaca. Ovakav spoj daje duhovitost i opurtunizam vasem karakteru.

BIK-PODZNAK RAK
Slepo poverenje koje imate u one koje volite ojacava vasu sigurnost i plemenitost.

BIK-PODZNAK LAV
Sebi ponekad mnogo dozvoljavate. Nista preterano, jer vase povremene avanture ne remete ljubav sa vasim partnerom.

BIK-PODZNAK DEVICA
Izmedju volje i lucidnosti, vas materijalni uspeh je uvek siguran. Vasa manija da preispitujete svoju i partnerovu ljubav ponekad ubija vas elan.

BIK-PODZNAK VAGA
Vas super sarm cesto skriva potrebu da budete voljeni. Vasi uspesi vam se cine prilicno laki. Ali, kada je ljubav u pitanju tu ste uvek jaki i sigurni.

BIK-PODZNAK SKORPIJA
Bik i Škorpija se nalaze u opoziciji. Dakle, puni ste kontradiktornosti ali i komplementarnosti. Zato sa vama nije lako ziveti.

BIK-PODZNAK STRELAC
Kada se najzad zaljubite vasa vernost je neverovatna. Na poslovnom planu, podznak Strelac vam donosi ukus rizika.

BIK-PODZNAK JARAC
Jedinstvo dva zemljana znaka vas cine pragmaticnim. Kada je ljubav u pitanju dva puta razmislite pre nego sto krenete u akciju. Ali, kada se jednom odlucite vi cete postovati sve dogovore sa partnerom.

BIK-PODZNAK VODOLIJA
Znak i podznak se nalaze u koliziji. S jedne strane trazite nezavisnost s druge vam je potrebna sigurnost. Jaka volja moze da da vam pomogne.

BIK-PODZNAK RIBE
Po vama samo zajednicki zivot moze da vam donese toliko potrebnu neznost. Vi dizete ljubav takoreci na umetnicki pijedestal.
This must be a bad trip
MAKI

Post by MAKI »

:-D :-D :-D hahahahahaaaaaaaaaa.............. :oops: :oops: :oops:
cokapeace

Post by cokapeace »

De,deeeee,...NIJE me TOOOOLIIIIKOOO STRAH ! :wink: :smt044 :smt110
This must be a bad trip
MAKI

Post by MAKI »

A jel..? Si baš toliko sigurna..?
VT NNS....... :smt055 :smt057
cokapeace

Post by cokapeace »

Ne dam se ja tako lako uplašiti ! :-D
Ako me VT NNS....ZAŠTO da se plašim ,kad i ja tebe VT NNS ?! :shock: :D

:heart:
This must be a bad trip
MAKI

Post by MAKI »

Mislim na......
Nije slucajno da su se u ovom znaku rodile najpoznatije trovacice!
Buaaaaaa............... :mrgreen: :twisted: :oops: :tonqe:
cokapeace

Post by cokapeace »

Paaa...i ja sam na to mislila........ :shock: :lol: :lol: :lol:
This must be a bad trip
cokapeace

Post by cokapeace »