jutros sam malo prispala,sinoc sam kasno legla...a imala sam i debeo razlog

...posle 10 god mi se jawio shkolski drug(inache on je bio moja prwa ljubaw ,kao i ja njegowa

)...on je u medjuwremenu postao jako popularan pjewach.mnogo dobar dechko je bio i ostao!nikakwo ime wishe ne spominjem,da me ne isproziwate k'o onda za gradonachelnika hahaaha(jel tako zwrky

)...prichali smo 3 sata,otprilike na istim smo talasnim duzinama shto se swega tiche..narawno da mu nisam rekla za moj problem,samo da sam imala buran ziwot...i wratila se prije neshto wishe od god u cg..ista stwar i sa njim...ne mogu da wjerujem...alooooo,chitawo wrijeme je pokushawao da dodje do mene,do br.tel..ali smo se uwjek mimoilazili u 5min..s druge strane,ni ja njega nikad nisam zaborawila..i stwarno istina je prwa ljubaw zaborawa nema...prisjecali smo se swega,polumature...on mister,ja mis...tad je prw put uzeo mikrofon i otpjewao mi pjesmu...nikada to necu zaborawiti...kako je to bilo iskreno,chisto..djechije..newino..uhhh
more suza sam prolila kad sam morala da prekinem,patila sam chini mi se godinu dana...
zashto mi bog daje owakwa iskushenja...?nikad ne mozemo biti zajedno i tachka.jbg shto se meni swe wratilo...gowori on:"bojim se samo da mi se ne wrate one emocije od prije 10 god..osjecam da cu da poludim o ljubawi,opet sam srecan ao malo dijete.." uhhhhhhhhhhhhhhhh
moji nisu bili odushewljeni poziwom...e jbg,ipak cu popiti kafu s njim kad se wrati ,putuje danas negdje preko...za par dana se wraca.nisam poletjela.na zemlji sam.chwrsto stojim.znam shta treba da radim.samo mi je malo unio pometnju...wraticu se ja opet u normalu. :rock:
ljubi was washa baby,toliko od mene jutros... PDT_Love_11 PDT_Love_23 PDT_Love_09

PER ASPERA AD ASTRA...