DJAVOLICA

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
zvrky

Re: DJAVOLICA

Post by zvrky »

samo reci zvrky zna ona kako se ja zovem :D Mozes slobodno i da je cmokis za mene :D
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Modesty

Post by Modesty »

zvrky wrote:samo reci zvrky zna ona kako se ja zovem :D Mozes slobodno i da je cmokis za mene :D
Joooj,biće mi malo neprijatno :oops: za prvi put ali reći ću joj da je ljubiš ti :wink:
zvrky

Post by zvrky »

hahhahahhaa okic bice dovoljno :-D
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Modesty

Post by Modesty »

zvrky wrote:hahhahahhaa okic bice dovoljno :-D
jesil vidjela bona kako sam stidljiva :oops: a ko bi reko :-D
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

:smt006 Veliki, veliki cmoookiććć za milu Zvrkičicu... moram ti se pohvalit da imam jednog simatičnog... pardon simplastičnog...hihi, dečka skojim se družim stalno u zadnje vrijeme i super nam je, jer smo našli zajednički jezik, on je normala tip i nije nikada bio u našim vodama, jebo te po prvi put da je neko u mom životu normala tj. da se nikada nije gudrirao a ponekad popije koju što je i normalno..... mlađi je od mene oko dvije godine.... hej zamisli mene čvake poslije čovjeka koji je bio duplo stariji od mene ja se nalazim u priči sa mladim mesom, koje ne izgleda pričom tako mlado... ali jebi ga meni prija... stara kaže maloprije, smiješno da jaja.... kao da se ne bi on počeo hvaliti što se druži sa starijom djevojkom a mene zaboli neka stvar, zar ne :?: dugo ga znam i sigurna sam da nije tip od hvalisanja i trača, frajer o sebi pri sebi.... šta ti misliš ima li ikakve veze što se družim sa mlađim od sebe, a ne zabavljamo se..... hoću tvoje mišljenje draga.,.... :oops: :oops: :oops:
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
cokapeace

Post by cokapeace »

Opšte je poznato- da je posle "Matorog petla" -"Piletina" sladjaaaa :tonqe: !!!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
rajouno

Post by rajouno »

hehe modesty,mozesh i od mene da pozdrawish maju ,nadam se da sam ukapirala :idea: samo reci jedna mala sa mora :-D :D :lol: ..drzi se!
zwrky budalice moja mala,ajd kad ja nisa plakala ,shto si ti ...nemoj da me sekirash...juche mi se jawio..swe je ok...nedostajesh mi ljubawi PDT_Love_22 :heart: shta ima kod tebe?
PROChiTAJ ME,u swakom suchaju bolje shto je mladje,ali samo da nije neki shmokljan koji nije nishta proshao u ziwotu..pa da mu josh i izigrawash mamu.ako je zreo i pametan dechko-od mene imash zeleno swijetlo!tebi treba MIR...nikako cimanje...mirna luka..ljubimm teee PDT_Love_23
cokice moja,kako prowodish dane...?wtjako PDT_Love_27
PER ASPERA AD ASTRA...
cokapeace

Post by cokapeace »

Malo ja smaram dane ,malo dani - mene!
Sve u svemu,ništa gore nego juče ...ma,nedam ti se ja!!!
Wt i ja tebe!! :heart: PDT_Love_18
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
rajouno

Post by rajouno »

jutros sam malo prispala,sinoc sam kasno legla...a imala sam i debeo razlog :oops: ...posle 10 god mi se jawio shkolski drug(inache on je bio moja prwa ljubaw ,kao i ja njegowa :oops: )...on je u medjuwremenu postao jako popularan pjewach.mnogo dobar dechko je bio i ostao!nikakwo ime wishe ne spominjem,da me ne isproziwate k'o onda za gradonachelnika hahaaha(jel tako zwrky :-D )...prichali smo 3 sata,otprilike na istim smo talasnim duzinama shto se swega tiche..narawno da mu nisam rekla za moj problem,samo da sam imala buran ziwot...i wratila se prije neshto wishe od god u cg..ista stwar i sa njim...ne mogu da wjerujem...alooooo,chitawo wrijeme je pokushawao da dodje do mene,do br.tel..ali smo se uwjek mimoilazili u 5min..s druge strane,ni ja njega nikad nisam zaborawila..i stwarno istina je prwa ljubaw zaborawa nema...prisjecali smo se swega,polumature...on mister,ja mis...tad je prw put uzeo mikrofon i otpjewao mi pjesmu...nikada to necu zaborawiti...kako je to bilo iskreno,chisto..djechije..newino..uhhh :heart:
more suza sam prolila kad sam morala da prekinem,patila sam chini mi se godinu dana...
zashto mi bog daje owakwa iskushenja...?nikad ne mozemo biti zajedno i tachka.jbg shto se meni swe wratilo...gowori on:"bojim se samo da mi se ne wrate one emocije od prije 10 god..osjecam da cu da poludim o ljubawi,opet sam srecan ao malo dijete.." uhhhhhhhhhhhhhhhh
moji nisu bili odushewljeni poziwom...e jbg,ipak cu popiti kafu s njim kad se wrati ,putuje danas negdje preko...za par dana se wraca.nisam poletjela.na zemlji sam.chwrsto stojim.znam shta treba da radim.samo mi je malo unio pometnju...wraticu se ja opet u normalu. :rock:
ljubi was washa baby,toliko od mene jutros... PDT_Love_11 PDT_Love_23 PDT_Love_09 :heart: :heart:
PER ASPERA AD ASTRA...
narko

Post by narko »

bravo beba... life goes on... pozdrav i zagrljaj... samo cool i bit će sve u redu...
inače ja ok... puno radim pa me nema ali sam uvijek tu negdje u zraku...
peace and love n.
I start to think, and then I sink, into the paper like I was ink...
Locked