Čavrljanje
Moderator: sanela
-
Re: Čavrljanje
Modesty, a koliko si bila cista pre toga?
Od heroina 10g. a od trodona 5 ipo g.aleksandra wrote:Modesty, a koliko si bila cista pre toga?
-
Uh Modesty....Moram da te pitam zar ti nije palo na pamet kad si resila da se uradis i krenula po semu, ma bilo kad u tom procesu, da imas mnogo da izgubis? Nisi pogledala na svoj zivot, ono sto imas (ne znam da li imas decu), i rekla da se ne isplati rizik?
imam djete....što da ti kažem osim onoga šta već napisah......pročitaj još jednom a meni ako se još nešto razbistri,javiću svakako da služi kao pouka drugima u sl. situaciji.aleksandra wrote:Uh Modesty....Moram da te pitam zar ti nije palo na pamet kad si resila da se uradis i krenula po semu, ma bilo kad u tom procesu, da imas mnogo da izgubis? Nisi pogledala na svoj zivot, ono sto imas (ne znam da li imas decu), i rekla da se ne isplati rizik?
ja da znam potpuno točan odgovor ne bih išla na psihoterapeutske senanse...ejjj,sutra u 11 imam zakazano kod dr.Maje u Bg...držite mi palčeve
-
Procitala
I meni je nekad u svim ovim godinama palo na pamet ali, i pre deteta, sam se uvek plasila onoga sto nosi i odmah odustajala.
Modesty, zelim ti od srca da se sto pre izvuces.

I meni je nekad u svim ovim godinama palo na pamet ali, i pre deteta, sam se uvek plasila onoga sto nosi i odmah odustajala.
Modesty, zelim ti od srca da se sto pre izvuces.
-
U stvari imam jos jedno pitanje 
Koliko si bila na dopu sad poslendji put kad si se radila?

Koliko si bila na dopu sad poslendji put kad si se radila?
kažem ti,previše sam vjerovala da se meni ne može desiti da se navučem,pa Bože,ja sam stari igrač...bla,blabla..nisam se bojala............oko mjesec dana
-
Modesty, nije strasno...Mislim strasno je ali trebalo bi da se izvuces iz toga lakse nego pre...Pod hitno se vrati sto "normalnijem" zivotu kao da se nije ni desilo, forsiraj "normalne" navike koje si imala pre propusta....Izbaci sebi iz glave citavu pricu i samo furaj napred...Znam da je lakse reci nego uraditi ali u tome je spas...Sto se duze bavis tim problemom duze ostaje u tvom zivotu..Okreni sve opet naopacke (na staro) ako mozes!
Ljubim tealeksandra wrote:Modesty, nije strasno...Mislim strasno je ali trebalo bi da se izvuces iz toga lakse nego pre...Pod hitno se vrati sto "normalnijem" zivotu kao da se nije ni desilo, forsiraj "normalne" navike koje si imala pre propusta....Izbaci sebi iz glave citavu pricu i samo furaj napred...Znam da je lakse reci nego uraditi ali u tome je spas...Sto se duze bavis tim problemom duze ostaje u tvom zivotu..Okreni sve opet naopacke (na staro) ako mozes!