VODOLIJA.....svašta-nešto :)
Moderator: sanela
Re: VODOLIJA.....svašta-nešto :)
Ma kad te ja dohvatim niko ti više nemože pomoći.... :smt045 :smt036 :smt057 :smt101 :smt079
A pošto volim mace evo malo i njih.....
- Attachments
-
- ..nesporazum....
- Reach-For-the-Sky.jpg (27.79 KiB) Viewed 2196 times
-
- Srediću teeeee!!!
- Psycho-Cat.gif (6.18 KiB) Viewed 2176 times
-
- lepo kaže-da ne želiiiii!!!!!!!
- Do-not-want.jpg (34.23 KiB) Viewed 2165 times
-
- to je do frizera...valjda.... ;)
- Scruffy-Cat.jpeg (8.67 KiB) Viewed 2151 times
-
- I eto -"Zašto je SPEED štetan!!!
- Big-eyes-cat.gif (6.8 KiB) Viewed 2143 times
-
- no coment...
- Cut.jpg (12.44 KiB) Viewed 2141 times
-
- Aaaaaaaaaa!!~!!!!!!!!!!!!!!!!
- Cat-Possessed.jpg (3.81 KiB) Viewed 2140 times
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
Zezanje..ili nešto više ?!
- Attachments
-
- ...
- 1931.jpg (2.47 KiB) Viewed 2122 times
-
- Ironija...ILI ISTINA ?!
- Dark-Side-Cookies.jpg (19.31 KiB) Viewed 2125 times
This must be a bad trip
This must be a bad trip

P.S. Nikako da polozim voznju..cidno zar ne

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Pa..vidim da će ovo biti kutak za onaj jutarnji osmeh uz kaficu..... 

- Attachments
-
- hik...hik.......
- Beer-N-TV.jpg (3.04 KiB) Viewed 2093 times
-
- Šta im je?! ?! Svi se pleze danas?!
- Badger.jpg (3.04 KiB) Viewed 2088 times
-
- ccccccccccccc...he,he
- avatar_3842.jpg (12.47 KiB) Viewed 2092 times
-
- I JA TEBI;ZNAŠ !!!
- 10860.png (25.8 KiB) Viewed 2087 times
-
- mmmm...imam te u mislima....
- 9850.jpg (4.18 KiB) Viewed 2088 times
-
- ...Jedan,dva...jedan dva........
- avatar_2028.gif (20.34 KiB) Viewed 2083 times
-
- ..slika sama kaže.....hi,hi,hiii
- Ass-Goes-Here.jpg (17.59 KiB) Viewed 2085 times
This must be a bad trip
This must be a bad trip
Zvrkić...da nisi i ti DUPLA Vodolija ?!
Skinula sam taj text jer nisam mogla da verujem koliko su mi uboli......
Skinula sam taj text jer nisam mogla da verujem koliko su mi uboli......

This must be a bad trip
This must be a bad trip
ne nisam dupla,podznak mi je Ovan
na sve to mozes dodati uzasnu tvrdoglavost 

Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Evo šta sam isčeprkala na brzinu....
VODOLIJA/ Ovan : Vi ste Bogom dani za velike planove, za predsednika Skupstine astrologa, za vojnog pilota ili konstruktora, i sve to uz mocne prijatelje. Sami sebe podsticete, ponekad Vas poguraju Jarci, a Vage i Lavovi Vas ludo vole.
Vodolija / Ovan:
U ovoj zaista pozitivnoj kombinaciji, Ovan darežljivo poklanja Vodoliji neophodnu snagu da se koncentriše na određeni cilj. Rezultat je određeniji karakter, manje obuzet iracionalnim idejama, uglavnom zainteresovan za ono što moče ucvrstiti temelje za harmoničan razvoj kako njegove ličnosti, tako i ličnih interesovanja. Ovo će zatim pomoći da se stvori ona duboka originalnost koju ličnost rođena u znaku Vodolije nikada neće žrtvovati.
Osoba obdarena ovom dvostrukom zodijakalnom obojenošću ima šanse da ostvari jedan kontinuirani proces između duhovnih i telesnih vibracija. Originalnost, spontanost, individualizam, otvorenost duha, ljubav prema životu i duhovnost se ujedinjuju kako bi dali idealistu, poletno i aktivno biće, čije ideje nije uvek lako slediti, niti predvideti njegova dela.
Ova ličnost uglavnom ima potrebu da se bori za neki cilj, da omogući prolaz svojim idejama, da ih izloži pred najširom publikom. Ako i baca ponekad naivan pogled na svet i sebi slične, to nije samo nedostatak jer joj to dozvoljava da dokaže u velikom broju slučajeva jednu izuzetnu svežinu pogleda, da ne podlegne uticaju unapred stvorenih ideja svojih savremenika ili iz prošlosti, nepokolebljiva je i sigurna u svoj identitet, uprkos ljubomornicima koji na nju ispaljuju strele svojih ogovaranja. Rezultati aktivnosti kojoj se bude posvetila imaće relativan značaj za nju, ali daće ogromnu vrednost njenim kvalitetima. Rec je, bez sumnje, o fascinantnoj ličnosti, aktivnoj i plodnoj, izuzetno živog duha...
- U osnovi ste nemirni, Vaš pristup svetu je neposredan pre nego diplomatski. Prilično ste ekstrovertni i tvrdoglavi, ne drži Vas mesto! Ovan donosi Vašem znaku hrabrost i dinamičnost. Borite se za svoja ubeđenja kad je to potrebno, ali više volite da koristite duh. Toliko ste drugačiji od ostalih, pa Vam se često dešava da Vas pogrešno shvate. Inteligentni ste, pa dobro strukturišete svoje ideje i razvijate misao u smeru efikasnosti. Od onih ste koji će uložiti ogromnu energiju u ono u šta veruju, umete da pokrenete druge, ali može se dogoditi da Vas sitnice onemoguće.
Nikada se ne ustručavate da kažete šta mislite, bez obzira kome ćete stati na žulj. Idete nalik na "blic" prema svetu, prema životu, sa neverovatnom radoznalošću i idealizmom koji je skoro neiscrpan. Uvek ste spremni za brz početak, puni optimizma i obećanja. Žeđ za slobodom i pustolovinama, sklonost riziku i stremljenje idealima čine od Vas velikog preduzetnika, istraživača, tvrdoglavog prethodnika i rođenog pionira - uglavnom ste obdareni velikom pokretljivošću i nepomerivim samopouzdanjem. Potrebno Vam je da malo kultivišete (obuzdate) tu snagu koju imate i da negujete doslednost.
Vaša naivnost je razoružavajuća, toliko iskrenosti i poštenja mogu da začude. Idealista ste, utopista, zanesenjak, ništa Vas ne zaustavlja. Naučite da se odmarate, zašto stalno trčati? Vaša glavna karakterisika: nezavisnost, koja ponekad zna da bude zaista preterana...

VODOLIJA/ Ovan : Vi ste Bogom dani za velike planove, za predsednika Skupstine astrologa, za vojnog pilota ili konstruktora, i sve to uz mocne prijatelje. Sami sebe podsticete, ponekad Vas poguraju Jarci, a Vage i Lavovi Vas ludo vole.
Vodolija / Ovan:
U ovoj zaista pozitivnoj kombinaciji, Ovan darežljivo poklanja Vodoliji neophodnu snagu da se koncentriše na određeni cilj. Rezultat je određeniji karakter, manje obuzet iracionalnim idejama, uglavnom zainteresovan za ono što moče ucvrstiti temelje za harmoničan razvoj kako njegove ličnosti, tako i ličnih interesovanja. Ovo će zatim pomoći da se stvori ona duboka originalnost koju ličnost rođena u znaku Vodolije nikada neće žrtvovati.
Osoba obdarena ovom dvostrukom zodijakalnom obojenošću ima šanse da ostvari jedan kontinuirani proces između duhovnih i telesnih vibracija. Originalnost, spontanost, individualizam, otvorenost duha, ljubav prema životu i duhovnost se ujedinjuju kako bi dali idealistu, poletno i aktivno biće, čije ideje nije uvek lako slediti, niti predvideti njegova dela.
Ova ličnost uglavnom ima potrebu da se bori za neki cilj, da omogući prolaz svojim idejama, da ih izloži pred najširom publikom. Ako i baca ponekad naivan pogled na svet i sebi slične, to nije samo nedostatak jer joj to dozvoljava da dokaže u velikom broju slučajeva jednu izuzetnu svežinu pogleda, da ne podlegne uticaju unapred stvorenih ideja svojih savremenika ili iz prošlosti, nepokolebljiva je i sigurna u svoj identitet, uprkos ljubomornicima koji na nju ispaljuju strele svojih ogovaranja. Rezultati aktivnosti kojoj se bude posvetila imaće relativan značaj za nju, ali daće ogromnu vrednost njenim kvalitetima. Rec je, bez sumnje, o fascinantnoj ličnosti, aktivnoj i plodnoj, izuzetno živog duha...
- U osnovi ste nemirni, Vaš pristup svetu je neposredan pre nego diplomatski. Prilično ste ekstrovertni i tvrdoglavi, ne drži Vas mesto! Ovan donosi Vašem znaku hrabrost i dinamičnost. Borite se za svoja ubeđenja kad je to potrebno, ali više volite da koristite duh. Toliko ste drugačiji od ostalih, pa Vam se često dešava da Vas pogrešno shvate. Inteligentni ste, pa dobro strukturišete svoje ideje i razvijate misao u smeru efikasnosti. Od onih ste koji će uložiti ogromnu energiju u ono u šta veruju, umete da pokrenete druge, ali može se dogoditi da Vas sitnice onemoguće.
Nikada se ne ustručavate da kažete šta mislite, bez obzira kome ćete stati na žulj. Idete nalik na "blic" prema svetu, prema životu, sa neverovatnom radoznalošću i idealizmom koji je skoro neiscrpan. Uvek ste spremni za brz početak, puni optimizma i obećanja. Žeđ za slobodom i pustolovinama, sklonost riziku i stremljenje idealima čine od Vas velikog preduzetnika, istraživača, tvrdoglavog prethodnika i rođenog pionira - uglavnom ste obdareni velikom pokretljivošću i nepomerivim samopouzdanjem. Potrebno Vam je da malo kultivišete (obuzdate) tu snagu koju imate i da negujete doslednost.
Vaša naivnost je razoružavajuća, toliko iskrenosti i poštenja mogu da začude. Idealista ste, utopista, zanesenjak, ništa Vas ne zaustavlja. Naučite da se odmarate, zašto stalno trčati? Vaša glavna karakterisika: nezavisnost, koja ponekad zna da bude zaista preterana...
This must be a bad trip
This must be a bad trip
Pošto sam ja Vodolija/Vodolija....evo,kompromitovaću se ,pa ću "izneti u javnost "
šta su za mene napisali...
...kuuuukkkkuuuu....
....ali,dobro,....
uopšte nisu "daleko od istine"
:smt040

...kuuuukkkkuuuu....

8)Vodolija / Vodolija:
"Ja pripadam samoj sebi", ove reči izražavaju najdublji smisao individualnosti u ovom spoju. I neka niko ne rizikuje da prodre u ovaj svet, jer on "mora" biti i najčešće jeste različit od sveta drugih. Ovo je, međutim, manje komplikovana priroda od one kakvom se čini, spremna da učestvuje u problemima spoljnog sveta i duboko humana, sa svim manama i vrlinama koje nosi njena originalnost.
Vodolija - Vodolija osluškuje svet, obraća pažnju na mnoštvo bića i stvari. Nasuprot Lavu, JA kod nje prilično labavi svoju moć a egocentrizam prestaje da zapovednički vlada ponašanjem. Dvostruka Vodolija ne može da zamisli svoje postojanje mimo drugih. Ona nije zadovoljna položajem čoveka svog vremena i nastoji da doprinese rađanju idealnog društva. Ona bi da ubrza evoluciju Čoveka jer je ubeđena da pri sadašnjem stupnju neće ostati, da će se sve više težiti boljem životu.
Ovakva osoba pati što mora da podnosi imperative ovog zapadnog društva bez duše, lišenog kulturne imaginacije, nesposobnog da iznađe nove odnose među ljudima, društva u kojem važe samo materijalne vrednosti, statistika i nametanje sile. Za savremenu Vodoliju, prva etapa koju treba dostići jeste da imanje bude zamenjeno bićem i da ljudski duh bude oslobođen jarma navika i opsesije novca. Pre nego što se upustimo u osvajanje neba, treba se ponovo izboriti za Čoveka.
Ovaj put je ambiciozan i, normalno, ne mogu sve dvostruke Vodolije pomišljati da krenu njime. Mnoge ostaju više ili manje zadržane u svom poletu društvenim i materijalnim preprekama. Pa ipak, čak i kada im je telo ovde, duh im je drugde, on već misli o sutrašnjici. Zato se one, uprkos svojoj prirodnoj društvenosti, osećaju usamljenim, neshvaćenim, a dublja komunikacija sa njima nije uvek laka...
- Delujete prilišno samouvereno, a naročito kada postanete zreli odišete atmosferom: "Ako Vam se dopadam, baš lepo - ako Vam se ne dopadam nema problema". Međutim, Vi to zapravo ne mislite. Samo uživate da budete drugačiji, čak se ponosite svojim individualizmom. Nezavisni ste, uvek po strani, ekscentrični, humanista, kod Vas su prisutne i umnogostručene sve osobine Vašeg znaka! Možete biti i buntovni - ali uvek sa "razlogom". Reč je o Vašem "razlogu". Imate dovoljno lične privlačnosti da privučete druge ljude, i oni će često prihvatiti čak i onakvo ponašanje kakvo kod drugih ljudi ne bi tolerisali - zračite šarmom i energijom koja fascinira. Ipak, teško je pridružiti Vam se ili Vas pratiti. Vi idete isuviše brzo!
Vrlo ste napredni u svojim razmišljanjima. Veoma ste zainteresovani za sve što doprinosi napretku čovečanstva. Oko Vas uvek lebdi dašak neobičnog i jedinstvenog. Radoznali ste i težite da dokučite tok razmišljanja drugih ljudi. Zahvaljujući ovoj vezi Vaših znakova, imaćete interesovanje za sve. Ali, nikada nećete žrtvovati svoju neutaživu želju za slobodom, Vi ste Vodolija dvadeset prvog veka! Takođe Vam je potrebno i dosta stimulacije bilo koje vrste. Morate naučiti da kontrolišete svoju promenljivu narav i temperament. Ako Vi ne budete ovladali njima, oni ce ovladati Vama!...
This must be a bad trip
This must be a bad trip
Hmmm oakle ti ovo skidas cini mi se vrlo istinitim?
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!