ZVRKY
Moderator: sanela
Re: ZVRKY
.heeee,u nekom si spidu ljubawi...pa ti kao i ja,stagniram...al kad jurnem...eeee,pomozi boze.drago mi je shto me owa moja dr.'obuzdawa" na neki nachin..ali ubrzacu na jednom monogo extra pozitiwnom polju-koji ce biti,chini mi se rjeshenje swih mojih problema-a to je da izjurisham josh owu godinu fax-a.ocu.zelim.moram.rowac se jawi od te brzine u koju si uletjela odjednom,i chini ti se kako je swe ok,kako je super...osjecash se dobro-a u stwari u recidiwu nachina ziwota koji si wodila prije drog.samo to sad nije gudra-wec milion obaweza,ciljewa...i bash ono shto reche "bojim se da ne dodje trenutak kad cu htjeti da se opustim"...nemoj to da radish!!!nemoj da mislish o tome,sama sebi budish rowac...umorna sam ,samo da ti se jawim,nisam odoljela,sa mojima sam prozborila 2-3 rijechi i ewo me za kompom
.
woli te bwe twoja beba! :tonqe:

woli te bwe twoja beba! :tonqe:
PER ASPERA AD ASTRA...
Ma necu ja to da radim tj ne zelim da dodje do tako neke gluposti al eto ipak taj neki strah postoji otkud znam dal ce da mi kvrcne sutra il nece...nekad se bas cudno osecam...cmokim te puno ljubavi .
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
- PROČITAJ ME
-
Zvrky, ako ti je cesto prisutan "rovac" mozda tebi ne bi bilo lose da se sklonis i sa ovog foruma i da se udaljis od svega sto ima bilo kakve veze sa tvojim "proslim" zivotom. Pocni u potpunosti da zivis novi pa se vrati za par godina kad vise nemas apsolutno nikakve veze sa starim nacinom zivljenja i kad si uveliko stvorila novi zivot, nove obicaje, postigla neke od zeljenih ciljeva (a mozda i sve), itd...
pa da vam iskreno kažem,ja imam debeo osječaj da ću kad me porđe ovo stanje...kad se stabiliziram...i malo stanem na svoje noge da se maknem sa foruma...ali sve je to indivdualno......trebaš Zvrky popričati iskreno sama sa sobom i donjeti odluku.
Do tad imaš jednu pusicu i pregršt podrške od mene
Do tad imaš jednu pusicu i pregršt podrške od mene