bad luck ili bedak?
Moderator: sanela
Re: bad luck ili bedak?
Dobra noc bratashek. Patetican si ko Vlado_Dis. Joke. Svako dobro.
Vi..muškarci....
Raskorak...odavno nešto lepše nisam pročitala..ostavio si me bez texta...možda posle ovoga što si napisao ,poverujem ponovo-da ljubav ipak postoji..taj filing sam odavno zaboravila..Hvala ti... PDT_Love_18
Raskorak...odavno nešto lepše nisam pročitala..ostavio si me bez texta...možda posle ovoga što si napisao ,poverujem ponovo-da ljubav ipak postoji..taj filing sam odavno zaboravila..Hvala ti... PDT_Love_18
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
To je zato sto nije imao ko da ti je pruzi da bi mogla da je osetis...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
- Zona Sumraka
ma nek' si se javio pa neka sve ide u pm...uzivaj u zaljubljenosti, to je najljepsi period...
Ma javljam se... U pizdu materinu... Ja kao jedem govna Vladi_M, a zapravo sam licemercina... Pre neki dan zavrsim tablu trodona. Oce raskorak da se kurci. Ali, raskorak je (hvala bogu) odavno ispao iz forme. Spavao sam dva dana zahvaljujuci toj tabli. Evo, ni sada nisam mnogo bolji. Drugar radi u hitnoj pomoci, te sam ga iscimao za dve ampule od 100 mg. Duga noc je predamnom, a ujutru mi dolazi sestricina, detence za koje sam previse vezan. Obecao sam sebi da cu biti strejt ujak, a zapravo sam i dalje narkomansko govno kakvo sam i bio.
Ne kajem se ipak. To sam ja. Budala, lutalica, a bogami i ponovo student. Sada spremam sociologiju za januarski rok. Trenutno sam stao na razvoju sociologije u Jugoslaviji (?!).
Ucim, jedem trodone (doduse o horsu ne razmisljam, ali cu verovatno doci i na to) i mastam o onoj curi koja mi pomera mozak zadnjih dana. Trenutno sam na zurci kod svog klavijaturiste, i najverovatnije cu cimati jednu curu za malo spida (tek da bih pregurao budan sutrasnji dan, dan kada mi najdraze bice dolazi u goste).
Moj protivnik, tj moj mozak je najpodmuklije djubre sa kojim se borim vec neko vreme.
Ne kajem se ipak. To sam ja. Budala, lutalica, a bogami i ponovo student. Sada spremam sociologiju za januarski rok. Trenutno sam stao na razvoju sociologije u Jugoslaviji (?!).
Ucim, jedem trodone (doduse o horsu ne razmisljam, ali cu verovatno doci i na to) i mastam o onoj curi koja mi pomera mozak zadnjih dana. Trenutno sam na zurci kod svog klavijaturiste, i najverovatnije cu cimati jednu curu za malo spida (tek da bih pregurao budan sutrasnji dan, dan kada mi najdraze bice dolazi u goste).
Moj protivnik, tj moj mozak je najpodmuklije djubre sa kojim se borim vec neko vreme.
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Batali bre te trodone..razmisli malo-pišeš odlično,sve ukazuje na to da si veoma inteligentan i imaš mnogo mogućnosti da imaš mnogo bolji i ispunjeniji život od većine strejt osoba koje ja poznajem.Što se cure tiče-nije jedina,nadji drugu-uteši se sa njom(osećam da će me zbog ove konstatacije napasti ostatak ženskog dela foruma..ali je tako..)...
I krajnje je vreme da to najdraže biće ima uz sebe ujku na koga će sutra moći da se osloni,da vidi primer u tebi kad počnu problemi adolescentnog i odraslog sveta...i ti sam razmišljaš tako,pa mrdni guzicu i izbori se sa svojim demonima u ime tog nevinog andjela ,ako već nemaš snage da to uradiš u svoje ime!
Izvini što sam ovako direktna,ali to je upravo ono što mislim,a najviše mrzim da se foliram,pa shvati ovo -kao nešto iz srca,jer si mi za sve ovo vreme ovde postao jako drag!
I krajnje je vreme da to najdraže biće ima uz sebe ujku na koga će sutra moći da se osloni,da vidi primer u tebi kad počnu problemi adolescentnog i odraslog sveta...i ti sam razmišljaš tako,pa mrdni guzicu i izbori se sa svojim demonima u ime tog nevinog andjela ,ako već nemaš snage da to uradiš u svoje ime!
Izvini što sam ovako direktna,ali to je upravo ono što mislim,a najviše mrzim da se foliram,pa shvati ovo -kao nešto iz srca,jer si mi za sve ovo vreme ovde postao jako drag!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
This must be a bad trip
- PROČITAJ ME
Odaberi konstruktivan stav o svom životu sebi i okolini u kojoj živiš....... konstruktivan stav je odskočna daska prema kreativnosti življenja... nemoj se crnjačit sve ima gore od goreg a mi smo tu da podržavamo jedni druge koliko je to u našoj moći i mojoj.......... POTRUDI SE DA POZITIVNOST U SVEMU NADJAČA NEGATIVNOST..... nadam se da ćeš se zbog toga osjećati ispunjeno i bogato...... 

Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
-
Ja ne mogu da verujem koliko obozavam ovog coveka....Lud si majke mi....
Blento,pazi sta radis.Budi pametan,i pusti krila.Leti,ali sa malo manje dodatnih sredstava
Veliki poz od mene...
cuvaj se :smt006 PDT_Love_15
Blento,pazi sta radis.Budi pametan,i pusti krila.Leti,ali sa malo manje dodatnih sredstava

Veliki poz od mene...
cuvaj se :smt006 PDT_Love_15
Misli koje misliš
su život koji živiš.
su život koji živiš.
ej!
Opet raskorak strejt. Ne znam bas sta mi bi u zadnje vreme. Verovatno pritisak zbog ponovnog studiranja i gomilanja obaveza u zivotu. A mozda mi je samo bilo dosadno. Ne ganjam (zapravo nikada i nisam ZAISTA to radio) vise onu devojcicu. Pre par dana se ljubio sa nekom slatkom malom. Sad se ljubim sa drustvenim grupama.
Odoh da ucim.
pozdravko
Opet raskorak strejt. Ne znam bas sta mi bi u zadnje vreme. Verovatno pritisak zbog ponovnog studiranja i gomilanja obaveza u zivotu. A mozda mi je samo bilo dosadno. Ne ganjam (zapravo nikada i nisam ZAISTA to radio) vise onu devojcicu. Pre par dana se ljubio sa nekom slatkom malom. Sad se ljubim sa drustvenim grupama.
Odoh da ucim.
pozdravko
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama