Arture i Ladybird, msilim da je ovo vashe tupljenje bez ikakvog osnova. Da ste samo na pocetku poslushali jedan savet ne bi ovakve gluposti iznosili. Lepo Vam je receno, procitajte price... ljudi koji su na ovom forumu su tu ne 3 dana poput vas, ne mesec... neki su godinama ovde cisti i spokojni... neki u zacetku, ali svako od nas ima svoju pricu... i ako ne zelite da je cujete ili procitate, sto licno mislim da je laksi nacin, nemojte deliti savete, jer niko od vas to i ne trazi. Imate pravo na vase misljenje, to ne osporavam, ali nemate pravo da ikoga nazivate kako vama padne na pamet... Lepo je, mislim Davor rekao, mi smo ovde poznanici. I ne branim nikog, ni sebe... Jednostavno nije lepo da POPUT MULE GLEDATE SAMO PRAVO. Ako neko treba Coki da daje savet oko razvoda sa muzem junkijem to svakako niste vi. ((Evo, nek joj da savet "Tijana") - Naravno da nemate pojma ko je ona... jel da!?...))
Ovaj forum postoji da bi zavisnici i prijatelji delili svoja iskustva i lepa i ruzna... i da bi, ne nasli opravdanje, nego nasli razumevanje, podrsku... u krajnjoj liniji ljubav i povratili deo samopostovanja... Niko nije ovde da bi saznao kako je bolje uraditi se sa necim... kako lakse overiti... Mi to vec odlicno znamo..
Ladybird wrote: heroin nije oteo tebi nikoga,ti si sa heroinom otjerala ljude od sebe,dok nekazes stani,i kad nebudes nalazila razloge koliko je to tesko,samo ces moci ovdje cmizdriti na forumu.Imas izbor,ucini ga i budi covjek dignute glave.Ja uistinu nevidim mudrosti u tom,jedini ukoliko ste uistinu ljudi potpuno unistene volje.A ako je tako,svejedno vam je,ionako cete se jednog dana predozorati i otici. Trebala bi priznati sebi , a za druge je onda lako, da si samo mislila na sebe. Covjek ne moze zivjeti sam, a heroin nije drustvo.Nije u pitanju heroin bio, u pitanju si ti . Misli na sebe. To ti je prioritet. Imas dijete, zivi za njega. Kakav mu primjer dajes?! Digni se, jer nije sramora pasti, sramota je ne dignuti se.
Iz ovih vashih redova moze se primetiti da pojma nemate o cemu pricate. Heroin je djavo koji otima sve. I drustvo i prijatelje i porodicu. I zeli te samo za sebe. A kad tebe istrosi ide na drugoga. A to oko davanja primera i nacina ponasanja, mislim da je to recenica koju sam vec negde cuo. (aha na svom razvodu) I to potice od veoma ozlojadjene osobe. Resentment, eng. Ocajan, razocaran, ozlojadjen... Covek koji nije spreman oprostiti. Samim tim nije spreman ni saslushati.
U mom starom kraju stajao je grafit:
KO ME NIJE PROBAO IZGUBIO JE MNOGO, A KO ME JE PROBAO IZGUBIO JE SVE. U POTPISU: HEROIN.
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.