"Djavo u malom pakovanju"..I PANDURI

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

zvrky

Re: "Djavo u malom pakovanju"..I PANDURI

Post by zvrky »

Ima mene, svaki dan sam ovde citam sta pisete nekad odgovorim nekad precutim a nekad nemam sta da kazem pa cutim :D O nekim sam temama toliko puta ovde pisala da mi je vise muka da ponavljam ko papagaj pa i tada precutim:)) Ali veruj mi svaki dan citam,od kad sam se registrovala na ovaj forum pa do dana danasnjeg citam svaki dan osim kad odem iz mog grada pa me nema par dana mada se i tada potrudim da nadjem internet da svratim :-D
Aj se potrudi da doddjes za BG da budemo blize :D ? Postoji li mogucnost il si resila da to bude NS?
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
cokapeace

Post by cokapeace »

Sve zavisi od toga kad uspem da prodam tu jeb. kuću....
cmokić veellliiikkkiii!!!!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
zvrky

Post by zvrky »

Ok, cekam :-D
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
cokapeace

Post by cokapeace »

Ufff... :? ..sinoć sam imala "Okršaj kod ok korala"..Ne,nema veze sa gudrom..već sa -"medjuljutckim odnosima"..(da to tako na zovem..)
Neko je mene POKUŠAO da slaže(eto i to sam doživela :mrgreen: - a nije bio Ex u pitanju)-to celoj priči daje "čudan ton"... :mrgreen: :oops: :mrgreen:
Pa sam malo pomahnitala,a onda je krenulo ubedjivanje(sa dotične strane)-da nisam videla- ONO ŠTO SAM VIDELA :mrgreen: ,...pa ,onda-nisam čula-ONO ŠTO SAM ČULA-" :mrgreen: ONA ĆE DA MI OBJASNI "?! :smt082 :smt040
jBG,ZNAČI SLEPA,GLUVA-I GLUPA...! :\
Na kraju sam joj rekla-" Pa dobro pametnice,pošto sam ja glupa,pa mi treba objašnjenje za ono što sam VIDELA SVOJIM OČIMA,i ČULA SVOJIM UŠIMA-da razjasnimo nešto-dok si ti učila da loviš momke,ja sam na moju žalost-DOKTORIRALA LAGANJE-zato zaj_bi!"

..Samo ću reći...BILO JE ČUPAVO ::!!! :mrgreen: :smt040
This must be a bad trip
cokapeace

Post by cokapeace »

Ufffff...al me ke_a u zadne vremeeeeeee :mrgreen: :partyman: PDT_Love_03
This must be a bad trip
jana

Post by jana »

Nisi ti ni slijepa,ni gluha ni glupa.Samo si pod velikom psiholoskom tenzijom.Mnogo stvari otvoreno i ceka rjesenje,i tvoje su reakcije donekle opravdane.Sta mislis,coka,da se malo distanciras od drustvenih relacija u ovom vremenu?Ja znam iz iskustva,da ljudi mnogo lazu,to je sredstvo manipulacije,ali ako se ti budes lozila na svako takvo reagovanje,sta ce ostati od tebe za borbu koja ti slijedi?Stedi svoju snagu,i reduciraj drustvene relacije na minimum.Ako se bacamo kamenom na svakoga uz nas put,koliko ce nam trebati snage do kraja,i hocemo li stici do kraja,tj do naseg zeljenog cilja.
Ja znam jedno pravilo,kad je god pritisak bio nesnosan,ja bi se povlacila na distanc od drustvenih relacija.Zivimo u urbanim sredinama u kojima je mogo moralnog,ekoloskog otpada.Hoces li da se ocistis,hvataj se kraja,iako predpostavljam da si jako drustvena.Ja sam cinila isto u etapama zivota.Nisi jaka da konzumiras sve u isto vrijeme,i pravi selekciju.Predpostavljam da ti instikti rade,pa kad udjes u "negativnu"zonu,a ti lijepo reci sebi,to nije za mene,i hvataj maglu.Ja poznajem vrlo dobro osjecaj kako je covjek revoltiran kada ga neko zeli izmanipulirati,ali znam da je prvo mija greska sto sam uopste dosla U SITUACIJU DA KOMUNICIRAM SA TAKVOM OSOBOM.Imaj lijep dan i svako dobro.
cokapeace

Post by cokapeace »

jana wrote:Sta mislis,coka,da se malo distanciras od drustvenih relacija u ovom vremenu?
Draga Jana..upravo to i radim zadnja dva dana od kako je sve ovo počelo...bežim u kuću,u svoj miran svet,dok mi se ne razbistri "slika"-šta treba-a šta ne..nadalje...Ali ni tu nemam mira...Pa mi malo puca pred očima... :roll:
Sinoć..eto ga Ex pred vratima,i reko ,ajde,kad si već došao-da se dogovorimo-Hoću RAZVOD!!!Počeo nešto-promeniće se,hoće da opet budemo kao nekad,pa,zašto sam ja pobogu tako rešila,...pa on me voli...blaaa....blaaaa....Normalno,rekla sam mu da ja već odavno znam da on voli jedino dop,novac,i donekle sebe...i da nema svrhe...Posle je usledilo bombardovanje porukama sa sličnim sadržajem...i...UPRAVO JE DOŠAO...pa bih trebala da se pripremim i za treću rundu pregovora...
I GDE JE TU MIR ???!!!
Last edited by cokapeace on Mon Dec 03, 2007 9:42 am, edited 1 time in total.
This must be a bad trip
jana

Post by jana »

Nema tu mira.Jedna rijec povlaci drugu i to je ubjedjivanje bez kraja gdje ti samo gubis energiju.Djecak koga imas sa tim covjekom bit ce uvijek proteza ,propusnica za ulazak u tvoj zivot.Ogradjuj se kako znas i umes i tjeraj svoje.Trebas se braniti.Dotle je doslo draga moja da branis s v o j mali zivot.Ako si cvrsto odlucila,ne dopustaj sebi nikakve razgovore i ponavljanje istorije.Samo ces izgubiti snagu.Ko te voli ne dovuce te do dna.Pa ti sada vidi.Ned daj se manipulirati.
Modesty

Post by Modesty »

jana wrote:Nema tu mira.Jedna rijec povlaci drugu i to je ubjedjivanje bez kraja gdje ti samo gubis energiju.Djecak koga imas sa tim covjekom bit ce uvijek proteza ,propusnica za ulazak u tvoj zivot.Ogradjuj se kako znas i umes i tjeraj svoje.Trebas se braniti.Dotle je doslo draga moja da branis s v o j mali zivot.Ako si cvrsto odlucila,ne dopustaj sebi nikakve razgovore i ponavljanje istorije.Samo ces izgubiti snagu.Ko te voli ne dovuce te do dna.Pa ti sada vidi.Ned daj se manipulirati.
Coko moja mila,uslovi ga komunom i ako mu je toliko stalo do tebe i klinca učiniće to ...ti ćeš dobiti mir a on priliku da se dokaže.
cokapeace

Post by cokapeace »

Neće taj nikad otići u komunu-znam ga suviše dobro,a ni ja nemam više ni najmanju nameru da ga uslovljavam bilo čime!!!
This must be a bad trip
Post Reply