resocijalizacija,vase misljenje

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Modesty

Re: resocijalizacija,vase misljenje

Post by Modesty »

Da,gorih je uvijek bilio i bitiće.....to me ni malo ne tješi,nevidim ih niti ih želim gledat.....gledam u smijeru boljih,naprednijih,jačih i pametniji...gledam tamo gdje želim ići.
cokapeace

Post by cokapeace »

Pozdravljam vas ja i moje DVE glave..Eto,Arture-"narkomanka" je sinoć popila prilično...da proslavi zahtev za razvod braka od čoveka sa kojim je jeb.7 god "gulila koske"..Jesam li i zbog toga asocijalizovana,ili je po tebi to možda normalna reakcija povredjene ženske sujete...Definitivno me treba "skloniti "sa ulice...grrrr
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
Modesty

Post by Modesty »

cokapeace wrote:Pozdravljam vas ja i moje DVE glave..Eto,Arture-"narkomanka" je sinoć popila prilično...da proslavi zahtev za razvod braka od čoveka sa kojim je jeb.7 god "gulila koske"..Jesam li i zbog toga asocijalizovana,ili je po tebi to možda normalna reakcija povredjene ženske sujete...Definitivno me treba "skloniti "sa ulice...grrrr
Glavu gore mala,nisi jedina koja preživljava isto...grli te i ljubi Mosdesty
cokapeace

Post by cokapeace »

..Thanks.....
This must be a bad trip
artur dent

Post by artur dent »

adam* wrote:Ima nas svakakvih........neko voli da se druzi sa ljudima neko ne........razumem i da neko ne voli jer i sam kada sam se bavio javnim poslom ni malo mi to nije prijalo(gomila svakakvih ljudi svasta te pita).
Slazem se sa tim da narkomani nisu nikakvi vilenjaci jer ima puno gorih a nikada nisu nista uzimali.
uvjek ima gorih ,i ako je mjerilo da postoje gori to je nista doli prihvatanje zivota u losem.Ali opet kazem,vas izbor,vas usud,a uvjek cete naci nekog goreg da biste opravdali svoje mjesto.Mene iskreno muci kako da sustignem bolje,nikako da se tjesim sa gorim,eto recimo mogao bi reci,bas sam srecan sto je vama losije nego meni,ali nije,posto mi vi nista mjerilo vrijednosti.Cudan je taj vas svijet,a dijelimo ga,bas cudan.
jedno da jedno ne jedna prava linija jedan cilj
artur dent

Post by artur dent »

cokapeace wrote:Pozdravljam vas ja i moje DVE glave..Eto,Arture-"narkomanka" je sinoć popila prilično...da proslavi zahtev za razvod braka od čoveka sa kojim je jeb.7 god "gulila koske"..Jesam li i zbog toga asocijalizovana,ili je po tebi to možda normalna reakcija povredjene ženske sujete...Definitivno me treba "skloniti "sa ulice...grrrr
razvodi se desavaju,ljudi dosade jedni drugima,nije to nista novo niti neprirodno,doci ce drugi,vjerovatno bolji.
cokapeace

Post by cokapeace »

Kad bi bar bila dosada u pitanju...ha,ha...dragi Arture-heroin je u pitanju...pa ti malo razmisli o mom stavu-i zašto je takav.Taj Djavo mi je oteo sve,i dom i porodicu,i oca mom detetu.
This must be a bad trip
artur dent

Post by artur dent »

cokapeace wrote:Kad bi bar bila dosada u pitanju...ha,ha...dragi Arture-heroin je u pitanju...pa ti malo razmisli o mom stavu-i zašto je takav.Taj Djavo mi je oteo sve,i dom i porodicu,i oca mom detetu.
heroin nije oteo tebi nikoga,ti si sa heroinom otjerala ljude od sebe,dok nekazes stani,i kad nebudes nalazila razloge koliko je to tesko,samo ces moci ovdje cmizdriti na forumu.Imas izbor,ucini ga i budi covjek dignute glave.Ja uistinu nevidim mudrosti u tom,jedini ukoliko ste uistinu ljudi potpuno unistene volje.A ako je tako,svejedno vam je,ionako cete se jednog dana predozorati i otici.Ali rekao bi da ljudi bez volje nebi ipak dolazili ovdje.kako je to lako reci,a ujedno i istinito,a opet vama toliko strano,jednostavno morate stati,prestati,i zivjeti.
Ladybird

Post by Ladybird »

artur dent wrote:
cokapeace wrote:Kad bi bar bila dosada u pitanju...ha,ha...dragi Arture-heroin je u pitanju...pa ti malo razmisli o mom stavu-i zašto je takav.Taj Djavo mi je oteo sve,i dom i porodicu,i oca mom detetu.
heroin nije oteo tebi nikoga,ti si sa heroinom otjerala ljude od sebe,dok nekazes stani,i kad nebudes nalazila razloge koliko je to tesko,samo ces moci ovdje cmizdriti na forumu.Imas izbor,ucini ga i budi covjek dignute glave.Ja uistinu nevidim mudrosti u tom,jedini ukoliko ste uistinu ljudi potpuno unistene volje.A ako je tako,svejedno vam je,ionako cete se jednog dana predozorati i otici.Ali rekao bi da ljudi bez volje nebi ipak dolazili ovdje.kako je to lako reci,a ujedno i istinito,a opet vama toliko strano,jednostavno morate stati,prestati,i zivjeti.
Trebala bi priznati sebi , a za druge je onda lako, da si samo mislila na sebe. Covjek ne moze zivjeti sam, a heroin nije drustvo. Eto, desilo ti se sto se desilo, ali stavi sebe u poziciju svoga muza, i sagledaj realno. Zelim ti samo dobro, ne zelim da me shvatis pogresno. Nije u pitanju heroin bio, u pitanju si ti . Misli na sebe. To ti je prioritet. Imas dijete, zivi za njega. Kakav mu primjer dajes?! Uopste te ne osudjujem, svima se moze desiti, ali ne dozvoli da ti neke hemijske supstance pretvaraju zivot u samicu.
Ne uzimaj drogu, izgubit ces osjecaje , a bez njih si kao drvo na zemlji. Trgni se iz ruznog sna. Svi znamo da mozes samo ako zelis.
I dobro je rekao Artur- imas izbor, stani sa tim, zivi zivot dostojan covjeka.
Digni se, jer nije sramora pasti, sramota je ne dignuti se.
Ladybird

Post by Ladybird »

bojanol wrote:Dobro Vece. A trebalo bi da sam u gradu, sa drugovima i drugaricama. A HA. Ah ha, ha, ha., Resocijalizacija. Pa meni to licno ne treba, cak sta vishe, ovih dana tezim asocijalizaciji. Zasto? Pa Dobro mi je ovako. Asocijalnom. Bas dobro.I nek' mi neko kaze da nije. Ma dobro je. Aaaaaa, malo se popilo, a i malo se duvalo. So What. Moja stvar. Nemoj srati Arture, biti socijalizovan, sta to znaci? Keve ti. Sta to znaci? Ja stvarno nemam problem sa tim, a verujem i da ljudi malo preteruju kad pricaju o tim stvarima. Pa nije mali ovaj svet.... Kad sprcash tolike pare u gudru, pa mozesh, ako si iole normalan, kad se svuceh da se odselish negde gde te niko ne zna i krenesh iz pocetka, zar ne. Drugi ljudi... Velik' svet... Ma daj, mojne price o tim psiho sranjima, narkomani su ljudi kao i svi drugi, ups. pitam se ja u cemu je razlika izmedju moje keve i mene, mog druga koji nikad heroin nije probao, mozda pusio travu, ali stvarno retko, i mene. Drogirati se ne znaci biti najgora kretencina i kriminalac, ciniti najgore gluposti i biti potpuno nesposoban da shvatish stvari oko sebe. Ja stvarno nemam problem sa resocijalizacijom, stvarno nemam. Cak mi je i muka od "preterano socijalizovanih", onih zbog kojih postoje crne hronike, jer uglavnom je prica "ma bio je super decko....". Moja bol, moja stvar. Kakva je to fashistichka fora, taj stav o resocijalizaciji. Pa to je kao kad homoseksualce tuku po ulicama zato sto su to sto jesu. Bez veze. Taj stav o ljudima koji su imali ili imaju problem sa drogama je otprilike isti problem koji je imao i Sloba Milosevic sa svima nama. Jeeee, nisi kao ja, pa ti si kreten.
Mozes ti otici gdje zelis na ovoj planeti, ali znaj da nosis sebe. Nece niko znati da si se drogirao, niti mora, ali u tebi je problem, bolje je rijesi ga tu gdje je i nastao. Ne produzavaj agoniju sebi.
Post Reply