artur dent wrote:kao i svaki izor imamo i taj da jednostavno nekog ne citamo,kao recimo ti mene,posto te iritiram na ovaj ili onaj nacin.Ali evo ja cu se tebi obratiti,neznam tvoj status u svemu ovom,vjerujem da imas razlog st ovdje dolazis,ja sam svoj izrekao,i osjetim da me dozivljavate kao vanzemaljca,kao sta on radi u nasim narkomanskim pricama?!Samim tim st o sam ovdje dajem do znanja da sam medju ljudima prema kojim imam odredjen stav,koji se vama opet nesvidja,ali eto ni meni se nesvidja vas stav prema zivotu koji vas je doveo na ove strane iz drugog razloga nego mene.Bojim se da je mala vajda od vaseg ,sajber savjetovanja i lijepih rijeci ,dok se sustinski nedodje do samog izvorista problema i potpunog sagledavanja posljedice svega tog.Ovdje bi morali biti 24 sata i drzati paznju nekom da se ne ubode ako je ovo nacin da se pomogne,uvjeren sam da nije.Zat o sam grub i surov jer je i vasa istina takva.Modesty wrote:Ajde da se zapitamo(ako sanela nije točno osjetila bit negove priče i njegovog tona) zašto je on došao među nas sa tom pričom.....ma jooooj neeee...otičićemo daleko...šta me briga šta on misli i da li je u pravu ili nije....oprosti Aleksandra,ovo nema veze sa tobom...zbilja me ne zanimaju njegovi postovi...ovdje sam iz drugih razloga i zbog drugih osoba....pusa draga..iskrena i prijateljskaaleksandra wrote:Ne znam zasto tako mislis, ja se nigde nisam osetila nepostovanom.
Modesty, meni uopste nema kontradiktornosti u njegovim postovima. Sasvim mi je jasan stav osobe koja nema veze sa drogom, sasvim jasan razlog tona koji je izabrao.
To sto vi radite je bas ono za sta njega optuzujete.
Dragi Arture,ovdje si razgovarao(vidim po nikovima) sa bivšim ovisnicima,točnije sa apstinentima..nisam te pažljivo čitala jer mi je sinoć isključivo trebalo nešto drugo......mnogo istine ima u tome šta pručaš...jedino što mislim da je ljude kosnulo je tvoj,hajmo reći pretvrd upad u cijelu priču...ipak smo mi svi ovdje,bivši ili oni koji se to bore postati,vrlo ranjivi....dakle ne zamijeri nitkom ništa....niti ja osobno tebi što zamjeram....ja sam se dovela u uvo stanje......iako medicina kaže da to u početku baš i nije slobodan izbor nego da se nešto u našim dušicama neispravno i tužno dešavalo pa smo tako,već unapred oslabljeni potražili pogrešan izlazi iz tog stanja.............................onaj tko posle svega,kada uvidi u kakvo je zlo ušao,neće da se bori da to promjeni,neće da postane bolji za sebe i za svoju okolinu,treba apsolutno izopćiti....eto vidiš,u biti mi i ne razmišljamo mnogo drugačije....samo malo lakše.......ranjene su duše ovdje i zato ti opet ponavljam,ne zamjeri i ako već nešto znaš i imaš zdrave i čvrste stavove,pokušaj ih prenjeti na nama prihvatljiviji način jer vjerujem da su nam potrebni(barem meni jesu)
Puno pozdrava od Modesty