OVDE SU NARKOMANI KOJI SE BORE ZA DALJI ZIVOT BEZ DROGE....

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Modesty

Re: OVDE SU NARKOMANI KOJI SE BORE ZA DALJI ZIVOT BEZ DROGE....

Post by Modesty »

dete svemira wrote:Kad smo vec kod te teme,tj tih tema....interesuje me nesto:

Da li je moguce da je moc podsvesti zaista toliko jaka da glava ceo zivot trazi taj jos jedan rad?

Slabost?
Sazaljenje?
Tuga?

Zasto se posle ,,treznjenja,, opet uzme dop?
Zakacila sam se za dop jer mislim da je najgori,a i jedino sto sam svaki dan konzumirala,ali me u svakom slucaju interesuje,zasto?

Modesti,zasto si opet uzela dop?Secas li se situacije?Nemoj odgovarati i rovariti po sebi.Ako mozes hladne glave da se vratis na taj trenutak ok,ako ne,nemoj.
Karakter?
Danas sam bila baš kod DR,doduše nije me to pitao ali pitam ja samu sebe,STALNO,ne znam,jednostasvno ne znam.........ali ono što sam saznala ovih dana(znala sam i prije ali nisam obračala pažnju i uzimala za ozbiljono) a to je: NARKOMANIJA JE KRONIČNA,RECIDIVIRAJUĆA BOLEST...........kažu da heroin menja genetski kod,šifru u mozgu...očito da nešto fali nama koji smo počinili recidiv.....što je to točno ne znam jer sam imala i posao koji volim(doduše u stalnom kontaktu sa dopom) dobru platu,djete,ljubav.........pisajući se sa vama možda sam vam zvučala malodušno,depresivno...i jesam bila ali u biti osječam snagu ali,ALI....UF,OSJEČALA SAM JE I PRIJE I TO ME PLAŠI......treba se dopa plašit...uvijek i na svako mjestu.To ću se definitivno trenirat za uvijek.
Modesty

Post by Modesty »

Modesty wrote:
dete svemira wrote:Kad smo vec kod te teme,tj tih tema....interesuje me nesto:

Da li je moguce da je moc podsvesti zaista toliko jaka da glava ceo zivot trazi taj jos jedan rad?

Slabost?
Sazaljenje?
Tuga?

Zasto se posle ,,treznjenja,, opet uzme dop?
Zakacila sam se za dop jer mislim da je najgori,a i jedino sto sam svaki dan konzumirala,ali me u svakom slucaju interesuje,zasto?

Modesti,zasto si opet uzela dop?Secas li se situacije?Nemoj odgovarati i rovariti po sebi.Ako mozes hladne glave da se vratis na taj trenutak ok,ako ne,nemoj.
Karakter?
Danas sam bila baš kod DR,doduše nije me to pitao ali pitam ja samu sebe,STALNO,ne znam,jednostasvno ne znam.........ali ono što sam saznala ovih dana(znala sam i prije ali nisam obračala pažnju i uzimala za ozbiljono) a to je: NARKOMANIJA JE KRONIČNA,RECIDIVIRAJUĆA BOLEST...........kažu da heroin menja genetski kod,šifru u mozgu...očito da nešto fali nama koji smo počinili recidiv.....što je to točno ne znam jer sam imala i posao koji volim(doduše u stalnom kontaktu sa dopom) dobru platu,djete,ljubav.........pisajući se sa vama možda sam vam zvučala malodušno,depresivno...i jesam bila ali u biti osječam snagu ali,ALI....UF,OSJEČALA SAM JE I PRIJE I TO ME PLAŠI......treba se dopa plašit...uvijek i na svako mjestu.To ću se definitivno trenirat za uvijek.
Mislite pozitivno,vjerujte u sebe ali ne podcjenite neprijatelja.
zvrky

Post by zvrky »

Zasto? hmmm ,ima li jos nesto u zivotu sto jako jako volis? Recimo ja volim lignje da krkam :D i kada bi mi se desilo da iz nekog razloga ja vise ne smem da ih jedem ja bi prestala ali kad tad bi ih pojela ponovo i vrlo bi cesto o njima razmisljala kako mi se jedu jer ja ih volim to je neki ukus koji meni prija i koji bi mogla da zvacem non stop....e sad ti ovo prebaci u heroin.....bice ti jasnije...
P.S. Jedina je razlika sto mi nece biti lose nakon prestanka konzumiranja lignji a ko zna mozda bi mi i bilo...ne mogu da zamislim da ih vise nikad ne pojedem...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
dete svemira

Post by dete svemira »

:evil:
Misli koje misliš
su život koji živiš.
Ladybird

Re: OVDE SU IZLECENI NARKOMANI KOJI SE BORE ZA DALJI ZIVOT

Post by Ladybird »

Modesty wrote:
cokapeace wrote:Zašto ne "verovati" u to da si izlečen-JA VERUJEM da sam IZLEČENA od heroina(sve mi je gad uzeo)-ali to ne kažem za travu i poooneeekad speed....Ne kažem da je to istina...ALI JE PONEKAD LAKŠE SA VEROM U BOLJE SUTRA!!!
Ahaaa,tako sam čvrsto vjerovala 10g..... i evo se do neki dan ponovo skidala sa dopa.....samo zalejčeni i u cijeloživotnoj borbi smo mi.
ne podcjenjuj neprijatelja,ne pogodri se pred njim.......odnjet će te kao prahhhhhhhh
Sigurnije ti je vjerovat da si slab i bojati se dopa.
Modesty, nebi trebala tako razmisljati. Ti vjeruj da si jaka, najjaca, bori se i uvijek stani iza svojih rijeci. Cijeli zivot je borba.Nemoj klonuti nikada. Naravno da ne treba podcjenjivati neprijatelja, ali budi mudrija i izbjegavaj sukobe sa njim. Vini se.Pametna si. Iskoristi unutarnju potisnutu snagu, spoznaj sebe, osami se malo,popricaj sa sobom, sjeti se ko si ti ........Ne pametujem ti , samo zelim da uspijes , silno to zelim. Nije droga jaca od tebe. Zasto ne skocis sa zgrade ako ti neko kaze?!!!!! Jer volis zivot ipak. Zivi ga, pun je lijepih iznenadjenja. Raduj se svakom novom danu.
Prestani da se samosazaljevas, molim te.
Ladybird

Re: OVDE SU IZLECENI NARKOMANI KOJI SE BORE ZA DALJI ZIVOT

Post by Ladybird »

zvrky wrote:Ja smatram da alkohol uopste nije problem ako ne preraste u alkojolizam :-D Ponekad popiti pa cak se i napiti ne bi trebalo da predstavlja problem u izlecenju ili zalecenju kako god ocete narkomanije, ako to alkoholisanje predje u svakodnevno e to je onda menjanje heroina za alkohol i to onda moze biti veliki problem.
Mislim da je ovo pogresno sto si rekla/o , jer ne treba iz jednog zla prelaziti na gore. Alkohol unistava jetru, zar nekome to treba.Pocne se sa jednom casicom, pa 2,3 ,4, itd , bas kao i sa drogom. Alkohol jeste problem, posebno za bivse ovisnike. Droga se moze zamjeniti aktivnostima, ne mora to biti neki prisilni rad, moze biti i citanje, setanje,plivanje itd. Zivot je cudo, na svakom coscku nas ceka iznenadjenje, nekada i ruzno, ali i to je sastavni dio zivota. :wink:
zvrky

Post by zvrky »

Pa jbt kazem da je normalno ponekad popiti,odes na neku slavu pa popijes pivo ili dva ili casu vina ili dve,ili neki rodjendan koji ces proslaviti uz casu vina sto je to toliki problem,pa cekaj aj mi reci zar to ne rade svi? Pa ipak nemaju problem alkoholizma. Isto sam tako rekla da ako to preraste u svakodnevno napijanje e to je onda veliki problem..ovo sto ja pricam nikako nije alkoholisanje jbg
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Modesty

Post by Modesty »

zvrky wrote:Pa jbt kazem da je normalno ponekad popiti,odes na neku slavu pa popijes pivo ili dva ili casu vina ili dve,ili neki rodjendan koji ces proslaviti uz casu vina sto je to toliki problem,pa cekaj aj mi reci zar to ne rade svi? Pa ipak nemaju problem alkoholizma. Isto sam tako rekla da ako to preraste u svakodnevno napijanje e to je onda veliki problem..ovo sto ja pricam nikako nije alkoholisanje jbg
zvrki srećo,neću,sa oproštenjem da te sjebajem ali mi nismo(bivši ovisnici) kao svi,pa znaš ljubavi da je naša bolest neizlječiva i recidivirajuća....mnogo ali mnogo njih je palo preko čašice......aj neću više na tu temu večeras,tek sam malo došla sebi iz deprice
zvrky

Post by zvrky »

A znammmmmm zato se i nerviram,zar ne mogu da iskontrolisu jebeni alkohol,pa to nije stvar koju mi heroinski ovisnici volimo alo ljudiii,pa ako ne mogu da se drogiram onim sto volim pa necu onda ni sa cim razumes me? Ja nikad nisam preterano volela brzine uvek sam volela polako i laganica,nisam volela ni alkohol preterano, popijem jako retko i zasto bi ja to sada radila? Naprasno sam zavolela sve sto nikad nisam volela? Ma necu bre necu...kmeeeeeeeeee nepravda ... :|
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Modesty

Post by Modesty »

drži se lignji i ćuti tamo.....i meni je teško povjerovat u to jer fakat nikad nisam gortivila cugu ali to potvrđuje tisuće i tisuće primjera
Post Reply