Moj problem

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

iron

Re: Moj problem

Post by iron »

Prije sam se aktivno bavio BB i koristiosam anabolike...od tada vjerojatno krece moja ljubav prema kemiji.
Sada cu opet krenuti u teretanu i poceti kemijat, no bolje i steroidi nego heroin. U subotu napokon idem po cepove....izluditi cu do subote. Ne mogu vjerovati, stanujem u Zg a ne mogu odigrati koji cep, sub ili bilo sta sl. Uzas....
sanela

Post by sanela »

iron wrote:no bolje i steroidi nego heroin.
Haj bogati ovo još jednom pročitaj.
Raznih gluposti i racionalizacija se na forumu može naći, ali ovo je definitivno za top 10 najvećih gluposti...

De ba okani se hepova, subova i drugih sranja, otiđi privatnom ljekaru, nek ti propiše terapiju ako fakat hoćeš da se skidaš i lagano naprijed. Privatni ljekari ne evidentiraju svoje pacijente nigdje, ne treba ti ni osiguranje, ni knjižica ni ništa. Samo keš ponesi i to je to. I, naravno slijedi upute. Nemoj zloupotrebljavati terapiju.

Sa srećom.....
iron

Post by iron »

Kada sam uzimao steroide bar se nisam svako jutro budio i razmisljao o tome kako cu doci do love za dop...ili kako cu doci do cepova, subova i sta ja znam sta sve ne....razmisljao sam samo kaoliko cu taj dan unesti proteina u sebe...hehehe... :-D
Nego, dali mi netko moze preporuciti dobrog privatnog doca u Zg i koje su otprilike cijene kod njih?
Modesty

Post by Modesty »

iron wrote:Kada sam uzimao steroide bar se nisam svako jutro budio i razmisljao o tome kako cu doci do love za dop...ili kako cu doci do cepova, subova i sta ja znam sta sve ne....razmisljao sam samo kaoliko cu taj dan unesti proteina u sebe...hehehe... :-D
Nego, dali mi netko moze preporuciti dobrog privatnog doca u Zg i koje su otprilike cijene kod njih?
ukucaj na googlu imenik telefonski od privatnih lječnika..popričaj sa par njih
iron

Post by iron »

Mislim da se nismo razumjeli. Vjeruj mi vec sam trazio po netu privatne klinike po Zg, a ono sto me zanima je dali je netko od vas bio kod nekoga privatnoga doca u Zg ili dali zna nekoga tko je uistinu ok.
netko

Post by netko »

nisi mi jasan, izgleda da se ti jos ne zelis rijesiti kemijskog osjecaja i da jednostavno zelis "nesto" da unosis u sebe, "rijesio" si se dopa jer znas da je totalno los pa sad citavo vrijeme pises o nekim zamjenama...
Ili samo zavaravas samog sebe??? :?
....Ipak bit će bolje, naucila sam nesto iz proslosti one....
iron

Post by iron »

Ne zelim ovdje sada razgovarati o BB i AAS. Samo vas molim da mi preporucite dobroga privatnog doca u Zg da se rijesim i hepova i subova i bilo cega sto ima veze sa dopom. Ne zelim se buditi svako jutro i razmisljati kako doci do neke kemije....usitinu mi je dosta toga. Trenutno imam toliko love kod kuce da bih se mogao rokati sa dopom mjesecima, ali uistinu to ne zelim. Nije mi jednostavno svaki dan gledati toliku lovu, a meni se roka.... Znaci, da se hocu drogirat novac mi trenutno ne bi predstavljao problem i ne skidam se zato sto nemam trenutno love, vec zato sto mi se uistinu vec gadi sve to. Da n bi bilo zabune...nisam neki "lovator" vec sam digao neku lovu u banci...kreda naravno.
Dakle, ako itko zna dobrog privatnoga doca molio bih da mi se javi...ako ne ovdje, onda bar na PM.
Unaprijed zahvaljujem.
Modesty

Post by Modesty »

iron wrote:Ne zelim ovdje sada razgovarati o BB i AAS. Samo vas molim da mi preporucite dobroga privatnog doca u Zg da se rijesim i hepova i subova i bilo cega sto ima veze sa dopom. Ne zelim se buditi svako jutro i razmisljati kako doci do neke kemije....usitinu mi je dosta toga. Trenutno imam toliko love kod kuce da bih se mogao rokati sa dopom mjesecima, ali uistinu to ne zelim. Nije mi jednostavno svaki dan gledati toliku lovu, a meni se roka.... Znaci, da se hocu drogirat novac mi trenutno ne bi predstavljao problem i ne skidam se zato sto nemam trenutno love, vec zato sto mi se uistinu vec gadi sve to. Da n bi bilo zabune...nisam neki "lovator" vec sam digao neku lovu u banci...kreda naravno.
Dakle, ako itko zna dobrog privatnoga doca molio bih da mi se javi...ako ne ovdje, onda bar na PM.
Unaprijed zahvaljujem.
Skini se nasuvo pa ćemo ti reći!
iron

Post by iron »

Modesty wrote:Skini se nasuvo pa ćemo ti reći!
Hehehe...znas i jesam jednom tako bio cist par mjeseci. Mama me zakljucala u sobu i nije me van pustila...hehehe...skoro sam skrenio, no nakon 2 tjedna mi je bilo ok. Sada vise nisam u mogucnosti tako nesto izvesti, jer vise ne mogu biti kod kuce toliko dugo...posao znas....a na ovome poslu ne mogu lagati zasto me nema...odmah traze papire od doca i mali milijun stvari.
No, sutra idem po ljek i to privatno...opet cu proci brdo kilometara radi toga. Nadam se da me razumijete...a znam da razumijete....
Modesty

Post by Modesty »

iron wrote:
Modesty wrote:Skini se nasuvo pa ćemo ti reći!
Hehehe...znas i jesam jednom tako bio cist par mjeseci. Mama me zakljucala u sobu i nije me van pustila...hehehe...skoro sam skrenio, no nakon 2 tjedna mi je bilo ok. Sada vise nisam u mogucnosti tako nesto izvesti, jer vise ne mogu biti kod kuce toliko dugo...posao znas....a na ovome poslu ne mogu lagati zasto me nema...odmah traze papire od doca i mali milijun stvari.
No, sutra idem po ljek i to privatno...opet cu proci brdo kilometara radi toga. Nadam se da me razumijete...a znam da razumijete....
Oprosti ali te ne razumijem....i ne vidim tu ništa smješno,sve je to jako,jako žalosno...to ta ti misliš učiniti
Post Reply