Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
Citam ja
Dugo vec ne koristim nista i sa ove distance vise mi ne smeta da citam i pratim desavanja drugih zavisnika pa sam se nasla i na ovom forumu.
Procitala sam nekih 20-ak strana tvoje ispovesti, htela par puta da ti odgovorim na pocetne postove ali sam shvatila da ti je sigurno to vec neko rekao na nekoj od 43 strane
Drago mi je da si se skinula, da si cista 3 godine. Znas kako kazu, sto duze to bolje jer sve sto ti je pre bilo nenormalno sad ti je normalno i obrnuto.
Ma ne znam vishe sta je bolje ,pravo da ti kazem nemam ni vremena o tome previse da razmisljam,ja sam se prepustila zivotu...danas sam bas komentarisala da ja ustvari zivim previshe brzo za moje kapacitete ne mogu vise da postignem sve sto bi htela a vremena za spavanje mi ostaje sve manje ahhahahahahha na kraju necu ni spavati kad bi svi ti ljudi oko mene znali koliko ja volim da spavam....Nije mi vise bitno ni koliko sam cista,potpuno sam dezorijentisama,i onda mi se u sred grada u sred bela dana bez nekog specijalnog povoda pojavi takva rovchina da ocu na dupe da padnem i sad aj jel mozes ti da mi objasnis zasto mi se takve stvari desavaju? Ajde nova si mozda imas neko pametno objasnjenje posto sam ja pokusavala da nadjem neki odgovor koji nece biti glup al mi ne ide bas najbolje,pozdrav
NEKO TO OD GORE VIDI SVE! Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Nemam neko pametno objasnjenje ali imam predlog, samo ne znam koliko je pametan
Uspori malo. Postavi sebi ciljeve ali po nekom redosledu na osnovu prioriteta, onda ih redom resavaj i postizi. To bi trebalo da ti pomogne da se bolje orijentises u svom zivotu i da si manje preopterecena. Koliko sam razumela ti sada radis na vise planova/ciljeva odjednom, hoces sve i svasta da postignes i uradis, i onda se odjednom osecas izgubljenom...Mislim da to nije direktno vezano sa proslim uzimanjem droge, da je to od nacina zivota koji zivis. Probaj ovo sto sam ti rekla, ako hoces
Zvrky, mislim da je ovaj Aleksandrin prijedlog jako dobar, jer ulažeš previše energije na različite strane, a ne možeš da vidiš rezultate onog što radiš, jer ne stižeš ništa da završiš. I onda ne znaš kuda ćeš prije... Ako voliš da spavaš, onda si napravi dovoljno vremena da se naspavaš. Opusti se malo, isplaniraj šta je prioritetno i rješavaj jedno po jedno. Nije dobro da si dezorijentisana Inače, pozdravljam te, nisam odavno
Ma ja sam trazila odgovor na pitanje zasto me tako pukne rovac kad ja stvarno nemam vremena za njega samo mi mozak pomeri . Ovo sto ste mi predlozile nije losa ideja ali ja ne znam kako sad da usporim kad sam se zaletela ko manijak ,bojim se ako se zaustavim da cu stati u totalu kod mene ti je sve iz krajnosti u krajnost,sanela se sigurno seca koliko mi je bilo dosadno i iz te dosade sam kukala ovde 24h nisam znala sta cu sama sa sobom a sad nesto potpuno drugacije,drugaciji zivot skroz...mozda je to iz razloga sto ja volim promene i jako brzo mi svari dosade sta god ja radila i cime god se bavila,e sad moji ciljevi vise nisu sitni kao pre ,pre su mi zelje bile male i vrlo lako sam ih ispunjavala uz jako malo truda sada to vise nije tako,sve je poraslo...ja sam porasla..odrasla kako god...i ne mogu te svoje zelje da sprovedem u delo tek tako,potrebno je mnogo truda i mnogo rada i sad ako ja usporim onda to necu uspeti ili mozda hocu ali kroz mnogo vise godina nego sto sam ja kao isplanirala Plasim se da od prevelike zelje da neke stvari ispunim ne sjebem sve sto sam zapocela...i jednostavno se plasim da usporim,plasim se da cu sve zaustaviti,plasim se recidiva jer ako do njega dodje ikada to ce biti moj kraj svega,a do njega moze doci iz zelje za odmorom i opustanjem otkud znam vise ....plasim se eventualne lose buducnosti koju ne zelim da zivim i iz tog razloga se plasim da usporim...
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Zelje su, kad si junk, stvarno mizerne u odnosu na ono kad se svuces i skapirash da zivot nije kao poljem preci. Nego jedna mnogo zajebanija stvar. Zato Zvrx - Ne Usporavaj. A - pa malo smo vremena upucali na gluposti. Valja nadoknaditi. A i sanjati san nije isto sto ga i ostvariti.
Ja se izvinjavam zbog mojih nebuloznih misli iskazanih na ovoj temi.
Pozdravljam.
Ma ne moraš usporavati, samo se organizuj tako da imaš vremena i za odmor... jer ti se rovac može javljati kako bi te "upozorio" da nešto nije OK. Ovdje i sada... Skontaj šta bi to moglo biti.
Ali, vjeruj mi nije se lako izorganizirati. Ja poslije skakanja cijeli dan na poslu, dođem kući i nastavim raditi za Udruženje, odgovaram na poruke, mailove, pratim forum, pa onda još posla kući ponesem... Looodilo. Ali meni je to zabavno. Uvijek se nešto dešava, nikad nije dosadno. Dosada bi me ubila imam osjećaj. Ali kad se dočepam vikenda cijeli dan prespavam. A naredna tri vikenda sam na seminarima koje vodim... Tako da mogu zamisliti da si i ti zvrky u trci i frci. Meni je ovo sve postao način življenja...
Pa pokusavam,pokusavam da nadjem najbolje resenje,isprobavam pa cu videti koja mi varijanta najvise odgovara,ja bi najvise volela da mogu na sve strane
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
zvrky wrote:Pa pokusavam,pokusavam da nadjem najbolje resenje,isprobavam pa cu videti koja mi varijanta najvise odgovara,ja bi najvise volela da mogu na sve strane
zvrky, hajmo se ti i ja klonirati, pa da možemo odjednom sve raditi i završavati hehe