Coki, rekla si mi da ti se ne zahvaljujem, ali ja ipak moram jer si uz mene i daješ mi tačno one riječi koje su mi potrebne u ovim trenutcima........danas sam sjedila u radni, i počela ludilo plakati.....i samo zatvorim radnju i legnem grcajući od suza, znači danas od 3 sata pa do maloprije, na svu sreću suze su presušile, i danas zovem ti ja tatu da ode kod mog zubara i odnese mu nešto love, jer smo se dogovorili da plaćamo na rate, i stari ti je mene pogrešno čuo i mislio da mu ja tražim lovu da odnesem, ma niđe veze ja onako ležim sjebana, depresivna i on mi upada u sobu i govori kako me nije stid tražiti lovu, on psuje, galami, jebe razjebe, ma jedna glava hiljadu jezika....ma nije mi gudra ni u malom mozgu, majke mi, ali ko će to hajvanu dokazati

i nja mu pokušavam reći i dokazati da je vrijeme da se čpvjeku plati, ma jok on mene ne sluša, samo nastavlja urlati i govoriti mi najružnije stvari kako sam ja nezahvalna, kako ih ne shvaćam da i oni imaju svojih problema.....bla bla.....Glumim dobru i nasmijanu ćerku a u glavi pravi kuršluz.....kaže stara pa bila si ok. zadnjih dana, šta je odjednom, sumljiva si mi, ma niđe veze,,, kako da im objasnim da mi se to dešava svaki 2 3 dan ali stručno krijem da ih ne bih sekirala......nisam nimalo dobro, nisam sekunde.... čak sam joj rekla da ću otići iz kuće ako se ovako situacija nastavi, mislim na to što mi ništa ne vjeruju.... pa barem sam do sada svojim normalnim ponašanjem zaslužila malo povjerenja, ma jok kod mojih tvrdoglavih staraca ništa ne pali.....stvarno jedva podnosim ovu situaciju... ako se ovako nastavi svisnut ću ili ću uraditi najveću glupost na svijetu, ma ne smijem ti reći draga šta mi pada na pamet......a to omaložavanje sebe, joj ne znam stvarno šta bih na to rekla.....ma volim ja sebe i poštujem donekle..... ali loši trenutci me izjedoše......a ova terapija što je pijem je obično sranje, glupi antidepresivi, ja u ovakvim govnima trebam nešto jače..... sigurno sam zbog toga nekada ovako labilna i loša.....ali su mi te tableturine nametnute, pa jebo te jači je andol...... a trpim ih samo ne znam dokle, vjeruj mi...... starci su mi zajebani do bola.... ali hvala bogu ja i jesam jezikara pa odbrusim i kažem šta mislim i zalupim vratima..... ali nije uvjek tako nekad nemam snage pa ih samo saslušam i kažem kad su pri kraju hajd kifla iz sobe dosta vas je,vi bi do ujutro..... valjda ću se poslije ovoliko riječi osjećati bolje... odoh zapaliti cigar..... pusaaaa