moj novi topic
- joesspappa
Re: moj novi topic
Mislim da je sve ovo vec apsolvirano pre jedno 6 meseci, ako se ne varam. Ponovo zacarani krug...
Nece da radi test... zashto? Zar nije dovoljna njegova rec. E pa nazalost nije... Jos mnogo vremena treba da prodje da bi se samo rec vrednovala. Azra, shta da ti kazem, sto vec ne znas... osim cuvaj se!!!
Nece da radi test... zashto? Zar nije dovoljna njegova rec. E pa nazalost nije... Jos mnogo vremena treba da prodje da bi se samo rec vrednovala. Azra, shta da ti kazem, sto vec ne znas... osim cuvaj se!!!
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
- STELAMARIS
Azra, recu cu ti isto sto i Joesspappa, cuvaj se i gledaj sebe. Sta to jos treba da uradis da bi se tvoj momak dozvao pameti, sta? Divim se tvom strpljenju koje imas, izvini, ali ovaj tvoj momak to NE ZASLUZUJE, bar ne za sada. Necu ti nikakve savjete davati, potpuno su nepotrebni, znas ti sama sta treba da uradis.joesspappa wrote:Mislim da je sve ovo vec apsolvirano pre jedno 6 meseci, ako se ne varam. Ponovo zacarani krug...
Ne daj se, brini o sebi jer si se mnogo istrosila pomazuci momku koji to sve gazi i na kraju te pravi budalom. Hej, nece da se testira i trazi da ti njemu vjerujes na rijec, k'o biva ako ga volis, vjerovaces mu. Kako podlo i lukavo, ne budi ovca sa nicka da te dalje pravi budalom!
Zao mi je, strasno mi je zao, ja se ponadala da ste stali na zelenu granu, da ce vam krenuti na bolje.....
Sto me ne ubi, ucini me jacim!
Ziv pas vrijedi vise nego mrtav lav!
znam ljudi moji, i ja bih vjerovatno otisla, ali kako? prvo volim ga uzasno, drugo, bila sam bolesna (opasno) 15 dana, bila sam kod njega, on me je na rukama nosio, lijecio me, vodio me doktroru, pravio mi da jedem, maksimalno me je pazio i njegovao, kao da sam beba. kako da ja njemu ne pomognem ako ima problema? i eto zadnja 2-3 dana sam primjetila neke promjene kod njega u ponasanju. mislim, i prije toga sam mnogo sumnjala, ali ova tri dana kao da su potvrdila te moje moje sumnje. jos kad je rekao da nece da radi test......mislim, ne gazi on mene, ne zelim da ovo niko pogresno shvati, meni je pored njega divno, ali me uzasno boli AKO se drogira. ovo "ako" pisem zbog njega. ne mogu ja da sjedim pored njega i gledam kako se truje, kako tone u neki drugi svijet...to me razara. i zelim mu pomoci ali ne znam kako, jednostavno ne znam. rekla sam da bih ga ostavila, a nisam. mislim da mu jos uvijek mogu pomoci. samo jos ne znam kako.
PDT_Love_07
Pomozi mu time sto ces da se maknes od njega...a i sebi ces time pomoci...neka se malo dovede u red ,nek razmisli sta zeli od svog zivota,ako te iole voli potrudice se da svoj zivot dovede u neku koliko toliko normalu.
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
- STELAMARIS
Zrky mi je 'otela' slova sa tastature, htjedoh ti i ja ovako ili vrlo slicno reci. I znas sta jos Azra, nisam mislila da te on gazi, nisam tako ni rekla, vec da gazi i ne cijeni sve sto si ti ucinila za njega i pomagala mu. A to su razlicite stvari. Evo kazes da te je pazio i njegovao 15 dana dok si bila bolesna. To je za svaku pohvalu i mislim da to pokazuje koliko je on dobar covjek u dubini svoje duse. Da li to znaci da on tebe voli koliko i ti njega, to je vec neko drugo pitanje. Ako te stvarno voli, prestace se drogirati i nece vise raditi stvari koje tebe bole.zvrky wrote:Pomozi mu time sto ces da se maknes od njega...a i sebi ces time pomoci...neka se malo dovede u red ,nek razmisli sta zeli od svog zivota,ako te iole voli potrudice se da svoj zivot dovede u neku koliko toliko normalu.
Ali njega to ne boli, njemu je lijepo, DOP ga usrecuje i on je zadovoljan i sto te ne bi pazio, a tebi je lijepo biti sa njim, kad on na taj nacin pokazuje prema tebi ljubav. Ako je to tebi dovoljno, e onda ne znam, ti vidi gdje si i kako dalje.....
Sto me ne ubi, ucini me jacim!
:smt073 muka mi je vise od mene same
necu otici od njega, odlucila sam da cu biti uz njega i pomoci mu koliko budem imala snage. kolebala sam se, ali sam shvatila da mu zelim pomoci. pa sta bude neka bude.
necu otici od njega, odlucila sam da cu biti uz njega i pomoci mu koliko budem imala snage. kolebala sam se, ali sam shvatila da mu zelim pomoci. pa sta bude neka bude.
PDT_Love_07
Uffff...mila...znaš li šta mi radiš...bukvalno si mi vratila film jedno 3 god unazad...Bože,koliko zvučiš poput mene nekad,naoružana nadom ,voljom ,ljubavlju...i bolom..Zato ti ja ne mogu reći : Ni ,NE RADI TO,...Ni BORI SE...
::Ja ti opet samo kažem...Kakva god da je tvoja borba-ne prepuštaj se nikada bolu,i NIKAD;ALI-NIKAD NE DOZVOLI SEBI ,NI NJEMU ,NI DOPU - DA TI ZAVRŠIŠ KAO ŽRTVA SVOJE ODANOSTI I LJUBAVI !..Nemoj praviti moju grešku...molim te...
Drži se... :goodman:
::Ja ti opet samo kažem...Kakva god da je tvoja borba-ne prepuštaj se nikada bolu,i NIKAD;ALI-NIKAD NE DOZVOLI SEBI ,NI NJEMU ,NI DOPU - DA TI ZAVRŠIŠ KAO ŽRTVA SVOJE ODANOSTI I LJUBAVI !..Nemoj praviti moju grešku...molim te...
Drži se... :goodman:
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
ma ne sikiraj se prosla sam svoju krizu identiteta, ali ipak, hvala ti mnogo.
PDT_Love_07
Ali ti mu odmazes i u stvari postajes njegov saucesnik u drogiranju, kako ti nije jasno. Ti mu ne mozes pomoci ostajanjem, pomogla bi mu samo kada bi otisla...On ce i dalje imati privid kako cela situacije i nije toliko strasna a njemu sada bas treba drugacija poruka-da se sve oko njega rusi i da ostaje sam. Samo u takvim okolnostima moze pozeleti iskreno da se leci. A kako mislis da mu pomognes?
SAMO CEO ŽIVOT...