Sto mu ne bi rekla Zvrki.Ja kao laik,moradoh naucit svega i svasta,a neko ovdje dodje da filozofira o caronim koktelima infuzije.Tacno da se infuzija daje u prvoj etapi lijecenja,ali njeno dejstvo nikako ne moze biti vracanje mozga u stanje prije konzumacije droge,a jos manje odstranjivanje crva iz mozga.
Ovdje,na Univerzitetu Me Gill,istrazivacki tim je poceo da radi tretman laserom,sa pacijentima koji su zaita daleko otisli i koji su potpisivali svojevoljno saglasnost za takav zahvat.Covjek iz Bosne,cetrdesetih godina,pristupio je takvom zahvatu i cist je ves cetvrtu godinu.Dugo je konzumirao marihuanu,da bi ovdje zavrsio na igli.On mi je rekao da se poslije zahvata laserom na odredjenom centru mozga kod njega izbrisala ta jaka zelja ,da je mirniji ,organizovaniji,ali i da je sa emocijama generalno drugaciji.
Ja sam naucila da samo jacanjem duha covjek moze da se bori sa crvom,a nikako nekim carobnim koktelima,pa taman bili i ruski.Covjek koji je u dodiru sa drogom,profesionalno,morao bi to da zna.Sav proces koji se dogadja u zutom tijelu,izmedju malog i srednjeg mozga,morao bi da bude shvatljiv jednom profesionalcu ,koji radi u jednoj takvoj ustanovi.Crv se javlja kao posljedica trajnog ostecenja mozga u dijelu zutog tijela ,posebno,jer ono nije vise fleksibilno kao ranije,zgrceno je i samo ga dop moze rasiriti.Tako dolazi do neravnoteze izmedju emocionalne i svjesne strane ,sfere mozga, i covjek se ne osjeca dobro.
dr Vorobjov?????????????
Re: dr Vorobjov?????????????
Eto jana je dala opsirniji odgovor na neke stvari nego covek koji zastupa jednu onoliku ordinaciju ...svaka cast jana
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Vidi,Zvrki,znanje je uvijek bilo oruzje i bit ce.Kad ti znas sta se zaprvo dogadja,lakse ti je razraditi strategiju borbe.Uzmi alkohol,dop,tabletu za smirenje,zuto tijelo,kao most izmedju svjesne i emocionalne strane reaguje sirenjem,i ti se osjecas dobro.Kad je ono zgrceno,kruto,nefleksivilno,nema tog impulsa da ga pokrene prirodno,ti si lose.
Cijeli tretman oslobadjanja,jeste stanje detoksinacije ,kao impulas organizmu da se vrati u prirodno stanje,tretman vitaminima da se ustabili nervni sistem,ali je posebno pitanje,kako ojacati duh da se bori sa ostecenjem zutog tijela u mozgu.Ljudi jacaju duh radom,meditacijom na neku molitvu,i uopste nije vazno na koju i ciju molitvu se usresredjuju.Bitno je da ojacaju,ma gdje ,ma skim,i ma kako.
Svjedocim o iskustvima zapada,jer me to zlo snaslo ovdje,a moglo je i tu.Svejedno.Timovi profesionalaca bave se ljudima koji zele da se vrate u normalan zivot.Nije da nema pomaka ,ima,ali ima i puno manipulacije.Nema bezbolnog oslobadjanja carobnom infuzijom i vracanja mozga u prvobitno stanje.To je grijeh ljudima iznositi takve cinjenice,i podgrijavati nadu u tom smijeru.To je vrlo bizarno ,predstavljati se u ime neke kuce ovdje,i svojim izjasnjenjem pokazati da nemas nimalo predznanja,a kamo li znanja po pitanju u kojem se predstavljas kao neki autoritet.
Cijeli tretman oslobadjanja,jeste stanje detoksinacije ,kao impulas organizmu da se vrati u prirodno stanje,tretman vitaminima da se ustabili nervni sistem,ali je posebno pitanje,kako ojacati duh da se bori sa ostecenjem zutog tijela u mozgu.Ljudi jacaju duh radom,meditacijom na neku molitvu,i uopste nije vazno na koju i ciju molitvu se usresredjuju.Bitno je da ojacaju,ma gdje ,ma skim,i ma kako.
Svjedocim o iskustvima zapada,jer me to zlo snaslo ovdje,a moglo je i tu.Svejedno.Timovi profesionalaca bave se ljudima koji zele da se vrate u normalan zivot.Nije da nema pomaka ,ima,ali ima i puno manipulacije.Nema bezbolnog oslobadjanja carobnom infuzijom i vracanja mozga u prvobitno stanje.To je grijeh ljudima iznositi takve cinjenice,i podgrijavati nadu u tom smijeru.To je vrlo bizarno ,predstavljati se u ime neke kuce ovdje,i svojim izjasnjenjem pokazati da nemas nimalo predznanja,a kamo li znanja po pitanju u kojem se predstavljas kao neki autoritet.
Eh..Jana...ali ovo je Balkan....A mi Balkanci im dodjemo kao pećinski ljudi...Šta li su pomislili :" Pa naći će se neka ovca za šišanje !"
Problem je u tome-"draga kliniko" što i suovisnici i ovisnici-kada ne znaju više šta da rade rešenje traže-u ZNANJU i poznavanju materije koja ih "muči".
Tako da većina nas zaglavi na danonoćnom čitanju i izučavanju stručnih literatura i traganju za novim metodama lečenja-ALI NISMO OVCE!
I NISMO NI GLUPI NI LUDI!
Bila sam i suovisnik(oko 3 god.) i ovisnik (skoro 6 mes.-na oko 5 GR DNEVNO-BILA SAM ZOMBI KOJI HODA i pokušava da se ubije PRAHOM koji mi je rasturio celu porodicu),pročitala sam sve živo što o ovom problemu može da se nadje...zato nemam nameru da svoje vreme bacam na ovoj temi,jer ima mnogo ljudi kojima i jedna reč(kao i meni samoj kada sam "došla"ovde) može pomoći puno više od te vaše izvikane,preskupe klinike sa VEOMA sumnjivim metodama lečenja !

Problem je u tome-"draga kliniko" što i suovisnici i ovisnici-kada ne znaju više šta da rade rešenje traže-u ZNANJU i poznavanju materije koja ih "muči".
Tako da većina nas zaglavi na danonoćnom čitanju i izučavanju stručnih literatura i traganju za novim metodama lečenja-ALI NISMO OVCE!
I NISMO NI GLUPI NI LUDI!
Bila sam i suovisnik(oko 3 god.) i ovisnik (skoro 6 mes.-na oko 5 GR DNEVNO-BILA SAM ZOMBI KOJI HODA i pokušava da se ubije PRAHOM koji mi je rasturio celu porodicu),pročitala sam sve živo što o ovom problemu može da se nadje...zato nemam nameru da svoje vreme bacam na ovoj temi,jer ima mnogo ljudi kojima i jedna reč(kao i meni samoj kada sam "došla"ovde) može pomoći puno više od te vaše izvikane,preskupe klinike sa VEOMA sumnjivim metodama lečenja !
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
Ma ja nikad nisam citala nikakve literature jednostavno se ucim na sopstvenom primeru,nikakva literatura me ne moze ubediti u suprotno od onoga sto mi se desava,ona moze pomoci suovisnicima da shvate sta se ustvari desava (delimicno da shvate) u glavama ovisnika i kako se postaviti prema takvoj vrsti problema,od dva zla biraj manje eto to je to....
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
-
Pacijent se dovodi u stanje sna i sugestivnom metodom se utice na podsvest tako da se uklanja rovac i covek postaje nezainteresovan za narkotike.zvrky wrote:Aj ti to veliki doktore malo pojasni ,napisao si dve receni a nista nisi rekao njima!!!Niti si konkretno odgovorio na nasa pitanja ja stvarno ocekujem neki odgovor????![]()
:smt044 :smt044 :smt044 :smt040 :smt044 :smt044 :smt044 beeeeee,beeeeeeeeeeeeeeee,beeeee !!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
This must be a bad trip
Ma kakav doktor ljudi, ovaj nas bre zeza...Kapiram da je nekom nogo dosadno kuci, pa ovde ubija vreme. A i terminologija mu je bas strucna...
SAMO CEO ŽIVOT...
Dr Vorobjov,posjetila sam Vas web sit,i ostala i dalje skeptik.Vi ste toliko neuvjerljivi u vasem predstavljanju,da cu uzeti svoje vrijeme i posjetiti vasu kliniku ovdje u Kanadi ako mi kazete gdje ona postoji.
hahahaha,ma ne zeza se sale ex, covek je alkos, malo je i Brljiv, a ne da ne zna nista o gudrama, ....ma to je strasno.....(ako je to taj na koga ja mislim, a mislim da jeste)!!!
Ajde malo i ja....
IZ PRVE RUKE! JA LICNO !!!!
Bio je to jako dobar dop....Dugo ga nisam uzimao, dodjoh u Bg poslom, na ulici sretoh djavola, ajd ima nesto ok, ajd.....
A posao sam BAS U TU KLINIKU, POSLOVNI SASTANAK....
Trudio sam se da ne stondiram bas pred njima, ali posle nekih 30 minuta, shvatio sam da nema potrebe...Opusteno brate....
(kasnije se proculo da sam dosao PIJAN na sastanak) !!!!????!!!!! Oni ne mogu ni da provale osobu koja je drogirana, pa kako ondah da je lece?
Naravno, od posla nista, ne zbog "pijanstva", vec zbog izuzetno lose organizacije , njihove, naravno....
Ne odgovaraju na mailove, (jer slabo znaju da koriste comp), poceli sto poslova, ni jedan zavrsili nisu...
Ljudi ne znaju gde biju, u paranoji su zescoj, jedan koji radi za njih je alkos, prica 100 na sat , nepovezano....
Narucuje ketamin preko mobilnog.....Meni prica o ketaminu ( pa mnogo para sam uzeo na ket, i sam ga cesto upraznjavao...)
Prica mi bajke o ketaminu, slatko sam se smejao....
Glavni baja u rusiji je bivsi ruski vojni doktor !!!???!!!
Nakon izlaska iz klinike, naidje i drugi djavo, kaze ima dobru vuju, ajd, ajd...Poceo sam i da tripujem tada da rusi nisu poslali ljude da ovde experimentisu na jadnim nama
Tada nisu imali nikakve papire od ministarstva....Ne verujem da ih i sada imaju...
Imaju 1 neuropsihijatra, anasteziologa i jos cini mi se 2 sestre.....Da ne poverujete ljudi, za otvaranje ovakve ustanove potreban je samo neuropsihijatar i anasteziolog!!!Cini mi se da bih ja imao vise iskustva i uspeha u lecenju, dajte mi samo prostor i ta dva satro doktora...
:):)
Telefon zvoni, ljudi se raspituju...Traze pomoc...Ovaj im prica bajke, odredjuje cifru od ruke, onako, pa dobro, moze i na 2. nacin, za 10 dana toliko i toliko....
Negde su na kraju zemuna, nigde prirode, male sobice (u rusiji je teretana, bazen, bilijar, suma, drvece, isl..>).Ovo mi je pre licilo na neki mali zatvor...Inace, kuca je iznajmljena, nije pravljena u te svrhe, jednostavno iznajmljena...
Ono sto me najvise interesuje je ta fora tajnovitosti lecenja....Da li je to dozvoljeno? Po nasem zakonu, po bilo kom zakonu? Kao, mi smo provalili foru, pa zbog konkurencije...Izvini majstore, ali ako vec oces da experimentises na meni, imam pravo da znam sa cim experimentises...!
Mnogo su smesni, uzimaju pare , velike pare, ni na sta...
Moja drugarica je bila bas tamo, u rusiji kod tog drVor.
Visdeo je pre par meseci....Video i da joj izbacio crva:( hhahahaah Strasno!!!
Iskreno, da neko hoce da se potrudi malo i posalje im neke inspekcije, bili bi zatvoreni za 2 dana ! U to se smem kladiti, jer suvise sam "dobar" sa dr.Voroblj.U ostalom, nemaju strucno osoblje....Rade neke debele ruskinje koje ne razumeju srpski!!!??? A da, imaju i prevodioca...cccccc
Ma zaboravite na ove, ko da ne postoje...Bolje ce te pomoci sami sebi nego dati silne pare na ove...
EEEjjjj, za te pare bi obiso celu evropu....
Pa sama pomisao na to bi mi izbacila crva...
Dobro, u Amsterdamu bi se malo opustio uz kaficu i neku njihovu, domacu...ccccc
ma strasno....
Ajd Uzdravlje!
Ajde malo i ja....
IZ PRVE RUKE! JA LICNO !!!!
Bio je to jako dobar dop....Dugo ga nisam uzimao, dodjoh u Bg poslom, na ulici sretoh djavola, ajd ima nesto ok, ajd.....
A posao sam BAS U TU KLINIKU, POSLOVNI SASTANAK....
Trudio sam se da ne stondiram bas pred njima, ali posle nekih 30 minuta, shvatio sam da nema potrebe...Opusteno brate....
(kasnije se proculo da sam dosao PIJAN na sastanak) !!!!????!!!!! Oni ne mogu ni da provale osobu koja je drogirana, pa kako ondah da je lece?
Naravno, od posla nista, ne zbog "pijanstva", vec zbog izuzetno lose organizacije , njihove, naravno....
Ne odgovaraju na mailove, (jer slabo znaju da koriste comp), poceli sto poslova, ni jedan zavrsili nisu...
Ljudi ne znaju gde biju, u paranoji su zescoj, jedan koji radi za njih je alkos, prica 100 na sat , nepovezano....
Narucuje ketamin preko mobilnog.....Meni prica o ketaminu ( pa mnogo para sam uzeo na ket, i sam ga cesto upraznjavao...)
Prica mi bajke o ketaminu, slatko sam se smejao....
Glavni baja u rusiji je bivsi ruski vojni doktor !!!???!!!
Nakon izlaska iz klinike, naidje i drugi djavo, kaze ima dobru vuju, ajd, ajd...Poceo sam i da tripujem tada da rusi nisu poslali ljude da ovde experimentisu na jadnim nama

Tada nisu imali nikakve papire od ministarstva....Ne verujem da ih i sada imaju...
Imaju 1 neuropsihijatra, anasteziologa i jos cini mi se 2 sestre.....Da ne poverujete ljudi, za otvaranje ovakve ustanove potreban je samo neuropsihijatar i anasteziolog!!!Cini mi se da bih ja imao vise iskustva i uspeha u lecenju, dajte mi samo prostor i ta dva satro doktora...

Telefon zvoni, ljudi se raspituju...Traze pomoc...Ovaj im prica bajke, odredjuje cifru od ruke, onako, pa dobro, moze i na 2. nacin, za 10 dana toliko i toliko....
Negde su na kraju zemuna, nigde prirode, male sobice (u rusiji je teretana, bazen, bilijar, suma, drvece, isl..>).Ovo mi je pre licilo na neki mali zatvor...Inace, kuca je iznajmljena, nije pravljena u te svrhe, jednostavno iznajmljena...
Ono sto me najvise interesuje je ta fora tajnovitosti lecenja....Da li je to dozvoljeno? Po nasem zakonu, po bilo kom zakonu? Kao, mi smo provalili foru, pa zbog konkurencije...Izvini majstore, ali ako vec oces da experimentises na meni, imam pravo da znam sa cim experimentises...!
Mnogo su smesni, uzimaju pare , velike pare, ni na sta...
Moja drugarica je bila bas tamo, u rusiji kod tog drVor.
Visdeo je pre par meseci....Video i da joj izbacio crva:( hhahahaah Strasno!!!
Iskreno, da neko hoce da se potrudi malo i posalje im neke inspekcije, bili bi zatvoreni za 2 dana ! U to se smem kladiti, jer suvise sam "dobar" sa dr.Voroblj.U ostalom, nemaju strucno osoblje....Rade neke debele ruskinje koje ne razumeju srpski!!!??? A da, imaju i prevodioca...cccccc
Ma zaboravite na ove, ko da ne postoje...Bolje ce te pomoci sami sebi nego dati silne pare na ove...
EEEjjjj, za te pare bi obiso celu evropu....
Pa sama pomisao na to bi mi izbacila crva...
Dobro, u Amsterdamu bi se malo opustio uz kaficu i neku njihovu, domacu...ccccc
ma strasno....
Ajd Uzdravlje!
->
Unsuccessfully Coping With The Natural Beauty Of Infidelity<-
Unsuccessfully Coping With The Natural Beauty Of Infidelity<-