POMOC,PLEASE JER PSIHA ME UBIJA!!!

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

davor

Re: POMOC,PLEASE JER PSIHA ME UBIJA!!!

Post by davor »

Znaci imas broj,prva liga ,sale je legenda!!Hajde samo tako nastavi uz tebe smo!!!
Najbolje stvari u zivotu su besplatne!
marko PSY

Post by marko PSY »

Samo da vam se javim da sam o.k. i da sam od petka na listi cekanja za Reto centar.Nadam se da cu izdrzati do poziva a o ostalim problemima se trudim da sto manje razmisljam jer mislim da je prvo resenje bez koga su ostala nemoguca odlazak u Reto centar!!!
Pozdrav svima i drzite se !!!! :D
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

Pozdrav i tebi druže, kako se osjećaš, ide li išta na bolje :?: :?: :?: :D :D :D :D :D i ja sam uz tebe
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
marko PSY

Post by marko PSY »

Juce sam bio na razgovoru u Reto centru!Primili bi me ubrzo ali moram da se pojavim 21.12. na sudjenju i odmah da im javim sta sam uradio.Viodecu sutra sa advokatom ako moze to da zavrsi 21-og ili da vidi da ja nemoram vise da se pojavljujem.Ono frka mi je sve veca kako vreme prolazi u ovom najsugavijem gradu sto se gudre tice jer je ima premnogo i svakog dana kada izadjem napolje susrecem se sa likovima koji ili dilaju ili se gudraju!!!Ja se jos uvek drzim sa pola bloka svakog jutra ali zelim da sto je pre moguce odem za Reto centar jer sam potpuno svestan da je to jedino resenje mog problema.Oni su skroz o.k. znaci da nemam to sudjenje mnogo brzo bih se tamo nasao ali moram prvo to da sredim jer nebi bilo nimalo pametno da odem pa da moram da se vraca u svoj grad zbog sudjenja.
Pozdrav svima i drzite se!!!!! :D
Boban

Post by Boban »

POZDRAV MARKO, SAMO NAPRED I MENI JE RETO POMOGAO I JA SAM UZ TEBE ,IMA NADE :D :D :D
marko PSY

Post by marko PSY »

Bobane hvala na podrsci!!

:D :D :D
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

samo naprijed, bit će bolje,ni kod mene nije savršeno, evo plačem ko malo dijete dva puna sata, spucalo me braca ludim ne znam kud gonim ni šta da radim sa sobom, jebi ga ja se samo jadam ljudima na forumu nadajući se da će mi neko reći nešto utješno i pametno, ali izgleda da su me svi napustili i zaboravili, ma paranoja stroga, sve se nadam proći će, sreća pa je kasno, a da nije sigurno bih se spucala bilo čim u ovim trenutcima slabosti....... braca, budi fin sam sebi nemoj biti u sjebu kao ja.....izvini ali jednostavno moram pisati svima kako se osjećam u nadi da će mi neko nešto normalno napisati.....veliki pozzzzzzz
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
cokapeace

Post by cokapeace »

Što si tako negativna,zar to nije moj "posao" ?! :D
Daj ,ne bedači se...sve to tako ide svojim tokom. Kakav god problem da imaš- " Naceri mu se u lice" i suni mu : "Ma ko te j.. i tebe ću da preguram !" Znam da nije lako...ali ni život nije lak,a kad pogledaš iza svih briga i problema-PRELEP JE i itekako vredan življenja ! :wink:

pozzz!
I NE TRIPUJ SE VIŠE DA SMO TE ZABORAVILI (možda je i nama dan "B") !!!

Marko,drago mi je da si se javio ! POZZ I LJUBAC ZA SVE ! :D
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
marko PSY

Post by marko PSY »

:cry: :( :cry:
Opet bedak ali u ovom trenutku je veci od svih predhodnih.Naime danas sam se video sa advokatom i nemoze da mi garantuje da moram da se pojavim samo 21-og!Prvo sto me je pitao bilo je u fazonu da mi izdaju potvrdu da sam u bolnici pa sam morao da mu objasnjavam da to nije nikakva bolnica i da cu tamo biti izmedju godine i po do dve.Moramo na sudjenju da objasnimo sudiji gde trebam da palim ali cisto sumljam da cu uspeti u tome.Tako da sam ostao bez teksta!!!
Trudim se maksimalno ali mi ocigledno ne polazi za rukom ama bas nista pametno sto zelim da uradim!!!!!!
:cry: :( :cry:
naćuška

Post by naćuška »

Ma jesu li ti ti Retovci objasnili da ti panduri ne mogu ništa dok si kod njih!To ti je i olakotna okolnost ako ti je sud zbog droge i čak ti može preinačit kaznu u boravak u komuni.Kad iz komune ideš na sud uvijek te prati netko od starih članova,ne odvajate se i on pazi da ne zasereš,a može i svjedočit o tvom preobraćenju i to ti se uvažava na sudu.Uglavnom na sudu ti uvik bolje prolazi činjenica da si na liječenju u komuni!
Post Reply