Trainspotting - film

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Recimo da je "Rekvijem za snove" jedini film od koga sam se ja STVARNO NAJEŽILA...
Čak mislim da je muzička tema koja nosi ceo film stvarno extra(posebno u obradi GMS-a) :smt038
Da,to je po mom mišljenju film koji treba pogledati(iako su bile polemike da li se oni rokaju spidom ili dopom)....Pogledaj ga,jer za razliku od ostalih filmova ove vrste nema happy end :!: :!: :!:
Shone

Post by Shone »

I meni je ovaj film extra i bas gotivno sto ima happy end, posebno bih izdvojio muziku iz filma, inace preporucio bih svima i BLOW sa Johny Depom.
Ramona

Post by Ramona »

Evo vidila ja da hvalite Rekvijem za snove pa sam ga jučer skinila (imate ga na http://www.thepiratebay.org - i zato - živili gusari i gusarske mreže - i guske! - kao i Trainspotting i koncert od Floyda na Pompeiima, i (čak i) nešto Fellinija i puno puno toga drugog :!: )...

Je, ok je film - i iako se ne mogu zbrajati kruške i jabuke - meni je Trainspotting ipak bolji film - mada bi i on mogao biti bolji - kao i sve, je l' da? - ja sam inače iz dna duše alergična i na najmanje znakove komercijale, oprobane i (nažalost uspješne) formule i klišeje kojima se nastoje pridobiti/osvojiti/cimnut za novčanik široke mase - tako mislim da bi, recimo, i Pulp Fiction, iako je film prva liga i tu nema govora, imao daleko manje uspjeha da nema scena u kojima se otvoreno i u gross-planu vidi prljava žličetina s dopom i Travolta kako se fura, i ona injekcija od po metra Mii u srce...

Trainspotting je možda uau ljudima koji nisu u dopu - pa im je to, na razini voajerizma, ili nečeg drugog, ful zanimljiv svijet (nešto a la ono 'tell me do you think it's ugly? don't you wanna touch it anyway?' od Soundgarden :wink: ) - no nama koji u tom sranju jesmo ili smo bili - svaki film o drogi je goli i neuvjerljivi kurac - pošto smo osobno, i vrlo osobno, proživjeli takve sirovine od scena kakve se većina američkih papaka ne bi niti sitila a ponekad možda ni usudila stavit' u film ...

A ovo u Requiemu - normalno da se ne pucaju dopom - kad im se, u onim ponovljenim ubrzanim scenama bombanja, zjenice rašire - a i ona cura kad šmrkne pred ogledalom pa počne dizati ruke kad je obuzme milina - a scena se zabili - je jedan od boljih prikaza učinka koke koje sam ikad vidila - ono su se stvarno dobro sitili - stvarno ti dođe onako mmm
(jebena kokoš - pff)
:smt117
zvrky

Post by zvrky »

Jebena kokoš... :smt044 ,nasmeja me...
Ramona

Post by Ramona »

:wink: dear Zvrky
(koko koko koko dee koko dee koko dee)
zvrky

Post by zvrky »

Znam da ovo dear zvrki znači valjda draga zvrky jel tako,a ovo ispod ne kapiram :smt044 mnogo sam bre glupa...
Ramona

Post by Ramona »

Hehehe!!! Ma to ja - u nedostatku pametnijih misli - kokodačem, draga - ništa ti ne brini !
(kokokok)
zvrky

Post by zvrky »

:smt044 :smt043 :smt082 ,skroz si gotivna,čitala sam i neke ozbiljnije teme na koje si pisala i obavezno na neku rečenicu umrem od smeha ;-)
Ramona

Post by Ramona »

Fala mačko - eh eh - aj neko bar da me kuži :wink: jeheee - kokokok
zvrky

Post by zvrky »

;-)
Locked